Tännstrand 632, Lögdeå | Boporten
Tännstrand 632

Lögdeå

Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Karta
Kontakt
Lögdeå

Tännstrand 632

Fritidshus - 3 rok, 65 kvm

Fakta

Fritidshus
Pris: 2 495 000 SEK,
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 65 kvm

Renoveringar

- Dragit in fiber
- Installerat elstolpe
- Ny grillbänk

Byggnadssätt

Grund: Torpargrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Betongtegel
Utvändiga plåtarbeten: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Enskilt vatten via vattenförening, djupborrat, el-ledning. Enskilt avlopp, 3-kammarbrunn.
Uppvärmning: El, luftvärmepump samt kamin i vardagsrummet.

Uteplats

Altan med trädäck,ca 40 kvm

TV- och internetanslutning

Internet: FIber

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 1 500 SEK/år.

Övrigt: 1 500 SEK/år.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 1 268 000 SEK (fastställt avseende år 2021).

Taxeringsvärde byggnad: 795 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 473 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 2006

Pantbrev finns. Totalt belopp: 825 000 SEK.

Servitut

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1983-03-28)

Rättigheter-förmån: Förmån: Avtalsservitut Vattenledning, 2401IM-10/8798.1

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Nordmaling Ava GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Nordmaling Ava GA:5 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Nordmaling Ava GA:6 ändamål: Vattenförsörjning, Gemensamhetsanläggning: Nordmaling Ava GA:7 ändamål: Grönområden, Bad och/eller båtanläggning

Ava - Tännstrand

Varmt välkomna till Tännstrand och denna fantastiska villa med en vacker och högt belägen position i väster, med en enastående utsikt över Avafjärden. Villan är omgiven av en stor tomt på hela 2002 kvm, vilket ger avskildhet och insynsskydd. Dessutom erbjuds det här båtplats på gemensam brygga med tillräckligt djup för båt och perfekt för härliga badupplevelser.

När du kliver in i villan möts du av en perfekt planerad layout som erbjuder generösa och härliga ytor samtidigt som den har flera sovrum. Med högt i tak och stora fönsterpartier strömmar det vackra ljuset in och tillsammans med takhöjden skapas en härlig rymd i alla rum.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Vi kliver in i en rymlig hall med gott om plats för avhängning av kläder och skor. Här finns även en garderob för extra förvaring. När du sätter fötterna på det svarta klinkergolvet med golvvärme tar ett genomgående parkettgolv vid, vilket ger en enhetlig känsla i hela bostaden.

Följandes ljuset i hallen når vi det fantastiska sällskapsrummet som är i öppen planlösning med kök och matrum. Här kan du njuta av ostördhet och integritet utan insyn från omgivningen. Rummet är generöst tilltaget och ljust med stora fönsterpartier och tak i ryggås. Ljuset strömmar in i varje hörn och erbjuder vackra utblickar över havet och tomten. Rummet har gott om utrymme för att skapa en soffhörna, för elektronik och ett rymligt matbord. Självklart kan du njuta av sällskapet av dina nära och kära. Från sällskapsrummet har du utgång till en stor och härlig altan där du kan njuta av solen under hela dagen.

Köket är ett praktiskt arbetskök med gott om förvaring i skåp och lådor. Luckorna i björk matchas med grått kakel och bänkskivor i grått. Den maskinella utrustningen inkluderar kyl/frys, diskmaskin, spis med ugn och fläkt.

I hallen passerar vi det rymliga badrummet som är inrett med ljus matta och ljusa väggar. Här finns ett tvättställ med vit kommod samt spegel. Tvättuppgifterna blir enkla att utföra här med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och skåp. Ett fönster ger badrummet både ljus och luft samtidigt som det möjliggör enkel ventilation.

Vägg i vägg med badrummet finns husets största sovrum, där det finns plats för en dubbelsäng, nattduksbord och gott om förvaring i garderober. Härifrån når du också det fantastiska uterummet med en underbar atmosfär. Rummet präglas av högt i tak och öppningsbara fönster runtomkring. Här kan du förlänga sommarkvällarna ända in i senhösten.

Vid köket och matplatsen når du husets andra sovrum, där det finns plats för en säng och ett skrivbord.

Innanför köket hittar du ytterligare ett badrum som är helkaklat i moderna färger. Här finns både bastu och dusch.

På tomten finns även en gäststuga på 16 kvm, som rymmer både allrum och sovrum.

Det finns också ett varmt garage på cirka 36 kvm med en större port och en separat sidodörr. Garaget har platta på marken, isolerade väggar och tak (utan elektriska element). Dessutom finns ett mindre förråd inne i garaget.

Varmt välkomna att boka visning och upptäcka denna underbara bostad!

Pris
2 495 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Robin Stegeby
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Lögdeå

Tännstrand 632

Visa karta

Intresseanmälan