Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
Obbola

Byvägen 28

Kedjehus - 6 rok, 175.4 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Obbola 22:201 tomt 2
Typ: Kedjehus
Rum: 6
Sovrum: 4 (Kan göras om till 5)
Boarea: 175,4 kvm
Tomtarea: 650 kvm
Byggår:
Byggnadstyp: 1 ½ -plans kedjehus

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 0 kr/år.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 216 000 SEK (fastställt avseende år 2018).

Taxeringsvärde byggnad: 0 SEK

Taxeringsvärde mark: 216 000 SEK

Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark

Värdeår:

Tomt

Tomtarea 650 m² (friköpt).

Servitut

Planbestämmelser: Detaljplan (2006-11-20)

Gemensamhetsanläggningar: Umeå Obbola GA:25, Umeå Obbola S:95

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Obbola Byvägen 28

> Sista tomterna i området!
< Möjlighet till terass
Drömmer du om att bo nära havet? Missa då inte denna unika chans! Vill ni förverkliga er dröm om ett nybyggt, lättskött och välplanerat kedjehus med villakänsla? I Obbola på fin tomt med utsikt mot havsvik finns nu möjlighet att bygga Hjältevadshus modell Stil 175. Husmodellen har förhöjt vägg liv vilket ger er en övervåning med många möjligheter. Stil 175 passar lika bra för familjevardagen som trevlig samvaro med släkt och vänner. Gör Stil 175 till ert eget genom att välja tillval och utrustning efter familjens behov. Villa Stil 175 har ett modernt uttryck samtidigt som det ger en rustik känsla och passar lika bra i vit som svart fasad. Du får ett genomtänkt högkvalitativt hus med mycket låga driftkostnader. Komplettera med Carport med terass och inredd övervåning.

Tomt säljs med entreprenadavtal på ett Hjältevadshus.

Kostnad för vatten, avlopp, El, fiber, bygglov och utsättning. Dessa kostnader finner Du i produktionskalkylen.

Beskrivning

Vill ni förverkliga er dröm om en nybyggd, lättskött och välplanerad villa? I Obbola på fin tomt vid Havsvik finns nu möjlighet att bygga kedjehus på de sista tomterna i området. Hjältevadshus modell Stil 175. Husmodellen har förhöjt vägg liv vilket ger er en övervåning med många möjligheter. Stil 175 passar lika bra för familjevardagen som trevlig samvaro med släkt och vänner. Gör Stil 175 till ert eget genom att välja tillval och utrustning efter familjens behov.

Stil-husen ger dig en rymlig planlösning med många möjligheter, här finns gott om plats för umgänge med familj och vänner. Den rejäla köksön är hjärtat i huset och skapar en naturlig och avslappnad mötesplats. Villa Stil 175 har ett modernt uttryck samtidigt som det ger en rustik känsla och passar lika bra i vit som svart fasad. Du får ett genomtänkt högkvalitativt hus med kök från Ballingslöv, Aluminiumbeklädda fönster, Energisparande värmesystem för låga driftkostnader. Stil 175 kan kombineras med carport/garage. Som tillval har man även möjlighet att bygga takterass med fint soligt läge.

Vattenburen golvvärme
Vitvaror från Siemens el. Miele
Ytterdörrar Nordan

Tomt säljs med entreprenadavtal på ett Hjältevadshus med isolerd oinredd övervåning. Kan kompletteras med carport och inredd övervåning.

Kostnad för vatten, avlopp, El, fiber, bygglov och utsättning. Dessa kostnader finner Du i produktionskalkylen.

Välkommen till Obbola Barnfamiljernas egna bullerby! En mil från Umeå och ett stenkast från havet. I det gamla fiske- och jordbrukssamhället på Obbolaön har många barnfamiljer hittat sin bullerby. Här kan barnen leka fritt och föräldrarna pendlar enkelt till och från jobbet i stan. Obbola skola är en F–9-skola som ligger i ett naturskönt område med närhet till skog och hav. Här bor du med närhet både till stad och natur: Goda kommunikationer gör bygden till ett attraktivt alternativ för de som inte vill bo inne i Umeå. Här bor du endast 20 minuter från Umeå med en härlig lugn och lantlig känsla.

I

Pris
3 250 000 SEK
Utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Obbola

Byvägen 28

Område - Obbola

En mil från Umeå och ett stenkast från havet. I det gamla fiske- och jordbrukssamhället på Obbolaön har många barnfamiljer hittat sin bullerby. Här kan barnen leka fritt och föräldrarna pendlar enkelt till och från jobbet i stan.UTBUD

Obbola centrum, som ligger tillgängligt mitt i samhället, kan du både inhandla middagens alla ingredienser och hämta ut ett matchande vin. Härifrån är det heller inte långt till småbåtshamnarna - i gästhamnen i Bredvik kan du göra måltiden komplett med färsk fisk inköpt i fiskeboden. Fler lokala varor kan du hitta på Obbola marknad, en av årets höjdpunkter. Här säljs allt från hembakta cupcakes och årets hallonskörd på burk, till handsmidda ljusstakar och stickade yllesockor.SKOLOR

På Obbola skola (F-9) märks närheten till vattnet genom att sjö, älv och hav ingår som teman för varje läsår.

Innan barnen är redo för skolan får de gå i förskolan Karusellen eller Hallbackens förskola, där prima mat garanteras från ett eget tillagningskök.

INTRESSEANMÄLAN