Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt
Röbäck

Riksvägen Parhus

Parhus - 5 rok, 140 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Röbäck 1:9 (kopia) 1
Typ: Parhus
Rum: 5
Sovrum: 3 (Kan göras om till 4)
Boarea: 140 kvm
Tomtarea: 350 kvm
Byggår: 2020
Byggnadstyp: 2-plan

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Takbeklädnad: Plåt
Utvändiga plåtarbeten: Lackerad plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft ftx
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Nibe 730 luftvärmepump

TV- och internetanslutning

Internet: Bredband via umenet

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 22 200 kr/år.

Uppvärmning: 15 000 kr/år.

Renhållning: 1 800 kr/år.

Vatten och avlopp: 5 400 kr/år.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 0 SEK (fastställt avseende år ).

Taxeringsvärde byggnad: 0 SEK

Taxeringsvärde mark: 0 SEK

Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark

Värdeår:

Tomt

Kommer att avstyckas kvm är preliminär

Servitut

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1968-09-05) , Naturreservat (2006-12-05) , Djurskyddsområde (2012-08-30) , Natura 2000-område (2002-01-24)

Rättigheter-last: Avtalsservitut Elledning,va-Ledningar,fiberkabel; Avtalsservitut Ledning; Ledningsrätt Starkström

Gemensamhetsanläggningar: Umeå Röbäck S:1, Umeå Röbäck S:10, Umeå Röbäck S:16, Umeå Röbäck S:18, Umeå Röbäck S:22, Umeå Röbäck S:49, Umeå Röbäck S:52. Skattetal: Mantal. 47/672.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Röbäck » Modernt parhus i lantlig miljö

Nu finns möjligheten att förvärva detta parhus i Röbäcks naturnära miljö med perfekt planlösning såsom stora härliga ytor och samtidigt möjlighet till fyra sovrum. Detta moderna och nyproducerade parhus passar utmärkt för den unga familjen. Huset är smakfullt inrett med genomgående hög kvalitet. Dubbelgarage och förråd finns. Tomten är grovplanerad. Med gångavstånd till både förskola, Linblomman, Linnéaskolan och Röbäcks Skola. I närheten finns generösa områden för rekreation och motion i form av löparspår och de grönskande åkrarna. Det finns också gång och cykelbana som leder in till Umeå centrum.

Här bor ni nära till vardagshandling på Ica Röbäck. Det finns parkering, men föredrar du bussen är det gångavstånd till goda bussförbindelser.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkomna in till ljus och luftig hall och det erbjuds gott om möjligheter till avhängning. Här ligger klinker och väggarna är målade i ljusa nyans. Hela nedre plan har vattenburengolvvärme och på övre plan är det radiatorer. Takhöjden är 2,60m på nedre plan.

Det rymliga badrummet som är helkaklat ligger i direkt anslutning till hallen. Badrummet är inrett med klinker på golv och helkaklade väggar. Här finns wc, tvättställ med kommod och spegel samt dusch med glasväggar.

Den inre hallen som löper vidare genom huset har ekparkett som fortsätter genom alla rum i huset, vilket ger ett bra helhetsintryck. Rakt fram under trappen finns ett förråd under trappen.

Till höger har ni det stora och ljusa köket som rymmer ett rejält matbord. Köket har hög standard med gott om förvaring i skåp och lådor. Bänkytor i laminat med kakel under skåpen. Maskinparken består av induktionshäll, fläkt, inbyggd mikro och ugn och hel kyl & frys samt diskmaskin.

Innanför köket har ni tvättstugan som är inredd med klinker på golvet och väggmatta. Här finns gott om skåp för förvaring samt bänkytor och tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrummet ligger till vänster från hallen och är ljust och luftig med fönster i tre väderstreck. Här har ni stora inredningsmöjligheter med plats för både soffa och matgrupp. Härifrån når ni den härliga altanen med sol


Den fina trappen leder oss en trappa upp till övre plan. Direkt vi kommer upp når vi ett stort allrum som går att dela av till ytterligare ett sovrum om så önskas. Här har ni tre rymliga och rofyllda sovrum alla inredd med tapeter och ekparkett samt gott om garderober. Badrummet på övre plan är inrett med klinker, golvvärme och kaklade väggar. I övrigt finns wc, kommod och dusch. I anslutning till badrummet finns även en klädkammare.

Pris
4 550 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, VD

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Röbäck

Riksvägen Parhus

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN