Hoppets gränd 20, UMEÅ | Boporten
Hoppets gränd 20

UMEÅ, Öbacka

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Öbacka

Hoppets gränd 20

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 98 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 6 088 SEK (I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet och kabeltv. )
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 98 kvm
Våning: 5 av 6

TV- och internetanslutning

Uteplats

Inglasad balkong

Bilplats

Garage med motorvärmare 476 kr/månad
Garage med laddbox för elbil 575 kr/månad samt kostnad för förbrukad el
Separat kö till båda alternativen

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 22-1404 i Brf Öbacka Strand 4

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 433 SEK/mån.

El: 433 SEK/mån.

Förening

Huvudsäkring 16 A. Elförbrukningen beräknas på Rörligt avtal hos Umeå Energi. 99,40 öre/kWh

Andel i föreningen: 1,88 %

Övriga utrymmen

Tvättstuga hus 16
Förråd
Cykelförråd

Bostadsrättsförening

Brf Öbacka Strand 4

Knappt två kilometer från Rådhustorget i Umeå, i västerläge vid älvens strand, ligger bostadsrättsföreningen Öbacka strand 4. Föreningen äger tre hus, Hoppets gränd 16, 18 & 20. med sammanlagt 53 lägenheter vilka var inflyttningsklara november 2014 - februari 2015.

Öbackastrands samhällighetsförening är tillsammans med de övriga fem bostadsrättsföreningarna på Öbacka strand medlem i en samfällighet. Där förvaltas alla gemensamma ytor och anläggningar.

Mer information om föreningen på: www.obackastrand4.se

Det finns 53 lägenheter i föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Öbacka Strand Stor 3:a med direkt älvsläge!

Tänk att få kunna bo som du alltid har önskat. Att få vakna med älven och himmeln som kuliss och där inget stör blicken, tanken eller längtan. Denna smått hisnande känsla är inte begränsad till enbart sommartid, samma inlevelse biter sig kvar oavsett vilken tid på året det än må vara. För som boende på Hoppets gränd kan du följa årstidernas växlingar, antingen det gäller spegelblankt vatten, en älv som protesterar mot höstens första vindar eller som lugnt och stilla lägger sig till ro under vinterns tjocka istäcke. Både ute och inne är älven alltid med. Välkommen till Öbacka Strand, närmare bestämt Hoppets gränd 20.

Här skymmer inga väggar i onödan. Den öppna planlösningen maximerar både ljusinsläpp och utsikt. Kanske viktigast av allt öppnar den också upp för umgänge där man helst samlas. Hemmets hjärta stavas kök i öppen planlösning till sällskapsrum. Rum som är extra utrustade med utsikter som imponerar på de mest bortskämda gästerna. Med risk för att ständigt nämna älven så är det just älven som har huvudrollen i detta hem. Huset är byggt utifrån platsen och utifrån sin omgivning, älv så långt ögat kan nå. Din balkong och dina stora fönster likaså. Du är omgiven av älven och det är en speciell känsla. Just den känslan har arkitekterna kapslat in. Från golv till tak. Från kulör till knopp.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkommen in! I hallen sätter du fötterna på klinker i grå nyans. Där stengolvet slutar tar ett påkostat parkettgolv vid. Likadana golv löper sedan enhetligt vidare i hela bostaden. Genomgående för hemmet är sober färgsättning på väggarna. I hallen finns plats för avhängning av ytterkläder och skor i skjutdörrsgarderob.

Det första badrummet direkt till vänster, och rakt fram öppnar sällskapsrum och kök upp sig med access till sovrum nummer två och det andra badrummet.

Badrummet är ljust och luftigt och på golvet vilar klinkergolv, golvvärme och på väggarna pryder kakel i vtt. Badrummet är utrustat med toalett, dusch med glasvägg, handfat med undersittande förvaring och handukstork. Tvättmaskin och tortumlare med överliggande arbetsbänk gör tvättandet till ett rent nöje.

En öppen planlösning är en självklar lösning. Här vill du sitta varje dag, för utsikten bedårar från morgon till kväll. Himla tur att det är hemmets sällskapsdel jag talar om. Kök och sällskapsrum har givits de bästa av förhållanden. På gaveln med fönster i två väderstreck och en balkong som omfamnar hela rummet. Här får du plats med soffgrupp, elektronik och matmöblemang samt ditt allra bästa sällskap. Se bara till att möblera med fokus på utsikten, låt den aldrig skymmas eller störas. Och balkongen. Låt oss prata om balkongen. 12 kvadratmeter biyta. Vågar påstå att detta blir det "rum" du ägnar mest tid i. Du ser solen går ner bakom kyrkbron. Solen förblir din trogna besökare och utsikten, ja den lämnar dig aldrig.

I köket möts vi av stilsäker inredning med materialval som slår det mesta. Här finns gott om förvaring i skåp och lådor. Vad sägs om vit skåpinredning och bänkskivor i mattslipad, mörk granit? Integrerade vitvaror bestående av energisnåla vitvaror från Siemens. Dolt bakom luckorna hittar du diskmaskin, fläkt och kyl/frys. Givetvis finns också en ugn och induktionshäll.

Båda sovrummen stoltserar med fönster mot utsikten. Just utsikten kommer vara en ständig källa till lugn och harmoni, oavsett årstid. Sovrummen håller måttet för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Skjutdörrsgarderoberna i det stora sovrummet är djupa och slukar säsongens alla plagg. Det är bara att fylla på i det oändliga.

Sist men inte minst möts vi av hemmets andra badrum. Ni sätter fötterna på ett klinkergolv i grå nyans, golvvärme och väggarna är vitkaklade. Här finns tvättställ med kommod och spegel samt wc och dusch med glasväggar.

Vartm välkomna att boka visning!

Pris
4 795 000 kr
Utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Öbacka

Hoppets gränd 20

Visa karta

Område - Öbacka

Öbacka strand ligger i Umeås östra del, nära centrumkärnan. Går du längst den vackra strandpromenaden kommer till city på tio minuter.

I centrala Umeå finns ett bra kulturellt utbud med fina restauranger och butiker. Umeå har också många fina grönområden för picknick och promenader.

Runt Öbacka Strands gröna område med park och vatten ligger dagis och skolor för de minsta. Ett stenkast bort hittar du även Universitetet och Norrlands universitetssjukhus.

Intresseanmälan