Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
Umeå, Söderslätt

Norra Obbolavägen 68

Friliggande villa - 7 rok, 175 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Slaghackan 23
Typ: Friliggande villa
Rum: 7
Sovrum: 4 (Kan göras om till 7)
Boarea: 175 kvm
Biarea: 110 kvm
Tomtarea: 1053 kvm
Byggår: 1959
Byggnadstyp: 1 ½ plan med källare

Renoveringar

2000 Ny garageport sattes in
2002 Nya tre-glasfönster
2004 Fjärrvärme drogs in
2006 Ny entrétrapp
2009 Ny eldragning /eluttag hela huset
2009 Renoverades båda badrummen
2009 Ny ytterdörr
2013 Renovering balkong
2013 Målning vita trädetaljer fasad
2015 Ny tvättmaskin
2015 Ny diskmaskin
2016 Plank mot väg bytt
2017 Insatt kodlås på ytterdörr
2018 Stuprör/hängrännor
2018 Yttertaket bytt
2018 Taket samt snörasskydd
2019 Ny köksfläkt övernåning
2009-2019 Målning samt tapetsering invändigt

Byggnadssätt

Grund: Källare
Stomme: Tegel och trä
Bjälklag: Trä/betong
Fasad: Tegel
Takbeklädnad: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internet: Bredband finns via Umenet 349kr/mån samt Digitaltv 127kr/mån

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 49 685 kr/år.

El: 9 750 SEK/år.

Uppvärmning: 32 335 kr/år.

Renhållning: 1 800 kr/år.

Vatten och avlopp: 5 800 kr/år.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 3 197 000 SEK (fastställt avseende år 2018).

Taxeringsvärde byggnad: 1 860 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 1 337 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 1959

Pantbrev finns. Totalt belopp: 4 515 000 SEK.

Tomt

Tomtarea 1 053 m² (friköpt).

Servitut

Planbestämmelser: (1978-10-23)

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Teg - Villa med uthyrningslägenhet

Välkommen till denna rejäla och trivsamma villa med väldisponerad planlösning som ger stora härliga ytor och möjlighet till många sovrum. Här kan ni även hyra ut en lägenhet med egen ingång, vilket ger bra inkomst! Det finns även möjlighet att göra ytterligare en lägenhet i källaren då det även där finns en egen ingång utifrån. Nytt yttertak, tre-glasfönster, två nyligen renoverade badrum, fjärrvärme.Nära till Östegsskolan , förskolor samt minilivs.

Beskrivning

Välkommen till denna rejäla och trivsamma villa med väldisponerad planlösning som ger stora härliga ytor och möjlighet till många sovrum. Här kan ni även hyra ut en lägenhet på övernåningen med egen ingång, vilket ger en bra extrainkomst! Det finns även möjlighet att göra ytterligare en lägenhet i källaren då det även där finns en egen ingång utifrån.

Vi stiger in en välkomnande hall med vackert marmorgolv och ljusa väggar. Här finns gott om plats för avhängning av kläder och skor. Direkt till höger i entrén har ni trappan upp till den övre lägenheten. Rakt fram finns ytterligare en dörr där vi når den rymliga inre hallen som har det vackra marmorgolvet och ljusa väggar. Här finns utgång till altanen och den fina tomten. Här kan ni njuta av solen tills den går ner.

Till höger från hallen når ni det stora och luftiga vardagsrummet med stora fina fönsterpartier mot trädgården. Här finns stora inredningsmöjligheter där ni rymmer både det stora matbordet samt soffgruppen. Den fina murade öppna spisen blir rummets naturliga blickfång. Här ligger ett parkettgolv i ek som löper vidare in till matrummet, vilket ger ett harmoniskt helhetsintryck.

I direkt anslutning till vardagsrummet ligger matrummet som känns just och luftigt. Här finns möjlighet att göra detta till ytterligare ett sovrum om så önskas då matbordet ryms i vardagsrummet.

Alla fönsterbrädor är i grå marmor.

I anslutning till matrummet finns köket som är i originalskick med skåp i ljust grå nyans med bänkskivor i laminat och kakel i vitt. På golvet ligger en ljus matta och väggarna är ljusa.

Från hallen har ni en inre hall som fördelar alla sovrum och badrummet i en trivsam lösning. Här ligger ett parkettgolv i ek som löper genom alla sovrummen, vilket ger ett bra rumssamband. Här finns tre rofyllda sovrum, alla i bra storlek. Badrummet är helkaklat med grå keramik på golvet med golvvärme och vitkaklade väggar. Här finns dusch, duschvägg i vit mosaik , wc och tvättställ med vit kommod och spegel.

Övre plan inrymmer idag en yttre hall med avhängningsyta och dörr , en inre hall, kök med matplats och ett sovrum samt ett vardagsrum som används som sovrum idag. Här finns även ett nyligen renoverat badrum och klädkammare. Lägenheten är bra planerad och det fungerar utmärkt att hyra ut den som den står idag , men de finns också möjlighet att integrera lägenheten som en del av huset genom att ta bort köket och då få ytterligare ett sovrum.

Källaren har full takhöjd, rymlig tvättstuga och en trevlig matkällare. Det finns också gott om övriga utrymmen som det finns stora möjligheter att inreda till vad ni helst önskar. Ni kan till exempel inreda ytterligare en lägenhet att hyra ut om så önskas eller varför inte göra en härlig relax.

Bra planerad uppfart med gott om plats för flera bilar. Stor trivsam tomt med fina gräsytor och altan med kvällssol mot Långgatan.


Pris
5 395 000 SEK
utgångspris
VISNING
Onsdag 24 april 17:00-17:45, Öppen visning, välkommen!
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, VD

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Söderslätt

Norra Obbolavägen 68

Område - Söderslätt

Inom Teg finns äldre privatägda hyreslägenheter, bostadsrättslägenheter och småhus med äganderätt. Området byggdes till största delen under 60-talet. En del ombyggnader och nyproduktion har gjorts under 80- och 90-talet. Området ligger söder om Umeälven, några km från centrum.

INTRESSEANMÄLAN