Berghällevägen 23, Umeå | Boporten
Berghällevägen 23

Umeå, Strömbäck

Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt

Berghällevägen 23

Umeå, Strömbäck
Fritidshus - 3 rok, 73 kvm

Fakta

Fritidshus
Pris: 4 495 000 SEK,
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 73 kvm

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Timmer
Takbeklädnad: Papp
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Enskilt avlopp, trekammarbrunn med infiltrering.
Uppvärmning: Kamin, direktverkande el och vattenburen golvvärme på bottenvåning.

TV- och internetanslutning

Internet: 1785 kr/år (Sörböle by bredbandsförening)

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 16 412 SEK/år.

Uppvärmning: 11 832 SEK/år.

Renhållning: 995 SEK/år.

Vägsnöröjning: 1 500 SEK/år.

Vatten och avlopp: 2 085 SEK/år.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 2 378 000 SEK (fastställt avseende år 2018).

Taxeringsvärde byggnad: 890 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 1 488 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 1995

Pantbrev finns. Totalt belopp: 50 000 SEK.

Servitut

Planbestämmelser: Byggnadsplan Ändring Av Dp

Rättigheter-förmån: Förmån: Officialservitut Väg Parkering, 24-UMJ-6014.1

Rättigheter-last: Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 24-IM1-63/648.1

Berghällevägen 23 - fritidshus med möjlighet till ett året-runt-boende!

Välkommen till detta charmiga fritidshus med svårslaget strandläge strax utanför Sörböle, nära Kont och dess vackra naturreservat, en sällan till salu sommardröm!

Här väntar ostörda bad och fisketurer för flera generationer framöver. Ett perfekt boende för dig som har höga krav och söker något unikt. Starta din morgon med ett uppfriskande morgondopp och avsluta dagen med en ljuvlig solnedgång med magisk utsikt över horisonten. Detta är en fastighet ni måste uppleva på plats. Ni kommer inte bli besvikna!

En fin tomt om 1683 kvadratmeter och en boarea om 73 kvadratmeter. Huvudbyggnaden fördelas på 1,5 plan där man på entrévåningen disponerar över allrum/kök med stora härliga fönsterpartier, braskamin, sovrum, badrum med bastu och hall. På övre plan disponeras ett större allrum med stora fönster och en balkong samt ett sovrum. Härlig altan under tak med plats för både soffgrupp och större matgrupp för vänner och familj. Vid entrén finns ett varmbonat garage samt en carport. Adderar därtill en rymlig gäststuga med högt i tak till nock. Här får man det mesta som man önskar av ett fritidshus, bra läge och är ett paradis som väntar på sin nästa ägare.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Nästan längst in på gatan är ni framme till denna karaktärsfulla byggnad som uppfördes år 1995 av nuvarande ägare och har sedan dess skapat sig ett bagage fullt av minnen under härliga sommartider och mysiga jular. Ett välbevarat fritidshus som också skulle kunna vara ett permanentboende för den som drömmer livet vid havet.

Vidare in på tomten nås entrén till den stora stugan som har en taktäckt farstukvist med plats för möblering och vidare in i hallen rymmer man plats avhängning av ytterkläder via hatthylla samt ytterligare förvaring i klädkammaren/förrådet.

Direkt till vänster nås bostadens badrum med en intillliggande bastu. Badrummet är rymligt och är utrustad med tvättmaskin, kommod med handfat, wc och dusch.

Vidare in åtnjuts väldisponerade sällskapsytor med utrymme för såväl middagsbord som soffgrupp och läsfåtöljer. Till vänster placeras med fördel en större soffa invid en murad öppen spis, ett underbart rum där utsikten över havet står i cenƒtrum och fönster i tre väderstreck förstäcker känslan av rymd och ljus. Under era fötter ligger ett fint trägolv som samsas med ljusa tapeteserade väggar. Från sällskapsdelen nås matsalsdelen och här minner samma underbara fönsterpartier och med en inbjudande känsla lockar matrummet till bjudningar för både vardag och fest. Köket är utrustat med kyl och frys, fläkt samt spishäll.

Väljer ni att förvärva denna pärla är det ni som kommer hålla i dom storslagna bjudningarna ute på den generösa terrassen. Terrassen nås via vardagsrummet och utöver ett större matsalsbord finns plats för en större loungemöbel med tillhörande soffbord samt odlingsmöjligheter för den med gröna fingrar.

På nedre plan disponeras ett sovrum som rymmer plats för en större säng med tillhörande möblemang. Kläderna förvaras i den platsbyggda garderoben med skjutdörrar i spegelglas.

Övre plan nås via trappan från hallen och här disponeras ett sovrum samt ett större allrum med balkong.

Fastighetens gäststuga är en fin extra bonus som bland annat har högt i tak till nock och ett intilliggande förråd.

Här bor man i fridfulla omgivningar med utsikt så långt ögat, en sann oas där som är redo för fler härliga sommarminnen!


Varmt välkomna att uppleva Berghällevägen 23.

Pris
4 495 000 SEK
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Strömbäck

Berghällevägen 23

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN