Stenmarksvägen 11A, UMEÅ - Boporten
Stenmarksvägen 11A

UMEÅ, Haga

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Haga

Stenmarksvägen 11A

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 62 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 033 SEK (I månadsavgiften ingår värme, vatten, avlopp, internet och kabel-TV. Hushållsel tillkommer)
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 62 kvm
Våning: 3 av 3

Renoveringar

Utförda renoveringar i föreningen:
2015-2016: Relining
2015: Målning trappräcke
2017: Elrot
2018: Balkonginglasning
2019: Målning
2019: Byte av källardörrar
2019: Spolning av köksavlopp
2019: Ventilationsåtgärder
2019: Byte av balkonginglasning
2019: Montering av staketet
2021: Takbyte och byggnation och försäljning av vindslägenheter.

TV- och internetanslutning

TV

Telenor https://www.telenor.se/fastighetsagare/vart-utbud/tv/. Det innebär ett grundutbud på 17 kanaler + 8 valfria kanaler.

Internet

Telenor.500/500 Mbit/s

Uteplats

Inglasad ablkong

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Föreningen disponerar ett 70-tal parkeringsplatser med motorvärmare.
Parkeringstillstånd på våra besöksparkeringar

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 32 i Brf Huggaren

Bostadens indirekta nettoskuldsättning

110 135 kr

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 201 SEK/mån.

El: 201 SEK/mån.

Förening

Huvudsäkring 16 l A. Elkostnaden beräknas på Rörligt avtal hos Umeå Energi.

Andel i föreningen: 1,23 %

Andel av årsavgiften: 1,23 %

Övriga utrymmen

Förråd både i källare och på vind

Bostadsrättsförening

Brf Huggaren

Det finns 68 lägenheter i föreningen.

10 % från start 1:a januari 2024.
Detta gäller månadsavgift på bostadsrätt, lokalhyra och parkeringsplats/carport.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Drömhem på Stenmarksvägen 11A,

Välkommen till ditt drömhem på Stenmarksvägen 11A, beläget i hjärtat av det populära Haga-området i Umeå. Denna charmiga tvåa som är en del av Brf Huggaren, Umeås äldsta bostadsrättsförening, känd för sina låga månadskostnader och låga belåning. Detta är det perfekta boendet för studenter eller som första bostad!

Denna rymliga tvåa på 62 kvm erbjuder en genomtänkt planlösning med stora möbleringsmöjligheter. Det renoverade köket ger ett varmt och stilrent intryck, med gott om plats för ett matbord där du kan njuta av måltider med vänner och familj. Sällskapsrummet badar i naturligt ljus tack vare de stora fönstren och den inglasade balkongen i västerläge. Här kan du njuta av eftermiddagssolen och skapa en mysig plats som kan användas året om.

Bostaden är perfekt placerad på tredje våningen med vackra utblickar mot väster, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Haga är ett av Umeås mest eftertraktade områden, känt för sin närhet till centrum, grönområden och goda kommunikationer. Här bor du nära allt du behöver men ändå i en lugn och trivsam miljö.

Föreningen Brf Huggaren är en stabil och välskött förening med lång historia. Föreningens låga belåning och månadsavgifter gör detta till ett ekonomiskt tryggt val. Här kan du känna dig säker på att du gör en bra investering för framtiden.

Låt denna bostad ge dig "den rätta känslan" och bli ditt nya hem på Haga. Missa inte chansen att bo i en ljus, rymlig och perfekt belägen tvåa med alla bekvämligheter du kan önska dig.

Välkommen på visning!

Beskrivning

Interiör: Välkommen till ditt nya hem!

Stig in och känn dig som hemma i denna ljusa och trivsamma bostadsrätt. Här möts du av en rymlig hall med praktiska avhängningsmöjligheter och flera garderober för optimal förvaring. Det uppskattade parkettgolvet sträcker sig genom hela bostaden och skapar en varm och inbjudande atmosfär.

Rakt fram i hallen finner du ett fräscht och rymligt badrum, utrustat med badkar, kommod med handfat och toalett. Här kan du njuta av en fräsch och modern badrumsmiljö.

Till vänster om hallen ligger det stilrena och välutrustade köket. Med ek-köksluckor, generösa arbetsytor och gott om förvaring blir matlagningen en fröjd. Den maskinella utrustningen består av fläkt, spis med häll och ugn, kyl/frys och inbyggd mikro. Här finns även plats för ett matbord, perfekt för både vardagsmåltider och middagsbjudningar.

Intill köket finner du det trivsamma sällskapsrummet, som tack vare sitt västläge badar i ljus från eftermiddagssolen. Fönster längs ena väggen och utgång till en rymlig inglasad balkong förstärker den ljusa och luftiga känslan. De öppna ytorna erbjuder många möbleringsalternativ, med utrymme för både soffgrupp och matsalsmöbler. En perfekt plats för umgänge och avkoppling i eftermiddagssolen. Balkongen blir en favoritplats för lata dagar och sena sommarkvällar.

Sovrummet är en fridfull oas med morgonsolens strålar som landar mjukt på kudden. Här finns gott om plats för en dubbelsäng, nattduksbord, byrå och de platsbyggda garderoberna ger generös förvaring för dina kläder. Detta rum blir snabbt en plats du längtar till.

Varmt välkommen på visning – ditt nya hem väntar på dig!

Pris
2 195 000 kr
Utgångspris
Intresseanmälan
VISNINGAR
Onsdag 17 juli 17:00-17:30
Endast bokade visningar.
Boka
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner

Karta

UMEÅ, Haga

Stenmarksvägen 11A

Visa karta

Område - Haga

Haga, en av Umeås äldsta stadsdelar, ligger direkt norr om centrum. Den södra delen domineras av charmig villabebyggelse från 1940-talet, medan den norra delen erbjuder ett varierat utbud av två- och trevånings hyres- och bostadsrättshus från sent 1940-tal och framåt. Ofta inkluderas Haga och stadsdelen Sandbacka som en enhet.

Stadsdelen gränsar i väst till E4 och det före detta regementsområdet för I20, i söder till järnvägen, i norr till Sandaparken/Erikslundsvägen, och i öst till Gammlia och Stadsliden. Intill kanten av Stadsliden ligger T3 Arena (tidigare Gammliavallen), som är hemmaplan för fotbollslagen Umeå IK och Umeå FC.

I området finns tre gym i närheten, Fitness24seven vid I20, samt både Tenton på Hagmarksvägen (alldeles runt hörnet) och vid Coop nära.

Haga erbjuder också olika faciliteter, såsom skolor, en sporthall, och en fotbolls- och friidrottsanläggning som berikar livet för de boende i stadsdelen.

Intresseanmälan