Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
Hemavan

Skidspåret 3

Fakta

Fastighetsbeteckning: Björkfors 1:402
Typ:
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 0 kvm
Tomtarea: 1000 kvm
Byggår:
Byggnadstyp: 1-plan

Renoveringar

2012 -Allt renoverades då såsom Nytt kök, badrum med tvättmaskin och torktumlare, kamin sattes in, ventilation, Tre-glas fönster, tilläggsisolerat
2013 Fasaden är ommålad

Byggnadssätt

Grund: Krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Takbeklädnad: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Fresch ventiler
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmning: El radiatorer, luftvärmepump och pelletskamin

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 0 kr/år.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 979 000 SEK (fastställt avseende år 2016).

Taxeringsvärde byggnad: 0 SEK

Taxeringsvärde mark: 0 SEK

Typkod: 320, Hyreshusenhet, huvudsakligen bostäder

Värdeår: 2007

Pantbrev finns. Totalt belopp: 2 980 000 SEK.

Tomt

Tomtarea 1 000 m² (friköpt).

Servitut

Planbestämmelser: Detaljplan (1989-07-07) , Byggnadsplan (1979-09-10)

Gemensamhetsanläggningar: Storuman Björkfors GA:38

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Hemavan 3 st lägenheter i radhuslänga

Välkommen till Hemavan och dessa tre fina lägenheter i Radhuslänga i mycket bra skick och bra läge nära både centrum, skidspår och Centrumliften. Huset är helt total renoverade med nya kök och badrum samt ny fasad och tre-glasfönster. Trivsam och öppen planlösning med kamin. Här har ni fina hyresintäkter på 198 000kr/år kallhyra. Fastigheten är taxerad som en hyresfastighet. En lägenhet blir ledig för köparen om så önskas. Lägenheterna är på 57 kvm/styck

Beskrivning

Vi stiger in i en rymlig hall med gott om plats för avhängning. Här ligger ett klinkergolv i svart med golvvärme samt ljusa väggar.

Kök och vardagsrum i en öppen och ljus planlösning med goda inredningsmöjligheter. Här har ni plats för både soffhörnan och matbordet. Den mysiga kaminen blir rummets naturliga mittpunkt. Här ligger ett parkettgolv i valnöt som löper vidare in till båda sovrummen, vilket ger ett bra helhetsintryck. Vitt stilrent kök med bänkytor i svart laminat och det matchas med kakel i svart. Maskinparken består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin induktionshäll med ung och fläkt samt inbyggd mikrovågsugn.

Två rymliga sovrum, båda med plats för dubbelsängar och garderob.

Badrummet är inrett med snygg matta i grå nyans med matchande väggmatta. Här finns dusch med glasvägg, wc och tvättställ med skåp i vitt och spegel. Här finns även tvättmaskin och torktumlare.

Förråd finns utvändigt till alla 3 lägenheter.

Pris
3 995 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Hemavan

Skidspåret 3

Visa karta

Område - Hemavan

Hemavan är en tätort i Storumans kommun i Västerbottens län norra Sveriges största skidort som erbjuder enastående skidåkning, både för längdskidor och slalom. Fantastisk fjällmiljö med härliga vandringsleder, fiske och bra utbud av restauranger och affärer samt endast ca. 40 km till norska gränsen.

Mellan Hemavan och Tärnaby är det 18 kilometer och man tar sig enklast med egen bil eller taxi. Hemavans skidområde har totalt 10 liftar, 50 nedfarter, 2 snowparks och en Skicross-Arena. I Hemavan finns även friåkningsparadiset Kobåset som av många anses som Sveriges bästa friåkningsområde. I Tärnaby finns 5 liftar och 30 nedfarter däribland kändisarna Ingemarbacken, Ringbranten och Anjabacken.

INTRESSEANMÄLAN