Översikt
Bilder
Karta
Kontakt
Umeå

Spinnvägen 13K

Industrifastighet -

Fakta

Pris: 1 850 000 SEK
Tomtarea: 130 kvm

Tomtuppgifter

Bruksarea

Tomtarea: 130 kvm

Ekonomi

Driftkostnad består av

Beräknad driftkostnad till ca. 15000 kr/år (uppvärmning, hushållsel, vatten) Beräknad samfällighetsavgift 5500 kr/år (snöröjning, allmän belysning, oljeavskiljare)

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde: 71 000 SEK (fastställt avseende år 2019).
Typkod: 411, Industrienhet, tomtmark

Servitut

Gemensamhetsanläggning: Umeå Rödbergsmyran GA:13, Gemensamhetsanläggning: Umeå Rödbergsmyran GA:8, Samfällighet: Umeå Rödbergsmyran S:4
Planbestämmelser: Detaljplan

Praktiskt och perfekt inrett industrifack på Grubbe endast 3km till Umeå centrum!

Passa på nu finns möjlighet att förvärva ett industrifack på 72 kvm med 5,90 i takhöjd samt ett loft på 25 kvm med takhöjd på ca 3 meter. Här finns stora möjligheter att inreda garaget på ett praktisk sätt. Hela grunden är färdig och inrett på ett praktiskt sätt. På garagegolvet ligger ett snygg och praktisk poxygolv. Rymligt badrum inrett med grå golvmatta och och målade väggar. Här finns tvättställ med spegel, wc och duschkabin. På loftet finns kök i vitt med kakel i vitt. Maskinparken består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin och spishäll med ung och fläkt. Här ligger ett parkettgolv och väggarna är ljusa. innanför köket har ni två rymliga kontor som är inredda med mjuk matta och ljusa väggar.

Pris
1 850 000 SEK
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå

Spinnvägen 13K

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN