Skidspåret 3A, UMEÅ | Boporten
Skidspåret 3A

UMEÅ, Berghem

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Berghem

Skidspåret 3A

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 63.5 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 703 SEK (I avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband. El tillkommer och debiteras av föreningen efter förbrukning. Nettoskuld 137 246 kr. )
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 63,5 kvm
Våning: 2

TV- och internetanslutning

Internet

Telenor 100/100

Uteplats

Inglasad balkong

Bilplats

P-platser. Ingen kö: 138 kr/ månad.
Carport 14 st liten kö 278 kr/månad.
Garage 8 st lång kö 400-600 kr/månad

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 8 i Brf Kontrollen

Förening

Andel i föreningen: 1,16 %

Andel av årsavgiften: 1,16 %

Övriga utrymmen

Ett förråd tillhör lägenheten.
Tvättstuga i källaren.
3 st cykelförråd, 2 st hobbyrum, bastu, samlingslokal, övernattningslägenhet.

Bostadsrättsförening

Brf Kontrollen

Föreningen äger fastigheten Kontrollen 2. Fastighetens adress är Skidspåret 3 A-B, Rågången 2 A-D, 4 A-E och Axtorpsvägen 7. Husen är byggda 1955.

Det finns 83 lägenheter i föreningen.

Välskött och solid förening med låg belåningsgrad och förmånliga avgifter. Inga planerade avgiftsändringar i dagsläget.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

3:a på Berghem!

Nu saluförs denna trevliga välskötta trerummare i lika välskött förening med låg belåningsgrad. Här bor man med ett stenkast från NUS, Universitet, grönområden samt centrum. Lägenheten disponerar kök, badrum, två sovrum samt vardagsrum. Modernt kök med fullstor kyl och frys. Badrum med klinker, kakel, dusch, golvvärme och tvättmaskin. De två sovrummen är av god storlek och vardagsrummet är väl tilltaget och här finns utgången till den inglasade balkongen. Förråd och tvättstuga finns i källaren.

Trevlig och välskött innergård med härliga gräsytor och bra solläge! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkommen in i hallen, här är gott om plats för hatthylla, skoställ och övrig förvaring i de platsbyggda garderoberna. På golvet ligger ett praktiskt golv i klinkermönster som leder genom hela hallen. Väggarna har en snygg designtapet från Svensk Tenn. Hall och badrum har golvvärme.

I direkt anslutning till hallen kommer det magiskt fina köket. Köksluckorna går i vitt och matchas med grå bänkskiva i laminat samt vitt kakel som stänkskydd. Maskinparken består av spis med ugn, fullstor kyl, frys och diskmaskin. Här finns gott om plats för en matgrupp. Elementet är täckt med ett snyggt elementskydd.

Vidare i hallen nås det fräscha badrummet med golvvärme. Det är grått klinker på golvet som matchar till vita kaklade väggar. Här finns WC, duschkabin, tvättmaskin samt handfat med underskåp samt spegelskåp.

Vardagsrummet är väl tilltaget i storlek och här finns plats för både soffgrupp med tillhörande möblemang, TV samt matgrupp om så önskas. Under fötterna ligger ett vackert trägolv och väggarna har en grön nyans som matchar halltapeten på ett fint sätt. Härifrån nås den trevliga inglasade balkongen!

Bostaden erbjuder två sovrum. Båda sovrummet har samma fina trägolv, samma fina elementskydd som i köket och ljusinsläpp genom varsina fönster. Väggarna är ljusa. Båda har plats för säng, sängbord, skrivbord eller dylikt. Garderober med plats för kläder.

Varmt välkomna på visning!

Pris
2 195 000 kr
Intresseanmälan
VISNINGAR
Torsdag 8 juni 17:00-17:30
Bokad visning. Välkommen att boka in dig via hemsidan!
Boka
Ansvariga mäklare
Josefin Granström
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Berghem

Skidspåret 3A

Visa karta

Område - Berghem

Berghem ligger i närheten av Gammliaområdet och Universitetet, ca 2 km från centrum. Området byggdes under 50-talet och domineras av småhus med äganderätt och bostadsrättslägenheter.

UTBUD
Berghems utbud är svårt att klaga på. Matbutiken stänger inte förrän 23.46 och dessutom kan du hitta pizzeria, kiosk, kvarterspub, cykelbutik och blomaffär - det är aldrig långt till det du behöver. Här finns även Sävargården, museum, flertalet restauranger, IKSU Sport samt Gammliaskogen och Stadsliden med belysta motionsslingor.

SKOLOR
Väl tillgängligt i området ligger förskola, grundskola, särskola och fritidshem samlat. Förskolan på Berghem är Umeås äldsta, verksam sedan 1966. Berghemsskolan (F-6), närmaste högstadieskola återfinns på Mariehem, mindre än fem minuters cykeltur bort och endast två minuter ned för backen, i riktning mot centrum, hittar du Maja Beskow gymnasiet (klart 2019).

Intresseanmälan