Parkvägen 39, HOLMSUND | Boporten
Parkvägen 39

HOLMSUND, Holmsund

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
HOLMSUND, Holmsund

Parkvägen 39

Bostadsrättsradhus - 5 rok, 119 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättsradhus
Månadsavgift: 7 150 SEK
Rum: 5
Sovrum: 3 (Kan göras om till 4)
Boarea: 119 kvm
Biarea: 4 kvm

TV- och internetanslutning

TV

Fiber

Internet

Fiber 379 kr/mån

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Carport med förråd i länga 750 kr/månad. tillgång till laddbox

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 14 i Brf Vattentornet

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 1907 SEK/mån.

El: 331 SEK/mån.

Vatten och avlopp: 400 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 7,10 %

Bostadsrättsförening

Brf Vattentornet

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen till Holmsund och detta mycket välplanerade bostadsrätts radhus med attraktivt läge!

NYTT PRIS!

Välkommen till Holmsund detta mycket välplanerade radhus med ett attraktivt och havsnära läge på Parkvägen i Holmsund. Här får ett nästintill nytt boende där du får tid över för annat. Huset har fina materialval i modern stil, här kan du bara flytta in! Framför dig har du ett radhus i två plan fördelat på 118,5 kvm. 5 rum och kök med framsida fördelaktigt vänd mot väster i perfekt solläge. Villakänslan gör sig påmind! Interiört möts du av ett fint kök, öppna & sociala ytor. Två badrum – ett på varje plan, tilltaget sällskapsrum på nedre plan med utgång till altan där du kan njuta av kaffet under fm timmarna. På övre plan finns tre sovrum, en klädkammare och ytterligare ett sällskapsrum. Radhuset har egen uteplats på både fram- och baksida, carport ingår med privat förråd på baksidan.

Området erbjuder bra skola, förskolor, dagligvaruservice samt lagom gångavstånd in till centrum med Holmsunds samlade serviceutbud samt en kort cykeltur till Storsjöhallen och Golfbanan.

Lugn och ro med susande lövträd, badvikar, grönområde och en trygg närmiljö, allt som livet i en villa kan erbjuda. Men samtidigt till en lägre kostnad, som köpare slipper ni ansvar för underhåll utvändigt, ingen lagfart - och pantbrevs kostnader samt en betydligt lägre lånekostnad. Ni köper er frihet.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkommen till detta nyproducerade gavelradhus som erbjuder nytänkande teknik och hållbara materialval av god kvalitet.

Det blir ett ljust mottagande i hallen. Vi sätter fötterna på ett slitstarkt keramik golv i grått. Här finns golvvärme som löper genom hela nedre plan och övre plan har radiatorer. Hallen erbjuds goda avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i vita spegelgarderober med skjutdörrar.

Hallen öppnar upp till bostadens härliga matplats framför de stora fönsterpartierna som vetter mot innergården. I direkt anslutning når vi det välplanerade och moderna köket som blir nedre plans naturliga mittpunkt med möjlighet till härligt umgänge. Köket är Ikon. Kök med moderna luckor och lådor i grå kulör som förgyller den nya känslan som hela huset genomsyras av. Maskinparken består av hel kyl, frys, ugn, micro samt induktionshäll. Dessutom finns integrerad diskmaskin och en praktisk köksö, perfekt för den som gillar att arbeta i köket eller bara skönt häng.

Den inre hallen har ett vitlaserat parkettgolv som löper vidare genom kök och vardagsrum, vilket ger ett gott helhetsintryck. Den öppna och ljusa planlösningen skapar en härlig gemenskap mellan såväl vardagsrum som kök.

Vägg i vägg med hallen finner ni husets rymliga badrum som är helkaklat med grå klinker och vitt kakel. Här finns wc, dusch, tvättställ med kommod, belyst spegel, tvättmaskin och torktumlare samt bänkytor och praktisk förvaring.

Vardagsrummet skapar goda möjligheter till samhörighet med plats för soffgrupp och TV. Det blir en härlig och trivsam känsla mellan kök och vardagsrum med husets öppna och sociala planlösning.

Den fina trappen leder oss upp till övre plan. Här ligger ett parkettgolv i vitlaserad ek som löper vidare genom alla rum, vilket ger ett bra helhetsintryck och väggarna är målade i ljus kulör. Här har vi tre rofyllda sovrum i bra storlek, det största sovrummet har plats för dubbelsäng och i direkt anslutning till rummet finns en inbyggd klädkammare, medan de andra två passar perfekt för enkelsängar. Rymligt allrum som kan delas av till ytterligare ett sovrum om så önskas.

Badrummet på övre plan har, likt det på nedre plan, grått klinkergolv och vitt kakel på väggar. Här finns också wc, spegelskåp och underskåp samt dusch.

Huset har en stor altan med bra solläge, sitt på altanen och njut av lunch och middag. Altanen har belysning som kan styras via Plejd.

Huset har fina tillval med silestoneskiva i köket, led spotlight i fönster smyg, dimmers både nedre och övre plan, ledspot i badrum nedre och övre plan, kök samt hall. komfortvärme badrum, handdukstork på övre plan, induktionshäll 80 cm, porolysugn,

Gården är mysig och har ett fritt och bra solläge. Nedanför husen finns stora grönytor perfekt för lek och stoj.

Pris
2 895 000 kr
Utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner

Karta

HOLMSUND, Holmsund

Parkvägen 39

Visa karta

Område - Holmsund

Holmsund är ett samhälle i Umeälvens mynning som tillsammans med Obbola utgör kommundelen Holmsund-Obbola. Här kan du njuta av havet och naturen på nära håll. I Holmsund finns det till exempel fina småbåtshamnar med båtuppläggningsplatser. Strövstigar, vandringsleder och badplatser gör havet tillgängligt för alla.
Natur och fritid
I Holmsund finns Storsjöhallen - en friskvårdsanläggning som erbjuder träningsformer för alla. Hit kan du ta med hela familjen och bada i Aquarena, som är Umeås upplevelsebad, och besöka gymmet eller något av de olika gruppträningspassen. I Storsjöhallen hittar du även friskvårdsbehandlingar, restaurang och ungdomsgård. I närheten finns även badplatser utomhus, så som Ljumvikens havsbad med minigolf och beachvolley-planer.
I Holmsund finns totalt 2 mil vandringsleder. Dessutom finns det attraktiva kanot-, skoter-, och cykelleder, naturstigar, motionsspår och en skidbacke. Här hittar du även Umeås golfbana med 27 hål och Omberget med skidbacke och utsiktstorn.

Intresseanmälan