Lagmansgatan 32, UMEÅ | Boporten
Lagmansgatan 32

UMEÅ, Grubbe

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Grubbe

Lagmansgatan 32

Bostadsrättslägenhet - 4 rok, 97 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 5 568 SEK (I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet nätavgift, el enligt schablon 241 kr/mån avräkning en gång per år tillkommer. Kabel-tv tillkommer. )
Rum: 4
Sovrum: 3
Boarea: 97 kvm
Våning: 2

TV- och internetanslutning

TV

Telenor Bas 230 kr/mån

Internet

Umenet 500. Ingår i månadsavgiften, Access tillkommer nuvarande säljare har VK 45 kr /månad

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Underjordiskt garage - kostnad 1150 kr/mån.
Separat kö tillämpas.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 309194001-2A1103 i Brf Begonian

Förening

Andel i föreningen: 1,63 %

Övriga utrymmen

Till bostaden finns ett förråd.

I föreningen finns även hobbyrum, gym, och relax.

Bostadsrättsförening

Brf Begonian

Det finns 79 lägenheter i föreningen.

Föreningen är nyproducerad - inga större underhåll förväntas de närmaste åren.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Lagmansgatan 32

Välkommen till Lagmansgatan 32 - ett högkvalitativt boende med det rätta läget!

Förvänta dig noggrant utvalda detaljer och tillval som har resulterat i vad jag kallar perfektion. Bo på 97 kvadratmeter med gavelläge och ett otroligt ljusinsläpp! Ett sydväst-läge är högt uppskattat, det är sen gammalt. Ett sydväst-läge med tilltagen inglasad balkong är oslagbart! Din balkong är i vinkel med terrasskänsla som pekar mot solen.

Interiört blir du bortskämd med allt det där du alltid önskat... och lite till. Köket är välutrustat och ligger med en öppen planlösning till vardagsrum. Bostaden stod inflyttningsklar 2022 och känslan av nytt och fräscht lever kvar. Interiört bjuds du på en fantastisk bostad med tre rymliga och välplacerade sovrum, varav ett med rymlig klädkammare. Bostaden bjuder på två helkaklade badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.

Genomgående för hemmet är härligt ljusflöde från fönster i tre väderstreck, trägolv, ljusa ytskikt och smakfulla tillval. Den öppna planlösningen skapar ett socialt hem där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt!

Som medlem i BRF Begonian finns det mesta att tillgå i föreningen. På källarplan finns tillgång till varmgarage, bastu- och relaxavdelning, gym, hobbyrum, varmförråd och cykelförråd. Dessa nås enkelt via hiss eller trappa. Utöver detta finns också gästrum och en trevlig innergårdspark.

Grubbe ligger med gång/cykelavstånd till centrum samt har goda bussförbindelser både till centrum, universitet och sjukhus. Här finns även närservice i form av matbutik, pizzeria och närhet till promenadstråk.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Varmt välkommen på visning! Att det är modernt och påkostat, ja det märker vi redan i trapphuset. Här väljer du själv om du vill ta trapporna upp eller varför inte hissen, den tar dig direkt från markplan eller från garaget på källarplan. Jag väntar på våning två.

Det blir ett ljust mottagande! Hallen är i vad jag skulle beskriva som, perfekt storlek. Lagom stor för att slippa trängsel när hela familjen har bråttom men fortfarande sparsam med kvadratmeterna. Fötterna har vi placerat på ett slitstarkt klinkergolv. Där klinkergolvet slutar tar en ljus ekparkett vid. Golvet är återkommande i samtliga rum. Likaså de vitmålade väggarna. Stilrent, neutralt och tidlöst. I direkt anslutning till entrén finns avhängning för ytterkläder och skor.

Badrummet är ljust och modernt inrett och givetvis helkaklat i ljusa toner. Här finns dusch med platsbesparande vikväggar i glas, badkar och tvättställ med vit kommod och spegel samt wc. Känn aldrig med ångest inför söndagstvätten! Med en tvättavdelning som den är det svårt att klaga. Tvättmaskin, torktumlare samt goda förvarings- och arbetsytor.

Den öppna hallen leder och till kök och vardagsrummet. Tack vare den öppna planlösningen samspelar kök fint med vardagsrum. Här samsas många kvadrat om uppmärksamheten! Vi slås direkt av det härliga ljusinsläppet från hela tre väderstreck.

Vardagsrummet är ljust och luftig med generös golvyta som möjliggör flera olika möbleringar. Här får du plats med soffa, elektronik samt bord och ditt allra bästa sällskap. Det är från vardagsrummet vi når den härliga och väl tilltagna balkongen i vinkel med fina utblickar över föreningens innergård i perfekt västerläge! Här rymmer ni både matbord och sittgrupp och ni förlänger hösten med ett extra rum att njuta i då balkongen är inglasad.

Köket är ett kapitel för sig själv! Snygg Köksinredning med grå luckor och ljusa bänkskivor i sten. Här finns stora arbetsytor samt köksö som rymmer många kockar och för dem som inte lagar mat erbjuds sittplats vid matbordet intill fönsterpartiet som vetter mot föreningens innergård. Kombinera umgänge och matlagning! Den maskinella utrustningen består av integrerad hel kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll med ugn och fläkt.

Bostaden erbjuder idag tre sovrum i bra storlek. Ett av rummen erbjuder plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns även en klädkammare, perfekt för all förvaring. Intill finns även ett privat badrum, lyxigt va? Kakel och klinker på golv respektive väggar. Utrustningen består av badkar, wc och handfat med kommod samt ett spegelskåp. Golvvärme för extra komfort.

De övriga sovrummen är inte små men mindre och rymmer säng, skrivbord eller annat möblemang som önskas. Passar utmärkt till tonåringen, minstingen eller både gästrum och arbetsrum.

Vart välkomna att boka visning till en mycket fin bostad!

Pris
3 595 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Grubbe

Lagmansgatan 32

Visa karta

Område - Grubbe

Här blandas villor med moderna radhus under storväxta trädkronor. Här bor du stadsnära, men ändå lantligt. Grubbe erbjuder dessutom ett bra urval av skolor; Grubbeskolan (7-9) och Grisbacka skola (F-6) samt flertalet förskolor. Området angränsar till Grisbacka i öster, Västerhiske och Umedalen i väster och kantas av Umeälven i söder. Närheten till Umeälven ger möjlighet till bad, fiske samt de fina promenadstråken. Gångavstånd till välsorterad livsmedelsbutik.

Backenvägen, som sträcker sig genom hela Grubbe, är kantad av små livsmedelsbutiker och blomsteraffärer. Här hittar du även en och annan snabbmatsrestaurang. I de angränsande områdena finns dessutom stormarknader, byggvaruhus och tre kilometer österut hittar du Umeå centrum med fullskaligt utbud av butiker, restauranger, pubar och kulturliv.

Intresseanmälan