Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
Umeå, Ersmark

Midnattsvägen 1

Friliggande villa - 7 rok, 220 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Ersmark 3:228
Typ: Friliggande villa
Rum: 7
Sovrum: 4
Boarea: 220 kvm
Biarea: 125 kvm
Tomtarea: 1113 kvm
Byggår: 2007
Byggnadstyp: 1 ½ plan med källare

Byggnadssätt

Grund: Källare
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä/betong
Fasad: Stående träpanel
Takbeklädnad: Taktegel rött
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft ftx
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Bergvärme och bergkyla finns hela huset, om har vattenburen golvvärme

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 37 182 kr/år.

Uppvärmning: 29 982 kr/år.

Renhållning: 1 800 kr/år.

Vatten och avlopp: 5 400 kr/år.

I uppvärmingen ingår full värme även i garaget samt spabadet samt hushållselen

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 4 393 000 SEK (fastställt avseende år 2018).

Taxeringsvärde byggnad: 3 673 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 720 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 2007

Pantbrev finns. Totalt belopp: 4 000 000 SEK.

Tomt

Tomtarea 1 113 m² (friköpt).

Servitut

Planbestämmelser: Detaljplan (2004-01-19)

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Ersmark Villa

Välkommen till Ersmarks vackraste villa belägen på fin hörntomt med ett soligt läge! Alltigenom ett helt underbart boende som verkligen erbjuder allt man kan önska sig. Praktfull och gediget byggt med full takhöjd i vardagsrum som har ryggåstak. Stora, härliga och representativa sällskapsytor och samtidigt många sovrum. Mycket smakfullt inrett med exklusiva materialval och många spännande detaljer som gör detta till ett unikt hus som verkligen bör upplevas på plats! Stort varmgarage med förråd och dubbelcarport. Bergvärme och bergkyla finns.

Beskrivning

Välkommen till denna vackra villa med generösa sällskapsytor där det stora köket och vardagsrummet ligger i anslutning till varandra, vilket passar för såväl stora tillställningar som härligt familjeliv. Genomgående högsta kvalitet på både material och utförande ger er ett boende utöver det vanliga!

Ni stiger in i en ljus och välkomnande hall med 2,70 m i takhöjd. Golvytorna pryds av stora klinkerplattor i svart som ramas in av vitmålad träpanel på väggarna. Här finns det gott om plats för avhängning av kläder och skor samt förvaring via garderober. Hela huset är smakfullt ljussatt med spotlights på väl utvalda ställen.

Direkt till höger i hallen har ni husets groventré/tvättstuga som är inrett med svart klinker på golvet och ljusa väggar. Här finns tvättmaskin och torktumlare. Bänkytor och skåp ger plats för förvaring och möjliggör smidig tvätthantering.

Rakt fram från hallen når ni wc:n som även den är smakfullt inredd med svart klinker på golvet och vitkaklade väggar. Här finns kommod i svart med spegel och vägghängd wc.

Vägg i vägg med wc:n har ni husets relaxavdelning med bastu och dusch. Under era fötter ligger svarta keramikplattor, väggarna är vitkaklade och den cylinderformade duschen är klädd i mosaik. Stora, härliga fönster mot gården samt utgång till altan med spabad där ni kan njuta av kvällssolen.

Praktfullt vardagsrum med snyggt ryggåstak i vitmålat trä, full takhöjd och flertalet fina fönster. Rummet är inrett med ett gediget plankgolv i ek som löper vidare genom husets alla rum, vilket ger ett fint helhetsintryck. Väggarna är tapetserade i en svagt ljusgrå nyans. Från vardagsrummet finns nås altanen och gården med ypperligt västerläge. Till uteplatsen utanför köket/v-rum finns en stor motordriven markis - väldigt behändigt för sena sommarkvällar och med hög mysfaktor

I direkt anslutning till vardagsrummet ligger köket disponerat. Trivsamt kök med rymlig matplats som omgärdas av stora, härliga fönster vilket förstärker ljuset i rummet. Vita köksluckor med kakel i vitt och exklusiva bänkytor i grå granit. Här finns även praktisk köksö med gedigen ekbänkskiva, perfekt för den som gillar att arbeta i köket! Rostfri maskinpark bestående av kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll med ugn samt frihängd fläkt.

På nedre plan finns ett rymligt sovrum som är inrett med ljusa väggar och fönster mot gatan.

Snygg trappa i ek med infälld belysning i trappstegen och ett modernt glas räcke leder er upp till övre plan. Fantastiskt fin övervåning med härlig överblick över nedre plan. Hela huset känns verkligen ljust och hemtrevligt med den öppna planlösningen!

En trappa upp når ni direkt två likvärdigt stora och fina sovrum, både inredda med garderober. I passagen utanför sovrummen når ni balkong med förmiddagssol.

Master bedroom har fantastisk takhöjd med samma ryggåstak som i vardagsrummet. Rofyllt sovrum som är trivsamt inrett med mönstradtapet. I direkt anslutning till sovrummet finns en klädkammare.

Badrummet nås även det från sovrummet. Stort, helkaklat badrum med ljus färgsättning på både golvet och väggarna. Här finns vägghängd wc, tvättställ med skåp i ek, spegel, högt skåp, bubbelbad och handdukstork. Det finns även en utgång till allrummet.

Allrummet är ljuvligt med gott om plats för den stora soffhörnan. Här har ni underbar utsikt över övre plan. Glasräcken och den öppna ytan över vardagsrummet ger övre plan ljus och rymd vilket ger en mycket behaglig känsla.

Husets källare förfogar stort allrum som idag är inrett som biorum med komfortabel, heltäckande matta på golvet och vita väggar. Här har ni stora inredningsmöjligheter! Innanför allrummet finns ett teknikrum/gym. Vidare finns även förråd samt vinkällare.

Stort garage med golvvärme har bergvärme med full golvvärme exakt som huset med underliggande isolering och granitkeramik på helaytan. Garaget har också ryggåstak med balk och lyft samt en stor Hörman-port. På loftet finns yta för varmförråd. Dubbelcarport finns också - perfekt för de gånger ni bara ska "hem och vända". Uppfarten är asfalterad och både gångar samt uteplatsen på framsidan är fint stenbelagda.

Perfekt planerad tomt med buskar, häck och lagom med planteringar samt stor gräsmatta. På baksidan av huset finns en stor yta av gräsmatta ämnad för fotbollsmål på sommaren och förberett för en ishockeyrink på vintern - hockeyrinken med sarger/belysning/nät mm etc. ingår i köpet om nya ägaren är intresserad av hockey.

Pris
5 995 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, VD

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Ersmark

Midnattsvägen 1

Område - Ersmark

En gammal jordbruksbygd som i samband med Bomässan -87 fick ett nytt bostadsområde. Det är beläget ca 7 km norr om Umeå. Bebyggelsen består av små flerbostadshus. Här finns skola och daghem.

INTRESSEANMÄLAN