Skärvstensgatan 30, UMEÅ | Boporten
Skärvstensgatan 30

UMEÅ, Mariehöjd

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Mariehöjd

Skärvstensgatan 30

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 48.5 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 311 SEK (I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt kabel-tv och bredband. Varmvatten och hushållsel debiteras via föreningen efter förbrukning. )
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 48,5 kvm
Våning: 5

Renoveringar

Utförda renoveringar i föreningen
2019 - Målning av väggar i entré till hus A
2019 - Plattor på stig till garaget
2019 - Inköp av grill till terassen
2020 - Inbyggnad av entré vid Skärvstensgatan 28
2021 - Installation nytt avrinningssystem i garaget

TV- och internetanslutning

Internet

Föreningen har ett avtal med Telia. I avtalet ingår ett basutbud för TV (ca 20 kanaler), hastighet på Internetuppkopplingen (10 Mbit ut och 100 Mbit in) samt IP-telefoni.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

84 stycken garageplatser (kallgarage m. motorvärmare) kan hyras för 700 kr/mån.
Separat kö via HSB.

Elbils-platser finns, separat kö

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 146 i Brf Mariehöjd 1

Förening

Andel i föreningen: 0,30 %

Övriga utrymmen

Förråd finns på vinden.

Styrelserum/uthyrningslägenhet och fastighetsskötarrum. Skärmtak för cyklar.
Uthyrningslägenheten debiteras med 200 kr/dygn.

Möjlighet finns att hyra extra förråd till en kostnad av 100 kr/månad.

Bostadsrättsförening

Brf Mariehöjd 1

Fusionen (sammanslagningen av Brf Mariehöjd 1, 2 och 3) färdigställdes 2022 och den nya sammanslagna föreningen omfattar nu 299 medlemmar och skälet till denna sammanslagning var en rationellare förvaltning och en effektivare kontroll av föreningens driftskostnader.

Föreningen ligger i ett lugnt och naturnära område med närhet till matbutik, restauranger, två fina gymanläggningar, Universitetet och NUS. Goda bussförbindelser!

Det finns 299 lägenheter i föreningen.

Inga planerade avgiftsändringar.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Skärvstensgatan 30

Varmt välkommen till Skärvstensgatan 30, ett boende med positionen utmed takåsarna på femte våningen. Här har verkligen ljuset och utsikten fått sin rättmätiga frihet. Du bor med en tilltagen balkong som dessutom är inglasad.

Bostadens planlösning skapar en fantastisk känsla av ljus, värme och rymd. Dessutom känns den mycket större än sin redan väl tilltagna yta. Med genomgående fina materialval och en helt unik skräddarsydd design är detta ett hem för den kräsne köparen. Förvänta dig modern och smakfull inredning - allt i gott skick.

Från Skärvstensgatan är det endast några minuters promenad in till välsorterad matbutik, två fina gymanläggningar och NUS. Natursköna Nydala ligger några hundra meter bort med fina motionsspår. Universitet når du på fem snabba med cykel. Låg månadsavgift på 3 311 kr och en stabil förening. Med ett byggår 2016-2018 kan du räkna med ett bekymmersfritt och tryggt boende i många år framöver. Bekvämligheter såsom hiss och garage.

Det här är ett boende utöver det vanliga!


Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Första intrycket är allt och många gånger det avgörande. Stig på. Hela lägenheten välkomnar med ett härligt ljusinsläpp och ett lugn få förunnat så här centralt. Fötterna har du hunnit placera på parkettgolv. Likadana golv löper enhetligt vidare i hela bostaden. Ljus och smakfull färgsättning kommer göra dig sällskap i samtliga rum. Hallen är rymlig och erbjuder avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor samt förvaring i garderob.

Sovrummet ligger till höger om hallen. Här får du med enkelhet plats med dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Du skulle också kunna snåla lite på sovplatsen och ge utrymme för ett skrivbord. Förvaring i två garderober.

Hallen leder oss rakt in till hemmets sociala delar. Hemmets sanna pärla är helt klart vardagsrummet. Rummet ligger med en öppen planlösning mot kök. Här får du plats med soffa, elektronik, hylla och ditt allra bästa sällskap! Gavelfönstret lyfter rummet. Likaså utsikten. Från vardagsrummet tar vi oss ut på balkongen. Tilltagen, inglasad och fritt placerad på hörnan.

I köket har inget lämnats åt slumpen. Vita, släta luckor med rostfria beslag och mörka bänkskivor. Den maskinella utrustningen består av ugn, induktionshäll, kyl/frys, mikro och fläkt. Diskmaskinen är snyggt integrerad. Matplatsen gör sig perfekt intill det stora fönsterpartiet som vetter mot föreningens innergård. I lugn och ro njuter du och dina middagsgäster.

Badrummet är en tiopoängare! Helkaklat med kakelplattor på väggar och klinkergolv. Golvvärmen är behaglig och uppskattad. Här finns kommod, spegelskåp, toalett, dusch med glasdörr och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare är smart placerade under arbetsbänk. Ovan arbetsbänken finns överskåp för förvaring!


Varmt välkommen på visning!

Pris
1 650 000 kr
Intresseanmälan
VISNINGAR
Torsdag 7 december 17:30-18:00
Endast bokade visningar.
Boka
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Mariehöjd

Skärvstensgatan 30

Visa karta

Område - Mariehöjd

Mariehöjd, Mariehem, Mariedal, Mariestrand eller Marieberg? På gröna, sköna Marieområdet, ca. 4 km från centrum, ryms både Brännbollsyrans årliga spektakel och vinterns skidturer. I en blandning av lugn och liv, asfalt och vatten, har barnfamiljer, pensionärer och studenter hittat sitt hem.

UTBUD
I Marieområdet finner du bland annat välsorterad och kvällsöppen livsmedelsbutik, pizzerior, frisör och en fritidsgård. Mariedals handelsområde erbjuder allt från sportartiklar, möbler och second hand-kläder till bowlinghall.

För den som gillar aktiviteter finns Mariehemsängarna och Nydala med gott om elljusspår, fiskebryggor, grillplatser och sportanläggningar. Intill sjön ligger det tempererade utebadet Umelagun som erbjuder både vattenrutschkanor och uthyrning av bastuflottar. Vintertid kan du sysselsätta dig med långfärdsskridskor, längdskidåkning samt pulkåkning och utförsåkning nerför Bräntberget.

SKOLOR
Marieområdet erbjuder ett stort utbud av skolor. Språkskolan (F-6) på Olofsdal färgar sin undervisning med engelska, tyska, franska, spanska, ryska och mandarin. Bräntbergsskolan (7-9) ligger alldeles intill den fina konstgräsplanen och vad kan då passa bättre än en profilering mot fotboll och ledarskap? För de yngre barnen finns Mariehemsskolan (F-6) och Mariebergsskolan (F-6) samt totalt nio förskolor.

Intresseanmälan