Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt
Umeå, Yttersjö

Yttersjö 425

Friliggande villa - 6 rok, 155 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Yttersjö 1:60
Typ: Friliggande villa
Rum: 6
Sovrum: 4 (Kan göras om till 5)
Boarea: 155 kvm
Tomtarea: 2551 kvm
Byggår: 1980
Byggnadstyp: 1-plan

Byggnadssätt

Grund: Torpargrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Takbeklädnad: shingel
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft ftx
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Takvärme luftvärmepump och öppen spis samt pellets

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 45 481 kr/år.

El: 11 191 SEK/år.

Uppvärmning: 34 290 kr/år.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 2 249 000 SEK (fastställt avseende år 2018).

Taxeringsvärde byggnad: 1 726 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 523 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 1980

Pantbrev finns. Totalt belopp: 2 845 000 SEK.

Tomt

Tomtarea 2 551 m² (friköpt).

Servitut

Rättigheter-förmån: Officialservitut Väg

Rättigheter-last: Ledningsrätt Starkström

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Yttersjö Villa i ett plan med pool

Välkommen till Yttersjö och denna fantastiska villa i ett plan som har allt ni kan önska er för att få ett rikt fritidsliv och ladda batterierna efter hektiska arbetsveckor. Hela huset är genomgående fräscht och renoverat med stora härliga ytor och möjlighet till många sovrum. På gården finns ett nyligen byggt uterum med högt i tak och snygga glaspartier runt om som har fantastisk utsikt över den vackra poolen som hålls uppvärmd från maj-oktober med ca 29 grader varmt. Bastu oh relaxdel samt ett garage som används som förråd och i direkt anslutning finns bar med sittplatser och murad pizzaung. Härlig helkaklad relaxdel med högt i tak och höga fina fönster, här finns spa bad och dusch samt möjlighet till gym om så önskas. På gården finns även ett stort garage med fjärrstyrd dubbelport. I närheten finns badplats.

Beskrivning

Vi stiger in i en ljus och luftig hall med gott om plats för avhängning samt garderober. Här ligger ett grått klinkergolv med golvvärme och väggarna är ljusa.

Rakt fram från hallen når ni det trivsamma köket med ett härligt burspråk som ger ett luftigt intryck och här rymmer ni ett rejält matbord. Vitt smakfullt kök med bänkytor i ek och det matchas med kakel i vitt. Praktisk köksö med gott om förvaring samtidigt som det ger extra bänkytor, vilket är perfekt för den som gillar att arbeta i köket. Maskinparken består av hel kyl/frys, diskmaskin, spishäll med inbyggd ugn och mikro samt fläkt. Det finns infällda spotlights i taket. Här ligger ett parkettgolv i ek som löper vidare genom husets alla rum vilket ger ett bra helhetsintryck.


Till vänster från hallen når det gemytliga och rymliga vardagsrummet med fina fönsterpartier mot gården. Här har ni stora inredningsmöjligheter. Den vackra murade öppna spisen blir rummets naturliga blickfång. I anslutning till vardagsrummet har ni även ett mysigt allrum perfekt för myshörnan. Från vardagsrummet når ni även det mysiga och inglasade uterummet med fantastisk utsikt över poolen och den fina gården. Uterummet är nyligen byggt med snygga glaspartier grafitgrå ramar som ger härlig karaktär till rummet.

Från allrummet når ni vidare till 3 rofyllda sovrum i bra storlek samt ett badrum.

Det största sovrummet är mysigt inredd i mörka nyanser med fondvägg i ribbat mörkt trä som har snygg belysning. Här finns även gott om garderober.

Badrummet är helkaklat med svart klinker, golvvärme och vitkaklade väggar. Här finns ett skåp med dubbla tvättställ och spegel samt badkar och wc.

Till höger från hallen har ni ett stort sovrum som idag används som bio rum, helt inrett med mörka färger på golv och väggar. Detta rum har ursprungligen varit två sovrum som enkelt kan återställas om det behövs.

WC inredd med ljus matta och ljusa väggar. Här finns wc, tvättställ och spegel.

Rymlig tvättstuga inredd med matta och målad väv på väggen. Här finns tvättmaskin, torktumlare samt tvättho och bänk yta med skåp och förvaring. I övrigt finns här en dusch och bastu som idag används som förråd.


Fantastisk fin och välplanerad gård med stora gräsytor och många möjligheter till ett rikt och njutbart fritidsliv. Här har ni ett stort garage med fjärrstyrd dubbelport, fantastisk inglasat uterum och bastu med relaxdel. Här kan ni njuta av utsikten över den vackra poolen som pryder gården. (Den är uppvärmd med luftvatten värmepump från maj till oktober och håller ca 29 grader varmt.) Här finns även ett uppmurat utekök med grill, vatten och gott om bänkytor och skåp i rosttfritt.

I övrigt finns ett till garage som fungerar som förråd. I anslutning till det finns en inredd bar med gott om sittytor samt tv och en murad pizzaugn, en perfekta "man Cave" för alla män.

I anslutning till baren finns en helt nybygg relaxavdelning med högt i tak och höga fina fönster runt om, vilket ger den rätta känslan. Här ligger klinker, golvvärme och vitkaklade väggar. Här finns ett spabad samt dusch och gott om plats till relax eller o ni vill inreda gymmet.

I närheten har ni fin badplats, där ni kan bada under varma sommardagar.


Pris
3 955 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, VD

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Yttersjö

Yttersjö 425

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN