Kolvaktargränd 3, Umeå | Boporten
Kolvaktargränd 3

Umeå, Gimonäs

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
Umeå, Gimonäs

Kolvaktargränd 3

Bostadsrättslägenhet - 1 rok, 45 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 842 SEK (I månadsavgiften ingår värme, vatten och hushållsel Obligatorisk avgift för bredbandsuppkoppling kostar 240kr/månad. Bostadsinnehavare väljer och bekostar bredband individuellt. )
Rum: 1
Boarea: 45 kvm
Våning: 3 av 3

Renoveringar

2010: Byte av tak
2016 : Badrumsrenoveringar inkl. byte av avloppsstammarna
2016: Uppfräschning av trapphuset samt tvättstugan (måleri)

TV- och internetanslutning

Uppvärmning och el

Direktverkande el + Markvärmepump (el)

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1202 i Brf Plankan 7

Förening

Andel i föreningen: 9,39 %

Andel av årsavgiften: 9,39 %

Övriga utrymmen

Till bostaden finns ett förråd på föreningens innergård.

Bostadsrättsförening

Brf Plankan 7

Föreningen äger fastigheten Plankan 7. På fastigheten finns en huvudbyggnad med 10 st lägenheter samt en förrådsbyggnad med 5 st carportplatser och 2 p-platser.

Det finns 10 lägenheter i föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Kolvaktargränd 3

Nu erbjuds en välplanerad och generös etta högst upp i huset på Kolvaktargränd 3. Här blir du bortskämd med fina färgval, tilltagna ytor, fina parkettgolv och ett fullstort kök med gott om plats för ditt middagssällskap. Allrummets golvyta ger plats för dubbelsäng, soffgrupp och extra förvaringsmöbel om så önskas. Härifrån leds du ut till bostadens trivsamma balkong med plats för större sittgrupp. Njut av extra umgängesyta från tidig vår till sen höst! Badrummet är fräscht och helkaklat.

Och så läget! På Kolvaktargränd 3 har du ett perfekt läge nära universitetsområdet, centrala Umeå med alla dess trevliga restauranger och butiker. För löprundan eller promenaden rekommenderas omtyckta Strandpromenaden eller elljusspåret på Gimonäs. Här finns mycket goda kommunikationer alldeles runt hörnet. Matbutiker och gym finns inom bekvämt gångavstånd. Bo med hög livskvalité med närhet även till NUS och Universitetsområdet.


Varmt välkommen på visning!

Tillträde kan ske omgående!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Varmt välkommen till Kolvaktargränd 3. Det blir ett varmt välkomnande till föreningens innergård. Ombonad och mysig med gemensam uteplats för föreningens medlemmar.

Via trapporna nås bostaden som är belägen ostört högst upp i huset på våning tre. Hallen är rymlig och erbjuder avhängningsmöjligheter till vänster om entrén. Längre in i hallen nås en större garderob för mer förvaring av ytterkläder och skor. Dina fötter placeras på ett fint parkettgolv och väggarna är målade i vitt.

Allrummet nås rakt fram från hallen. Rummets många kvadratmeter gör det lätt att inreda för både sovplats och umgängesyta. Önskas en mer privat sovalkov finns det möjlighet att sätta upp en vägg eller ett draperi för avskärmning. I denna del av rummet finns även utrymme för förvaring.

Sällskapsrummet ligger med en modern, öppen planlösning till kök. Här finns gott om svängrum. Ljusinsläpp från fönster och utgång till en trivsam balkong. Öppna ytor möjliggör flertalet möbleringar. Balkongen intill som förlänger det redan generösa rummet med ytterligare kvadratmeter. Jag kan lova dig att du inte kommer hitta många ettor med en balkong i denna storlek! . Balkongen rymmer både loungemöbel samt matbord.

Vidare nås köket. Lyxigt med ett kök i denna storlek i en etta! Precis som i hallen vilar här ett parkettgolv. Intill ryms hela middagssällskapet och du erbjuds gott om förvaringsmöjligheter i flera lådor och skåp. Ljusa köksluckor kombineras med ett vitt kakel och en praktisk bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av ugn med häll, kombinerad kyl och frys samt fläkt.

Badrummet nås från hallen och är fräscht och helkaklat. Väggarna är kaklade vit och svart och på golvet vilar ett svart klinker, stilrena färgval som passar alla. Badrummet är utrustat med en dusch som omges av glasbetong, spegel, kommod med tvättställ och WC. Här är det även förberett för tvättmaskin om så önskas!


Varmt välkommen på visning!

Pris
1 200 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Gimonäs

Kolvaktargränd 3

Visa karta

Område - Gimonäs

Gimonäs och dess mysiga villakvarter finner ni ca. 5 km sydost om Umeås centrumkärna. Här erbjuds direkt närhet till älven och naturen samtidigt som det finns mycket goda kommunikationer och ett brett utbud av butiker och affärer.

UTBUD
På gångavstånd längs älven återfinns Strömpilen, ett stort köpcentrum med bland annat Umeås största livsmedelsbutik.

Ålidhem centrum inrymmer två livsmedelsbutiker som sporrar varandra i en hälsosam rivalitet, här finns också restauranger, konditori och kiosk, frisör, blomhandel, datorbutik, post, apotek och krog.

SKOLOR
Carlshöjdsskolan (F-9) och Sofiehemsskolan (F-5).

Intresseanmälan