Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Sörmjöle

Södra Blågrundsvägen 6

Friliggande villa - 6 rok, 107 kvm

Fakta

Friliggande villa
Pris: 1 495 000 SEK, Utgångspris
Rum: 6
Sovrum: 4
Boarea: 107 kvm

Renoveringar

2007 Trekammarbrunn
2008 Luftvärmepump
2009 Bastu vedeldad
2011 Kommunalt vatten
2013 Badrumsfläkt
2014 Contura kamin
2014 Blästring och målning av fasad

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark, plintar
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Plåt
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt via vattenförening Trekammarbrunn
Uppvärmning: Direktverkande el, kamin, luftvärmepump

Uteplats

Altan

Ekonomi

Driftkostnad

Driftkostnad: ca 26 589 SEK/år.

Uppvärmning: 16 584 SEK/år.

Vatten och avlopp: 1 400 SEK/år.

Övrigt: 6 800 SEK/år.

Boviken fritidshus med året runt standard

Välkommen till Sörmjöle, Boviken, längst ute vid kustbandet där finner ni ett idyllisk åretrunt boende med havsnära läge. Huset har ett trevligt kök, öppen planlösning mellan allrum och matplats. En kamin skapar både trivsel och värme en kylig kväll. Stort och ljust vardagsrum med matplats vid fönster ni har en fin utsikt mot havet. Hela fyra sovrum och badrum. I länken mellan husen finns inglasning som passar perfekt för att förlänga sommarens och höstens kvällar. Här finner ni ingång till den mindre stugan som inrymmer trivsamt allrum och ett sovrum. Fin tomt med stora gräsytor för aktiviteter, lyxen att plocka bär och svamp runt husknuten. Till huset hör två båtplatser vid brygga. Badmöjligheter finns vid Karthällan som ligger på gångavstånd.

Beskrivning

Här finner ni ett fritidshus med åretrunt standard för den större familjen eller för er som önskar utrymme för övernattande gäster. Husen har en praktisk byggd länk med skjutbara glaspartier där det finns utrymme för sittgrupp. Här finner ni dörr till båda stugorna.

Välkommen in till hall med plats för avhängning via hatthylla samt garderob. Här ligger en matta på golv till ljus boasering samt tapetserade väggar.

Direkt till vänster finner man badrummet som är utrustat med toalett, handfat och duschkabin. Våtrumsmatta på väggar och golv. Fönster släpper in ljus till badrummet.

Till höger om hallen finns sovrum med plats för dubbelsäng rummet har matta på golv till tapetserade väggar.

Vidare in i hallen till vänster finner man köket som har vita släta luckor, vitt kakel ovan de ljusa bänkytorna. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt och delad kyl/frys.

Innanför köket öppnar allrum och matplats upp i ett gemensamt rum. Stort matbord ryms vid fönster som har en fin havsutsikt. Väggarna har även här ljus boasering till tapetserad ovandel. Här finns kamin som ger extra mysfaktor till kyliga kvällar. I den andra delen av rummet placeras med fördel soffa samt TV.

Vidare kommer man till stugans ytterligare 2 sovrum som har matta på golv och tapetserade väggar.

Via länken tar ni er vidare till den andra stugan där finner ni stort allrum samt sovrum. Detta passar perfekt till gäststuga eller för ungdomarna som vill ha sitt eget. Allrummet är rymligt och rymmer soffa och matbord. Även sovrummet är rymligt och har plats för större säng. Ljus boasering med tapetserad ovandel samt matta på golv.

Här kan finns altan i söder och väster läge och från huset har ni fri sikt mot horisonten.Pris
1 495 000 SEK
Utgångspris
Intresseanmälan
VISNINGAR
Onsdag 18 september 17:30-18:30
Öppen visning - Välkommen!
Ansvariga mäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Sörmjöle

Södra Blågrundsvägen 6

Visa karta

Område - Sörmjöle

Sörmjöle ligger två mil söder om Umeå vid E4:an som går rakt genom byn. Här finns närhet till havet med flera barnvänliga badstränder med finkornig sand. Skogen med goda bär- och svampmarker lockar många under sommaren och på vintern närheten till skoterleder och elljusspår för längdåkning.

I byn finns en mycket aktiv förskola och skola upp till årskurs sex, bland annat känd för sitt omfattande pedagogiska miljöarbete som resulterat i en tv-serie tillsammans med barnen under namnet Miljöhjältarna.

Här finns en livsmedelsaffär, både gräs- och grusplan för fotboll, stor isbana och flera aktiva föreningar.

Läs mer om Sörmjöle på www.mjole.com

INTRESSEANMÄLAN