Lillklyvan 75, Holmsund | Boporten
Lillklyvan 75

Holmsund, Holmsund/Storklyvan

Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt

Lillklyvan 75

Holmsund, Holmsund/Storklyvan
Fritidshus - 2 rok, 70 kvm

Fakta

Fritidshus
Pris: 1 500 000 SEK,
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 70 kvm

Renoveringar

1983

Byggnadssätt

Grund: Plint
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Plåt
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt/enskilt sommarvatten, Avlopp saknas.
Uppvärmning: Direktverkande el och kamin

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 9 130 SEK/år.

El: 5 280 SEK/år.

Renhållning: 900 SEK/år.

Sotning: 450 SEK/år.

Vägsnöröjning: 2 500 SEK/år.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 1 071 000 SEK (fastställt avseende år 2018).

Taxeringsvärde byggnad: 354 000 SEK

Taxeringsvärde mark: 717 000 SEK

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Värdeår: 1973

Servitut

Rättigheter-förmån: Förmån: Officialservitut Brygga, 24-HOS-1611.1

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Umeå Holmsund GA:14 ändamål: Vägar

Vacker skärgårdsidyll i Holmsund

Här erbjuds ett sobert boende med havsutsikt och båtplats i ett avskilt läge på en ö i Holmsunds skärgård. Här bor du längst ut på den södra udden med en fantastisk utsikt över havet. På tomten om hela 1 398 kvm står det bland annat en gäststuga, ett båtskjul, förråd och mycket mer. Fritidsstugan är på 70 kvm och har en stor altan längst fasaden som delvist är inglasad.
Vill du vakna och kunna ta en kaffe i morgonsolen med utsikt över havet för att senare avnjuta både en frukost, lunch och middag i optimalt solläge och en härlig natur att vila ögonen på? Då är detta ett boende för dig! Värdesätter du dessutom avskilt läge och ö-liv så har du hittat helt rätt!

Beskrivning

Rumsbeskrivning : Välkommen ut till Lillklyvan, en ö i Holmsundsskärgård där du bor längst ut på den södra udden med egen brygga och utsikt över havet.
Här kliver vi in i ett delvist inglasat uterum som sedan leder oss in till stugan. Uterummet byggdes för ca 10 år sedan och sträcker sig längst fasaden, ett perfekt extra rum under årets varma månader. Här rymmer du loungemöbler och matbord med tillhörande stolar.
I hallen möts vi av bra förvaringsmöjligheter och under fötterna ligger det en plastmatta och väggarna är av liggande träpanel. Till höger om hallen finner vi duschrummet som även har förberett för förbränningstoalett. Det är kommunalt vatten på fastigheten och det finns en tvåkammarbrunn som används för BDT-vattnet. Dvs bad-, disk- och tvättvattnet.
Varmvattenberedaren rymmer 80 liter. Nytt sedan 2021 är att det nu sitter en digital vattenmätare som du inte behöver läsa av själv.
Till höger ligger köket där du rymmer 4-6 middagsgäster. Den maskinella utrustningen består av ugn, spis, kyl/frys och diskho och här har du bra förvaring samt arbetsyta.
Vidare in i stugan finner vi vardagsrummet som bjuder på en fantastisk utsikt över havet med möjlighet till fågelskådning direkt från fönstret. Den franska kaminen med inbyggd termostat bjuder också på extra mysfaktor. Till sist har vi sovrummet som rymmer två enkelsängar eller en större dubbelsäng.

Tomten erbjuder även en gäststuga, utedass, vedförråd, skotergarage, egen rök, trädgårdsodlingar, båtskjul, sjösättningsramp och ytterligare förvaringsutrymmen. I gäststugan finns det en hall, ett förråd och ett större sovrum. Lägg därtill en altan med utrymme för loungemöbler i ett perfekt solsäkert läge.

Båtplatsen köps av föreningen och är en engångskostnad om 8 000 kr. Därefter blir du medlem i en bryggförening som kostar 200 kr/år. Bilplats följer med i försäljningen och kostar 200 kr/år. Här blir du även medlem i en vatten och vägförening. Den kostanden är satt utifrån användning och underhåll per år.
Allt på fastigheten kommer att ingå, även all lös egendom inne i stugorna.

Här har du verkligen chansen att förverkliga en dröm om det perfekta sommarstället!
Varmt välkommen på visning.

Pris
1 500 000 SEK
Intresseanmälan
VISNINGAR
Onsdag 28 juli 18:00-18:40
Boka
Ansvariga mäklare
Evelina Olofsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Holmsund, Holmsund/Storklyvan

Lillklyvan 75

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN