Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Grubbe

Bryngelsvägen

Radhus - 5 rok, 118 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Del av stöten 2 - Mitten
Typ: Radhus
Rum: 5
Sovrum: 3 (Kan göras om till 4)
Boarea: 118 kvm
Tomtarea: 205 kvm
Byggår: 2019/2020
Byggnadstyp: 2 plan

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Takbeklädnad: Plåt
Utvändiga plåtarbeten: Lackerad plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft vvx
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internet: Bredband via umenet

Övriga byggnader

Förråd.

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 25 578 kr/år.

El: 7 300 SEK/år.

Uppvärmning: 9 978 kr/år.

Renhållning: 2 500 kr/år.

Vatten och avlopp: 5 800 kr/år.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 0 SEK (fastställt avseende år ).

Taxeringsvärde byggnad: 0 SEK

Taxeringsvärde mark: 0 SEK

Typkod:

Värdeår:

Uteplats

Uteplats 1: Altan
Uteplats 2: Altan.

Tomt

Tomten är inte avstyckad än så arean kan ändras(friköpt).

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Grubbe » Nyproducerat radhus i optimalt läge med exklusiva materialval

Välkommen till Grubbe, ett omtyckt och levande område med blandad bebyggelse bara tre km - eller 12 minuters cykelväg - från Umeå centrum, finns detta nyproducerade radhus. Här kan du redan under nästa år (2020) flytta in på ca 120 välplanerade kvm fördelat på två plan.

Bostaden kännetecknas av god funktion, kvalitet, hållbara material, och nytänkande teknik. Med sina generösa fönsterpartier, genomtänkta funktioner, samt avskilda och inbjudande uteplatser på båda sidor, är radhuset perfekt för den unga familjen.

Läget på Bryngelsvägen ligger på gångavstånd från både förskola, Grisbacka Skola och Grubbe Skola. Rakt söderut finns generösa områden för rekreation och motion i form av älven och de grönskande åkrarna. Längs med älven finns gång och cykelbana som åt ena hållet leder in till Umeå centrum och vidare längs strandpromenaden ända bort till Strömpilen, och åt andra hållet till badplatser i Baggböle och Brännland.

Här är det nära till både vardagshandling på Ica Kvantum eller Coop, middag eller fika på ekokrogen Älvtået eller ett träningspass på IKSU Spa. Till varje hus hör en carport, men föredrar du bussen är det gångavstånd till goda bussförbindelser.

Läs mer på www.viddenbostad.se

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkommen till Grubbe och detta nyproducerade radhus som erbjuder nytänkande teknik och hållbara materialval av god kvalitet. Hallen erbjuder goda avhängningsmöjligheter med vita spegelgarderober med skjutdörrar. Vitmålade gipsväggar och tak omger husets entré. Under dina fötter ligger klinkergolv i valfri kulör. Hela nedre plan har golvvärme och övre plan har radiatorer.

Vidare in i huset finner vi husets matplats. Den öppna och ljusa planlösningen, den enhetliga vitpigmenterade ekparketten och vitmålade väggar skapar en gemenskap mellan såväl vardagsrum som kök. Matplatsen har utsikt över den stora altanen och den fina privata innergården med sol hela dagen.

Det välplanerade och moderna köket blir nedre plans naturliga mittpunk med möjlighet till härligt umgänge. Köket är Sentens från Elektrolux med moderna luckor och lådor i grå kulör som förgyller den nya känslan som hela radhuset genomsyras av. Luckorna är Kust design mellangrå, bänkskiva är laminat Betong 600 och rostfria vitvaror från Electrolux. I maskinparken ingår hel kyl, frys, ugn, micro samt svart induktionshäll. Dessutom finns integrerad diskmaskin, härlig led-belysning under överskåpet och en praktisk köksö. I anslutning till köket under trappen finns även ett förråd/skafferi.

Vardagsrummet skapar goda möjligheter till samhörighet. Plats för sovgrupp och TV, med utsikt över den vackra bakgården med altanen av tryckimpregnerad trall och gräsytor. Det är en härlig och trivsam känsla mellan kök och vardagsrum som ger huset en öppen och social planlösning.

Badrummet på nedre plan erbjuder grått klinkergolv från Konradssons kakel och vitt kakel på duschväggar. Här finns också wc, spegelskåp och underskåp från IFÖ samt dusch. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Den fina trappen leder oss upp till övre plan. Här ligger ett parkettgolv i vitlaserad ek som löper vidare genom alla rum, vilket ger ett bra helhetsintryck och väggarna är målade i ljus kulör. Här har vi tre rofyllda sovrum, det stora sovrummet har plats för dubbelsäng, medan de andra två (eller tre beroende hur du vill disponera övervåningen) passar perfekt för enkelsängar. Rymligt allrum som kan delas av till ytterligare ett sovrum om så önskas.

Badrummet på övre plan har, likt det på nedre plan, grått klinkergolv från Konradssons kakel och vitt kakel på duschväggar. Här finns också wc, spegelskåp och underskåp från IFÖ samt dusch.

Pris
4 195 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, VD

Planritning

Karta

Umeå, Grubbe

Bryngelsvägen

Visa karta

Område - Grubbe

Här blandas gamla stall med moderna radhus under storväxta trädkronor. Här bor du stadsnära, men ändå lantligt. Grubbe erbjuder dessutom ett bra urval av skolor; Grubbeskolan (7-9) och Grisbacka skola (F-6) samt flertalet förskolor. Området angränsar till Grisbacka i öster, Västerhiske och Umedalen i väster och kantas av Umeälven i söder. Närheten till Umeälven ger möjlighet till bad, fiske samt de fina promenadstråken. Gångavstånd till välsorterad livsmedelsbutik.

Backenvägen, som sträcker sig genom hela Grubbe, är kantad av små livsmedelsbutiker, klädaffärer, bagerier och blomsteraffärer. Här hittar du även en och annan snabbmatsrestaurang. I de angränsande områdena finns dessutom stormarknader, byggvaruhus och möbelvaruhus, och tre kilometer österut hittar du Umeå centrum med fullskaligt utbud av butiker, restauranger, pubar och kulturliv.

INTRESSEANMÄLAN