Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Ön

Lillåvägen 9B

Friliggande villa - 6 rok, 180 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Ön 3:45
Typ: Friliggande villa
Rum: 6
Sovrum: 4 (Kan göras om till 5)
Boarea: 180 kvm
Biarea: 20 kvm
Tomtarea: 1022 kvm
Byggår: 2020
Byggnadstyp: 1 ½ plan

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Takbeklädnad: Plåt
Utvändiga plåtarbeten: Lackerad plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft ftx
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Nibe 730 frånluftsvärmepump

TV- och internetanslutning

Internet: Bredband via umenet

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 23 300 kr/år.

Uppvärmning: 15 000 kr/år.

Renhållning: 2 500 kr/år.

Vatten och avlopp: 5 800 kr/år.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 1 261 000 SEK (fastställt avseende år 2018).

Taxeringsvärde byggnad: 0 SEK

Taxeringsvärde mark: 1 261 000 SEK

Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark

Värdeår:

Pantbrev finns. Totalt belopp: 1 680 000 SEK.

Tomt

Tomtarea 1 022 m² (friköpt).

Servitut

Planbestämmelser: Detaljplan

Rättigheter-last: Last: Officialservitut Väg, 2480K-14/217.2

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Umeå Ön GA:3

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Ön » Nyproducerad västerbottensgård med båtplats!

Välkommen till Ön och denna nyproducerade och rymliga Västerbottensgård som är under uppförande med möjlighet till båtplats. Stora härliga sällskapsytor och samtidigt möjlighet till många sovrum. Högt i tak samt höga fina fönster ger huset härlig rymd och ljus. Genomgående hög kvalité på alla materialval. På gården uppförs rymligt garage och carport.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Önskar ni ett fantastiskt boende på populära Ön, en lantlig idyll mitt i Umeå. Här bor ni med på promenadavstånd till Umeälv där ni har möjlighet till egen båtplats. Huset har hög standard med fina trägolv och kakel och klinker i badrum. Fem sovrum ger den större familjen fina möjligheter. Behöver ni utrymme för hemmakontor så fyller detta hus era behov.

Välkommen till denna härliga Västerbottensgård som tillhandahåller en stor hall med gott om avhängningsmöjligheter. Klädförvaring via hatthylla och garderober. Klinkergolv och målade väggar omger gårdens entré.

Den inre hallen som fördelar kök och vardagsrum i en öppen planlösning, har ekparkett som löper genom hela nedre plan vilket skapar ett trevligt rumssamband. Tillsammans med höga fina fönster och högt i tak (2,6 m) blir hela huset ljust och luftigt och ger en mycket trivsam känsla.

Det rymliga köket och vardagsrummet har fönster i tre väderstreck vilket ger ett mycket luftigt intryck. Här finns stora inredningsmöjligheter med plats för både matbord och soffhörnan. Köket är valbart från Electrolux med gott om arbetsytor i laminat och kakel under skåp. Maskinparken består av hel kyl, frys, ugn, mikro, diskmaskin, induktionshäll och fläkt. Här finns även utgång till gårdens fram och baksida,

Badrummet är rymligt och inrett med klinkers till helkaklade väggar. Bekväm golvvärme ger fin komfort. Här finns WC, dusch och kommod med spegel.

På entréplan finns ett rofyllt sovrum i bra storlek. Sovrummet ligger avskilt och har tillgång till badrum samt klädkammare.

Vägg i vägg med sovrummet har ni tvättstugan som är inrett med klinker och kaklade väggar. Här finns Husqvarna tvättmaskin och torktumlare samt skåp och bänkyta för tvätthantering. I övrigt finns även golvvärmecentral, el central.

Den fina ek-trappan leder oss upp till övre plan. Vi når direkt ett stort och luftigt allrum som har fönster i två väderstreck. Rummet passar perfekt som tv-rum med soffa och annat möblemang. Här kan ungdomarna få sitt eget avskilda utrymme.

Badrummet är helkaklat med klinker med komfortabel golvvärme. Här finns dusch med glasvägg, dubbla tvättställ med kommod samt wc. Badrummet har yta att rymma bastu som ger er vardagslyx under kalla vinterdagar.

Övre plan rymmer fyra väl tilltagna sovrum, perfekt för den större familjen. Alla rum på övre plan har ekparkett och målade väggar i valfri kulör, vilket ger bra helhetskänsla. Sovrummen har fönster i två väderstreck som ger er fint ljusflöde och härlig atmosfär.

Garaget uppförs med carport

Samtliga anslutningsavgifter ingår i priset

Pris
6 300 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Ön

Lillåvägen 9B

Visa karta

Område - Ön

Ön är en ca. tre km lång ö och stadsdel med cirka 300 invånare, belägen mitt i Umeälven i centrala Umeå.

UTBUD
Från Ön tar du dig enkelt både in till stan, till flygplatsen och till Strömpilens shoppingcentrum med bil, cykel och till fots. Några minuter att cykla, gå eller köra bil till Teg, till centrala Umeå och till Strömpilens shoppingcentrum.

SKOLOR
Östtegsskolan (F-6), Västtegsskolan (F-6) och Tegs centralskola (7-9). Tegs centralskola är Umeås största högstadium och erbjuder Norrlands största anläggning för spontanidrott, Qulan, byggd år 2006. I kringliggande områden finns det flera förskolor.

INTRESSEANMÄLAN