Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
Umeå, Grubbe

Kungsängsvägen 1a

Radhus - 5 rok, 128 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Pionen 8
Typ: Radhus
Rum: 5
Sovrum: 3 (Kan göras om till 4)
Boarea: 128 kvm
Tomtarea: 300 kvm
Byggår: 2017

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Takbeklädnad: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Fjärrvärme och solpaneler

TV- och internetanslutning

Internet: Internet via umenet

Övriga byggnader

Carport med förråd i länga

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 17 105 kr/år.

El: 2 725 SEK/år.

Uppvärmning: 6 080 kr/år.

Renhållning: 1 800 kr/år.

Vatten och avlopp: 6 500 kr/år.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 3 092 000 SEK (fastställt avseende år 2018).

Taxeringsvärde byggnad: 2 242 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 850 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 2017

Tomt

Tomtarea 300 m² (friköpt).

Servitut

Planbestämmelser: Detaljplan (2016-03-16)

Rättigheter-last: Avtalsservitut Vattenledning

Gemensamhetsanläggningar: Umeå Pionen GA:2, Umeå Pionen GA:3, Umeå Pionen GA:4

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Grubbe Gavelradhus

Välkommen till Grubbe och detta nästan nybyggda och trivsamma gavelradhus med genomgående mycket hög standard. Väldisponerad planlösning med stora härliga ytor och samtidigt möjlighet till fyra sovrum. Stora härliga altaner samt gräsytor ger sol hela dagen/kvällen. Platsbyggt och smakfullt kök samt två helkaklade badrum varav ett med exklusiv bastu.

Beskrivning

I anslutning till entrén finns stor och härlig altan med tak som har en öppen del som går runt hörnet på huset. Mysig tomt med gräsmatta och lagom med planteringar samt pallkragar för odling.

Vi stiger in i en rymlig och praktisk hall med gott om plats för avhängning av kläder och skor. Garderobsvägg med skjutpartier ger den perfekta förvaringen. Här ligger ett vackert granitkeramikgolv mönstrat svart och väggarna är målad i en grå kulör. Hela bottenplan har golvvärme för bra komfort.

Rakt fram från hallen når ni det helkaklade badrummet med klinker i grå/svart nyans och helkaklade väggar i ljusare nyans med fondvägg i grått i duschen. Här finns dusch, tvättställ med skåp i vitt och spegel samt tvättmaskin, torktumlare och bänkytor samt förvaring. I övrigt finns infällda spotlights i taket. Badrummet har en gedigen ekdörr, vilket är genomgående för alla innerdörrar i huset.

Ljust och luftigt kök med gott om plats för det stora matbordet framför fönstret med etisk över gården. Platsbyggt och snyggt kök som går i både ek och svart med målad vägg under köksskåpen som matchas med bänkskiva i svart stål. Stänkskydd ovanför spis i rostfritt som harmonierar med stor gedigen fläktkåpa i rostfritt. Den en maskinpark som i övrigt erbjuds är hel kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll samt inbyggd ugn och mikro. Här ligger ett vackert trägolv i ek som löper vidare in till vardagsrummet, vilket ger ett bra helhetsintryck. Väggarna är tapetserade i ljus nyans. Inklädda spotlights ger bra belysning över köket.

Mellan kök och vardagsrum finns rymligt förråd.

Vardagsrummet är stort med gott om plats för både matbord och soffhörnan om så önskas. Här finns stora inredningsmöjligheter. I ena väggen finns ett infällt vinskåp. Väggarna är tapetserade i ljusgrå nyans. Här finns utgång till altan med soligt läge.

Den fina trappen leder oss till övre plan. vi når direkt en hall som fördelar alla rummen i en väl genomtänkt planlösning.

Till vänster när vi kommer upp till övre plan når vi idag ett stort allrum som går att göra om till sovrum om så önskas. Här ligger ett vackert en stavs parkettgolv i ek som löper vidare genom alla rum på övre plan, vilket ger ett bra rumssamband. Väggarna är målade i blå nyans och här finns infällda vitrinskåp som ger rummet en härlig karaktär.

Vägg i vägg ligger ett rofyllt sovrum med tapetserade väggar i varm mönstrad nyans. Detta rummet har en ekdörr med glaspartier.

Mindre wc inrett med ekgolv och målade väggar i varm färg. Här finns vägghängt wc och tvättställ med skåp i svart och spegel.

Stort exklusivt inrett badrum med klinker som liknar trägolv i brun nyans som matchas med kakel i samma nyans på väggarna samt snygg mosaik i duschen och i övrigt målade väggar. Exklusiv bastu med glaspartier och smart yta för sminkning på ena sidan och tvättställ med spegel på andra sidan. Ena väggen i badrummet är av betongglas som går mot hallen, vilket ger hallen ett ljust och luftigt intryck.

Master bedroom är rymligt och rofyllt inredd med målade väggar i ljus nyans. Här finns gott om förvaring i form av garderober i ek. Vägg i vägg finns ytterligare ett sovrum, idag inrett som arbetsrum med ljust målade väggar
Pris
4 495 000 SEK
utgångspris
VISNING
Onsdag 22 maj 17:00-17:45, Öppen visning - Välkommen!
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, VD

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Grubbe

Kungsängsvägen 1a

Område - Grubbe

Här blandas gamla stall med moderna radhus under storväxta trädkronor. Här bor du stadsnära, men ändå lantligt. Grubbe erbjuder dessutom ett bra urval av skolor; Grubbeskolan (7-9) och Grisbacka skola (F-6) samt flertalet förskolor. Området angränsar till Grisbacka i öster, Västerhiske och Umedalen i väster och kantas av Umeälven i söder. Närheten till Umeälven ger möjlighet till bad, fiske samt de fina promenadstråken. Gångavstånd till välsorterad livsmedelsbutik.

Backenvägen, som sträcker sig genom hela Grubbe, är kantad av små livsmedelsbutiker, klädaffärer, bagerier och blomsteraffärer. Här hittar du även en och annan snabbmatsrestaurang. I de angränsande områdena finns dessutom stormarknader, byggvaruhus och möbelvaruhus, och tre kilometer österut hittar du Umeå centrum med fullskaligt utbud av butiker, restauranger, pubar och kulturliv.

INTRESSEANMÄLAN