Bölevägen 24, UMEÅ | Boporten
Bölevägen 24

UMEÅ, Teg

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Teg

Bölevägen 24

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 66 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 895 SEK (I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (Digitalt Bas-TV utbud via UmeNet). Internet avgift tillkommer 225kr/månad. 250/250 Gbps hos Telenor. Föreningen kommer att höja avgiften med 20% från och med 1 oktober 2023. )
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 66 kvm
Våning: -1

Renoveringar

Kommande renoveringar i bostadsrättsföreningen

Relining (gm Proline AB) av gamla gjutjärnsledningar (våning 1-2 berörs främst) kommer att ske Vecka 46-47 2023.

Injustering av samtliga lägenheters termostater i elementen kommer att ske under november 2023.

TV- och internetanslutning

TV

Digitalt Bas-TV utbud via UmeNet

Internet

250/250 Gbps hos Telenor

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Carportplatser med motorvärmare (380 kr/mån).
P-stolpar med motorvärmare (310 kr/mån).
Föreningen ser just nu över möjligheten att bygga till/komplettera med en P-stolpe.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1004 i Brf Varghunden 16

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 331 SEK/mån.

El: 331 SEK/mån.

Förening

Huvudsäkring 16 A. Elförbrukningen beräknas på Rörligt avtal hos Umeå Energi. 62,78 öre/kWh.

Andel i föreningen: 7,56 %

Andel av årsavgiften: 9,85 %

Övriga utrymmen

Det ingår ett vindsförråd till lägenheten. Cykelförråd erbjuds i källaren i skyddsrummet samt finns cykelskjul utomhus.

Matkällarförråd erbjuds gratis i källaren vid tillgänglighet.

Bostadsrättsförening

Brf Varghunden 16

Till lägenheten hör ett förråd. Inom föreningen finns gemensam tvättstuga.

Det finns 15 lägenheter i föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Bölevägen 24

På lugn gata vill jag göra dig bekant med denna unika bostad, välkommen till Bölevägen 24. Detta hem har fått sig en större renovering i såväl form som stil. Här har finliret fått kosta både tid och pengar. Allt sitter i detaljerna och kanske är det just det som gör att denna bostad på Bölevägen 24 särskiljer sig på marknaden.

Denna tvåa om 66 kvadratmeter väcker beundran och begär. En beundran för säljarens känsla och varsamhet vid dess renovering under 2023. Och ett begär för dess läge med en uteplats utöver det vanliga som blir pricken över i:et och inbringar en radhuskänsla. En uteplats som absolut är värd att skryta om! Att bostaden blivit väl omhändertagen undgår ingen. Här har volymerna optimerats. Dina sällskapsytor är stora, sovrummet välplacerat och bekvämligheter såsom goda förvaringsmöjligheter och ett nyrenoverat badrum!

Läget är ett av Umeås bästa, lugnt med ändå med direkt närhet till centrum, universitet, stormarknad och promenadstråk.
Bölevägen byggs för närvarande där gång, cykel och kollektivtrafik blir prioriterade samt fina grönytor!

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Varmt välkommen på Bölevägen 24!

Väl inne i bostaden blir du förtrollad över allt hemmet har att erbjuda. Som i hallen. Fötterna har du hunnit placera på ett snyggt klinkergolv. Där klinkergolvet slutar tar en modern nylagd golv (laminat) i fiskbensmönster vid. Och så den smakfulla färgsättningen. Den följer med oss i hela hemmet. Likaså detaljerna med platsbyggd garderob som erbjuder gott om förvaring och som dessutom har målats in i samma kulör som väggarna. Snyggt och modernt!

Det stora sovrummet disponeras till vänster om hallen och är berikat med många kvadratmeter. Detta är verkligen ett master bedroom. Golvytan ger plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Ljuvligt ljusinsläpp från stort fönsterpartier som också kan skymmas tack vare markisen. Platsbyggd förvaringssystem i mörkare kulör som snyggt bryter av mot de övrigt ljusa väggarna. Här finns hyllor, lådor och stänger.

I köket står du tryggt och glatt i ett rymligt kök. Skåpinredning med släta vita luckor och god förvaring. Den maskinella utrustningen består av ugn, spishäll, fläk, kyl/frys och diskmaskin. Stort fönsterparti som vetter mot innergården och skänker rummet ett otroligt ljus. Den öppna ytan möjliggör flera olika möbleringar. Matmöblemanget placeras med fördel i hjärtat av rummet. Med ett rum som detta kan du räkna med att få hålla i middagsbjudningarna.

Från köket nås uteplatsen där nuvarande ägare har lagt mycket tid för att få till en mysig plats att umgås på. Här njuter du av solens värmande strålar från tidig förmiddag till sen kväll och här bjuds det på magiska grillkvällar för vänner och familj. Uteplatsen rymmer både lounge-/matgrupp samt solsäng. En stor markis installerad, perfekt när söderläget ligger på för mycket och in på sensommarkvällarna nyttjas infravärmen väl. Intill finns en gräsyta där de finns möjligheter att plantera och odla efter vad som önskas

Från kök- och matrum vidare in till vardagsrummet. Ett perfekt rum för just sällskap! Här får du plats med soffgrupp, TV-möblemang och ditt allra bästa sällskap.Tack vare vardagsrummets många kvadratmeter finns det gott om plats för ett matsalsbord eller en arbetshörna.

Badrummet bjuder på livets goda. Här har det fått kosta, både i tid och pengar. Detaljerna i samma klinker som i hallen följer även här, som en röd tråd. Badrummet är helkaklat med plattor i måtten 60x60 på golv och kakel i vit kulör på väggarna. Här finns kommod med handfat, inkaklad spegel, toalett, handdukstork samt dusch med takdusch. Lyx, lyx och lyx!

Denna lägenhet vill ni inte missa, varmt välkommen på visning!

Pris
2 095 000 kr
Intresseanmälan
VISNINGAR
Måndag 25 september 18:00-18:30
Endast bokade visningar.
Boka
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Teg

Bölevägen 24

Visa karta

Område - Teg

Redan på Gamla bron, Umeås äldsta, märker du att Teg är en populär stadsdel. Ovan Umeälven möts gående och cyklister i en aldrig sinande ström. På väg genom området passerar du platsen där många gärna väntar i en timme på stans bästa pizza.

UTBUD
Maten handlar du på någon av de välsorterade livsmedelsbutikerna, en med en berömd chips- och popcornbuffé som tar fredagsmyset till en ny nivå. Det finns också apotek, folktandvård, hälsocentral, gym, idrottsplats för fotboll, hockeyarena, kyrka, bibliotek,
konst- och rambutik, handelsträdgård och en populär second hand-butik. Direkt närhet till IKEA och Avion Shopping.

SKOLOR
En av alla hemligheter på södra sidan älven består av Umeås äldsta skola. I ett bedårande rött trähus från 1887 bedriver Östtegs skola (F-6) sin verksamhet som präglas av trygghet och en inriktning mot musik. Varje vår avslutas läsåret med en uppskattad musikfestival. Musiken är också populär på Tegs centralskola (7-9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey, bild och slöjd. Skolan erbjuder Norrlands största anläggning för spontanidrott, Qulan, byggd 2006. Självklart finns också ett flertal förskolor på området för de yngre barnen.

Intresseanmälan