Skärvstensgatan 36, UMEÅ - Boporten
Skärvstensgatan 36

UMEÅ, Mariehöjd

Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
UMEÅ, Mariehöjd

Skärvstensgatan 36

Bostadsrättslägenhet - 1 rok, 34 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 2 969 SEK (I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt tv och internet. Tillkommer gör kostnaden för hushållsel och varmvatten. )
Rum: 1
Boarea: 34 kvm
Våning: 3 av 5

TV- och internetanslutning

TV

Via Telenor, ingår i avgiften

Internet

Via Telenor, ingår i avgiften

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 14 i HSB Brf Mariehöjd 7 i Umeå

Bostadens indirekta nettoskuldsättning

486 990 kr

Kommentar till nettoskuldsättning

Baserat på uppgifter från den ekonomiska planen

Förening

Andel i föreningen: 1,50 %

Bostadsrättsförening

HSB Brf Mariehöjd 7 i Umeå

PARKERING

Hyra för bilplats med motorvärmare i kallgaraget är 700 kr/plats och månad.

TV OCH BREDBAND

Brf Mariehöjd 7 har tecknat ett femårigt gruppanslutningsavtal med Telenor. I avtalet ingår ett basutbud för TV samt bredband med internethastighet på 500/500. Kostnaden för TV och internet är 214kr/lgh. Kostnaden debiteras som ett obligatorikst tillägg och är inräknad i avgiften på 2 969 kr.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Tillgång till gemensam övernattningslägenhet/styrelserum Som boende i brf Mariehöjd 7 kommer du kunna nyttja övernattningsrummet/styrelserummet i grannföreningen Mariehöjd 6 en fin fördel om du exempelvis har långväga övernattande gäster. Rummet är utrustat med bland annat ett litet pentry, dusch och toalett och kostar 200 kr/dygn att nyttja.

Det finns 47 lägenheter i föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Rymlig och nybyggd 1:a med stor balkong i söderläge!

Varmt välkomna till Skärvstensgatan 36 och denna välplanerade 1:a med stor balkong i söderläge! Lägenheten är byggd 2023 och håller hög standard. Här har du ett fullt utrustat kök, helkaklat badrum med egen tvättmaskin samt praktiskt sovalkov som gör det enkelt att möblera.
På Mariehöjd bor du med alldeles intill Mariehems centrum med stor matvarubutik, gym och frisör. Dessutom ligger området på prommenadavstånd till universitetet och NUS. Från Skärvstensgatan har du dessutom närhet till naturen och fina rekreationsområden kring Nydalasjön. Goda kommunikationer med buss till och från centrum.

Varmt välkomna att boka er tid för visning!

Beskrivning

Hall: Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring. Grått klinkergolv och vita väggar.

Kök: Ljust kök med vita luckor och vitt kakel ovanför diskbänken. Här finns utrustning i form av spishäll, fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd micro samt kyl och frys.

Allrum och alkov: Rummet är uppdelat med en praktisk sovalkov med plats för säng och sängbord samt förvaring bakom skjutdörr. Andra delen av rummet har möjlighet för möblering med matbord och soffa. Härifrån når man också den stora balkongen.

Balkong: Stor och möblerbar balkong i soligt söderläge. Här har du fin utsikt över innergården.

Badrum: Helkaklat badrum med grått golv och vita väggar. Här finns utrustning i form av wc, kommod, duschhörna med glasvägg samt praktisk tvätthörna med kombinerad tvätt- och torkmaskin.

Förråd : Till lägenheten finns ett lägenhetsförråd på vinden.

Pris
1 495 000 kr
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Johanna Englund
Fastighetsmäklare

Planritning

Karta

UMEÅ, Mariehöjd

Skärvstensgatan 36

Visa karta

Område - Mariehöjd

Mariehöjd, Mariehem, Mariedal, Mariestrand eller Marieberg? På gröna, sköna Marieområdet, ca. 4 km från centrum, ryms både Brännbollsyrans årliga spektakel och vinterns skidturer. I en blandning av lugn och liv, asfalt och vatten, har barnfamiljer, pensionärer och studenter hittat sitt hem.

UTBUD
I Marieområdet finner du bland annat välsorterad och kvällsöppen livsmedelsbutik, pizzerior, frisör och en fritidsgård. Mariedals handelsområde erbjuder allt från sportartiklar, möbler och second hand-kläder till bowlinghall.

För den som gillar aktiviteter finns Mariehemsängarna och Nydala med gott om elljusspår, fiskebryggor, grillplatser och sportanläggningar. Intill sjön ligger det tempererade utebadet Umelagun som erbjuder både vattenrutschkanor och uthyrning av bastuflottar. Vintertid kan du sysselsätta dig med långfärdsskridskor, längdskidåkning samt pulkåkning och utförsåkning nerför Bräntberget.

SKOLOR
Marieområdet erbjuder ett stort utbud av skolor. Språkskolan (F-6) på Olofsdal färgar sin undervisning med engelska, tyska, franska, spanska, ryska och mandarin. Bräntbergsskolan (7-9) ligger alldeles intill den fina konstgräsplanen och vad kan då passa bättre än en profilering mot fotboll och ledarskap? För de yngre barnen finns Mariehemsskolan (F-6) och Mariebergsskolan (F-6) samt totalt nio förskolor.

Intresseanmälan