Skärvstensgatan 26, UMEÅ - Boporten
Skärvstensgatan 26

UMEÅ, Mariehöjd

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Mariehöjd

Skärvstensgatan 26

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 48 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 769 SEK (I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, tv och bredband (obligatoriskt tillägg med 212:-/mån.(Inräknad i månadsavgiften). Kostnad för hushållsel och varmvatten tillkommer. Debiteras via föreningen. )
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 48 kvm
Våning: 4

TV- och internetanslutning

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Garage: 700:-/mån. Till garageplatserna är det separat kö.

Garageplatserna förvaltas av HSB.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 188 i Brf Mariehöjd 1

Bostadens indirekta nettoskuldsättning

694 151 kr

Kommentar till nettoskuldsättning

Räntebärande skulder - eget kapital x andel i årsavgift.

Förening

Andel i föreningen: 0,30 %

Andel av årsavgiften: 0,30 %

Övriga utrymmen

Till bostaden tillhör ett förråd på vinden.
Cykelställ finns i anslutning till respektive hus.

Bostadsrättsförening

Brf Mariehöjd 1

Fusionen (sammanslagningen av Brf Mariehöjd 1, 2 och 3) färdigställdes 2022 och den nya sammanslagna föreningen omfattar nu 299 medlemmar och skälet till denna sammanslagning var en rationellare förvaltning och en effektivare kontroll av föreningens driftskostnader.

Föreningen ligger i ett lugnt och naturnära område med närhet till matbutik, restauranger, två fina gymanläggningar, Universitetet och NUS. Goda bussförbindelser!

Det finns 299 lägenheter i föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Skärvstensgatan 26

På Skärvstensgatan 26 gör du det lätt för dig. Allt är modernt, välputsat och redo för dig. Bara att flytta in, som klyschan säger. Högt läge, smakfull inredning och ljus i överflöd är nyckelorden för att beskriva denna bostad allra bäst. Välkommen till en riktigt bra och trivsam tvårummare.

Interiört kommer du överraskas av den smarta planlösningen där varje kvadratmeter kommer till användning. Dagsljuset får fritt spelrum i hela bostaden. Trivsamt kök som går helt i vitt, med undantag för bänkskivan som snyggt bryter av det ljusa. I sällskapsrummet, som går i en öppen planlösning mot köket, finns gott om utrymme för vänner och familj. Sovrummet bjuder på goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Balkongen pekar stolt mot väster och innergården och gästas av solen under eftermiddagen.

Från Skärvstensgatan är det endast några minuters promenad till en välsorterad matbutik, två fina gymanläggningar och NUS. Natursköna Nydala ligger några hundra meter bort med fina motionsspår. Universitetet når du på fem snabba minuter med cykel. Med ett byggår 2016-2018 kan du räkna med ett bekymmersfritt och tryggt boende i många år framöver. Bekvämligheter såsom hiss och garage finns tillgängliga.

Varmt välkommen!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: I Mariehöjd 1:s välskötta och trivsamma kvarter tar vi klivet in i porten med siffran 26. Lagom högt upp i huset, på våning fyra, välkomnas vi in med öppen famn.

Dina fötter har du hunnit placera på ett fint parkettgolv. Likadana golv är återkommande i kök, vardagsrum och sovrum. Snyggt och enhetligt. I direkt anslutning till entrén finns en perfekt plats för avhängning av ytterkläder och skor.

Från hallen hänger vi av oss kläderna på hatthyllan, och mer förvaring finns i de två intilliggande garderoberna.

Från hallen, till höger, ligger det moderna köket i en öppen planlösning med sällskapsrummet. Förvänta dig vita luckor och lådor som matchas med en mörk bänkskiva, vilket gör sig väldigt fint till skåpinredningen. Oanade förvaringsutrymmen för tallrikar och kastruller i alla stora lådor, och en välutrustad maskinpark bestående av inbyggd ugn och mikro, kyl/frys, häll och fläkt. Bakom ena skåpluckan gömmer sig även en diskmaskin. Spotlights över diskbänken.

Umgänge, avkoppling och riktigt gott om dagsljus som får flöda in. Så låter jag beskriva det härliga vardagsrummet. Här är det lätt att möblera med både matplats och soffgrupp. Från vardagsrummet når vi balkongen, placerad med eftermiddagssol. Här blickar du ut över föreningens innergård och njuter ostört av solens sken.

Bostaden bjuder på ett rymligt sovrum. Målade väggar i klassiskt vitt. Parkettgolv, trivsamt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och gott om förvaringsmöjligheter i garderober. Rummet lämnar plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Här kan du vara säker på att sova gott om natten.

Det helkaklade badrummet är modernt, likt resten av hemmet. Här finns dusch med platsbesparande vikväggar, kommod med handfat, toalett, handdukstork och spegelskåp. Spotlights i taket och golvvärme. Bekvämt med egen tvättmaskin och torktumlare.

Varmt välkommen!

Pris
1 795 000 kr
Intresseanmälan
VISNINGAR
Onsdag 24 juli 19:00-19:30
Endast bokade visningar.
Boka
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Mariehöjd

Skärvstensgatan 26

Visa karta

Område - Mariehöjd

Mariehöjd, Mariehem, Mariedal, Mariestrand eller Marieberg? På gröna, sköna Marieområdet, ca. 4 km från centrum, ryms både Brännbollsyrans årliga spektakel och vinterns skidturer. I en blandning av lugn och liv, asfalt och vatten, har barnfamiljer, pensionärer och studenter hittat sitt hem.

UTBUD
I Marieområdet finner du bland annat välsorterad och kvällsöppen livsmedelsbutik, pizzerior, frisör och en fritidsgård. Mariedals handelsområde erbjuder allt från sportartiklar, möbler och second hand-kläder till bowlinghall.

För den som gillar aktiviteter finns Mariehemsängarna och Nydala med gott om elljusspår, fiskebryggor, grillplatser och sportanläggningar. Intill sjön ligger det tempererade utebadet Umelagun som erbjuder både vattenrutschkanor och uthyrning av bastuflottar. Vintertid kan du sysselsätta dig med långfärdsskridskor, längdskidåkning samt pulkåkning och utförsåkning nerför Bräntberget.

SKOLOR
Marieområdet erbjuder ett stort utbud av skolor. Språkskolan (F-6) på Olofsdal färgar sin undervisning med engelska, tyska, franska, spanska, ryska och mandarin. Bräntbergsskolan (7-9) ligger alldeles intill den fina konstgräsplanen och vad kan då passa bättre än en profilering mot fotboll och ledarskap? För de yngre barnen finns Mariehemsskolan (F-6) och Mariebergsskolan (F-6) samt totalt nio förskolor.

Intresseanmälan