Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt
Vännäs, Brån

Brån 7

Friliggande villa - 4 rok, 128 kvm

Fakta

Fastighetsbeteckning: Del av Brån 21:5 1
Typ: Friliggande villa
Rum: 4
Sovrum: 3 (Kan göras om till 4)
Boarea: 128 kvm
Tomtarea: 1500 kvm
Byggår:
Byggnadstyp: 1-plan

Byggnadssätt

Grund: Isolergrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Vatten och avlopp: Saknas, saknas.

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 0 kr/år.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 0 SEK (fastställt avseende år ).

Taxeringsvärde byggnad: 0 SEK

Taxeringsvärde mark: 0 SEK

Typkod: 120, Lantbruksenhet, bebyggd

Värdeår:

Tomt

Ca Tomtarea 1 500 m² (friköpt).

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Brån - Dags att förverkliga er villadröm?

Vill ni förverkliga er dröm om en nybyggd, lättskött och välplanerad villa?

I Brån, på fin tomt med lantligt läge och utsikt mot Umeåälv finns nu möjlighet att bygga ert Hjältevadshus. Husmodellen passar lika bra för familjevardagen som trevlig samvaro med släkt och vänner. Gör Hjältevadshus till ert eget genom att välja tillval och utrustning efter familjens behov.

Vitsippan 128 har modernt och rymligt kök med plats för hela familjen. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger härliga umgängesytor. Du får ett genomtänkt högkvalitativt hus med mycket låga driftkostnader. Huset kan kombineras med carport/garage.

Tomt säljs med entreprenadavtal på ett Hjältevadshus du som kund har dock möjlighet att byta husmodell om så önskas.

Kostnad för vatten, avlopp, el, bygglov och övriga byggherrekostnader finner ni i produktionskalkylen. Tomterna kommer att bli ca 1500 kvm. Lantmäteriförrättning/avstyckning pågår.

I Brån bor du med närhet till både stad och natur. Här finns fina promenad och strövområden. Med endast 30 minuter till Umeå blir bygden ett attraktivt alternativ för de som inte vill bo inne i Umeå. Här bor du endast 10 minuter från Vännäs med en härlig lugn och lantlig känsla.

Vid intresse kontakta mäklare helen@boporten.se

Beskrivning

Nu har ni möjlighet att förverkliga era husdrömmar i trivsamma Brån!

Vitsippan ger dig stor möjlighet till varierad rumsanvändning. Välj mellan tre eller fyra sovrum. Huset erbjuder härliga ytor och ett stort välkomnande kök som binder ihop husets sällskapsytor och skapar massor av plats för umgänge. Enkelt, praktiskt och smart. Här bor du rymligt på ett plan.

Villa Vitsippan från Hjältevadshus har högkvalitativ standard med Vattenburen golvvärme, Kök från Ballingslöv, Vitvaror från Siemens el. Miele, Aluminiumbeklädda fönster, Läckageindikering, Redo för trådlöst ljud, Isolergrund och ytterdörrar från Inwido.

Villan har ca 128 kvm boarea bestående av hall, kök, vardagsrum, 3-4 sovrum, två duschrum samt tvättstuga. Köket är stort, luftigt och har öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns härliga fönsterpartier som släpper in ljuset och skapar en naturlig koppling till utemiljön. Husets vardagsrum har stora fönsterpartier och en dörr ut till husets uteplats och trädgård.

Vitsippan är en rymlig enplansvilla med många möjligheter. Du får ett genomtänkt högkvalitativt hus med mycket låga driftkostnader. Vitsippan kan kombineras med carport/garage.

Köparen har dessutom möjlighet att påverka både interiöra och exteriöra materialval för att sätta personlig prägel på sitt nya boende.
Priset avser Villa Vitsippan helt inflyttningsklart.

Besök gärna Hjältevads hemsida för fler husmodeller https://hjaltevadshus.se/
Vid intresse kontakta mäklare helen@boporten.se

Pris
2 915 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Vännäs, Brån

Brån 7

INTRESSEANMÄLAN