Tråggränd 81, UMEÅ | Boporten
Tråggränd 81

UMEÅ, Ersboda

Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
UMEÅ, Ersboda

Tråggränd 81

Bostadsrättsradhus - 5 rok, 119.5 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättsradhus
Månadsavgift: 6 528 SEK (I månadsavgiften ingår: Värme, vatten, internet och kabel-TV. Det ingår inget kollektivt elavtal utan varje hushåll tecknar eget.)
Rum: 5
Sovrum: 4
Boarea: 119,5 kvm

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Sappa.

Internet

Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Bredband2.
Abonnemangskostnaden inkluderas i ordinarie hyra.

Uteplats

Altan på både fram- och baksidan gör det möjligt att njuta av solen från tidig morgon till sen kväll!

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Garageplats. Kostar 300 kr/mån.
P-plats med motorvärmare. Kostar 150 kr/mån.
P-plats. Kostar 80 kr/mån.

Föreningen planerar att installera två laddstolpar. Bostadsrättsinnehavaren bekostar den förbrukade elen.
Separat kö tillämpas.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 212322001-0016 i Brf Ersängen

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 922 SEK/mån.

El: 922 SEK/mån.

Förening

Huvudsäkring 16A. Elförbrukningen räknas på rörligt avtal hos Umeå Energi 88,65 öre/kWh

Andel i föreningen: 1,34 %

Andel av årsavgiften: 1,34 %

Övriga utrymmen

Fest- och Samlingslokal.
Tvättstuga
Snickarbod och målarbod.
Bastu & träningslokal.
Cykelförråd.

Bostadsrättsförening

Brf Ersängen

Föreningen äger fastigheten Tråget.

Det finns 97 lägenheter i föreningen.

Ingen planerad avgiftsändring.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Ersboda » Bostadsrättsradhus i två plan!

Varmt välkommen till bostaden för dig som önskar ett välbalanserat, bra planerat och välskött hem. Med ett stenkast från såväl natur som närservice finner du här ett mycket smakfullt BRF radhus disponerat om 119,5 välkomponerade kvadratmeter fördelat över två plan. Med fyra sovrum, två badrum, en tvättstuga, ett underbart vardagsrum med utsikt över hemmets trädgård, ljust kök och fantastiska uteplatser i både syd & nord läge. Här kan du njuta av solen! Det finns även en balkong, altaner och ett ombyggt förråd som idag nyttjas som ett gästrum, användbart året runt.

Det perfekta huset för den stora familjen.
Här bor du med närhet till förskola/skola, idrottshall, elljusspår och Ersboda Handelsområde. Bra kommunikationer!

Varmt välkommen till en inflyttningsklart radhus med hög trivselfaktor, välkommen att boka visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning : Här möts vi av en generös hall som erbjuder gott om svängrum för att ta på och av ytterkläder. Både hatthylla och garderober finns tillgängligt för avhängning och förvaring! Golvet är i klinker och väggarna är ljusa.

Direkt från hallen når vi det hemtrevliga köket där vit skåpinredning och grått kakel balanserar fint mot den ljust tapetserade väggarna med vit bröstpanel. Den maskinella utrustningen utgörs av kyl och frys, diskmaskin, ugn, spis och köksfläkt. Matplatsen placeras naturligt intill fönsterparti med utsikt över innergården. Intill köket finner ni en praktisk och rymlig tvättstuga som har bra med arbetsytor, skåp, tvättmaskin och tvättho. Våtrumsmatta och ljusa väggar.

Badrummet är av bra storlek och har grå våtrumsmatta på golvet och en ljusare på väggarna. Här finns wc, handfat, spegel med belysning och dusch.

Trivsamt och rofyllt vardagsrum som erbjuder er goda möbleringsmöjligheter med utrymme för variation. Här får ni plats med soffgrupp, favoritfåtöljen och tv-bänk samtidigt som det finns yta kvar för matsalsbordet om så önskas. Flertalet fönster i kombination med ljusa väggar ger rummet en härlig atmosfär! Parkettgolv och tapetserade väggar.

Från vardagsrummet tar ni er vidare till uteplatsen som i sin tur öppnar upp mot den fina trädgården.

En trappa upp hittar vi hemmets 4 sovrum, samtliga med laminatgolv på golvytorna och ljusa väggar. Det största sovrummet har tapetserad fondvägg och härifrån nås den mysiga balkongen.

Badrummet på övre plan har våtrumsmatta och halvt kaklade väggar. Här finns wc, handfat, spegel, spotlights i taket och badkar. Extra plus är fönstret som skänker fint ljus.

Övre plan bjuder dessutom på en möblerbar hall med ett flertal garderober samt åtkomst till vindsutrymmet som går att nyttja till fullo.

Till sist har vi det det ombyggda förrådet på framsidan som idag används som ett gästrum med året runt standard. Under fötterna ligger ett trevligt trägolv med underliggande golvvärme, väggarna är ljusa och det finns plats för säng, sängbord och förvaringsmöbler.

Pris
2 195 000 kr
Intresseanmälan
VISNINGAR
Måndag 5 juni 17:15-17:45
Öppen visning, boka gärna in er via hemsidan
Boka
Ansvariga mäklare
Evelina Olofsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

UMEÅ, Ersboda

Tråggränd 81

Visa karta

Område - Ersboda

Ca. 5 km norr om centrum finner du Ersboda. Hit vallfärdar umeborna för att handla mat, joggingskor eller en varför inte en bil. Här möts du av trädgårdar, ängar och hus av alla de slag.

UTBUD
I området hittas allt man behöver enligt ersbodaborna själva. Till din tjänst står Umeås största externa köpcentrum i väst med matvarubutiker, klädbutiker och ett flertal second hand-butiker. På Östra Ersboda hittar du bibliotek, Folkets hus, vårdcentral, tandläkare, matvarubutiker, frisörer, restauranger och äldrevård. För resten av dygnets vakna timmar kan du utveckla dina hobbys i antingen musik- och danshuset, hos Ersboda Sportklubb eller i de många andra föreningar som finns här.

För närkontakt med naturen rekommenderas att bara strosa runt längs områdets många gröna stråk, fiska i Tavelån eller besöka den årliga folkfesten Ersbodadagen på ängarna.

SKOLOR
Här hittar du tre skolor och åtta förskolor, alla med närhet till lummiga skogsdungar, lekplatser och fotbollsplaner. Ersängsskolan (F-9) har en natur- och kulturprofil samt inriktning mot idrott, media och scenisk produktion för de äldre årskurserna. Här hittar du också Ersdungens skola (F-5) och Östra Ersbodaskolan (F-5).

Intresseanmälan