Kålhagsvägen 29B, UMEÅ | Boporten
Kålhagsvägen 29B

UMEÅ, Tomtebo

Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
UMEÅ, Tomtebo

Kålhagsvägen 29B

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 55 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 312 SEK (Inkl värme, kallvatten, bredband, tv (startutbud). Hushållsel och varmvatten tillkommer efter faktisk förbrukning. )
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 55 kvm
Våning: 4 av 5

Renoveringar

Tvåårsbesiktning genomförs i höst, därutöver gäller fortfarande många garantier till 2026, tex byggarantier samt garantier på vitvaror.

TV- och internetanslutning

TV

TV via Telia. Ingår i avgiften.

Internet

Bredband och telefoni via Telia. Ingår i avgiften.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Myrstacken och har genom det tillgång till 27 garageplatser (5 för elbil, 22 med motorvärmare). Garageplats ingår inte i bostadsrätten, utan avtalas separat. Uthyrningen sköts digitalt via upphandlad avtalspartner. Man registrerar sin BRF samt sin bils registreringsnummer på en sajt och betalar via sitt kontokort.
Plats med motorvärmare: 650kr/mån. Med elstolpe: 750kr/mån +IMD för elförbrukning.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 11303 i Brf Lav Alfa

Förening

Säkring: 16A, El och varmvatten (enl schablon) debiteras med två månaders eftersläpning. Varmvatten och elförbrukning är utifrån nuvarande ägares senaste årsförbrukning.

Andel i föreningen: 2,53 %

Övriga utrymmen

I grannskapet finns gräsområden, lekplats, trädäck, samt fristående byggnader för cykelförråd och bastu/relax. Gården är en gemensamhetsanläggning (Kålhagen 1) som samägs med grannföreningen Brf Lav Beta.

Till lägenheten finns ett förråd i källaren.

Bostadsrättsförening

Brf Lav Alfa

Det finns 33 lägenheter i föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

2:a på Tomtebo

Nu saluförs denna pärla som endast haft en ägare. En omhändertagen bostad om 55 kvm med minimalt slitage. Lägenheten har en tidlös design som passar in i de flesta inredningsstilar. Här finns alla de bekvämligheter som du kan tänkas behöva för ett trivsamt boende. Lägenheten har ett öppet och ljust vardagsrum som med öppen planlösning möter köket. Ett härligt ljusinsläpp från många fönster och från den rymliga balkongen ser ni även ut över Nydalasjön, helt klart en av lägenhetens höjdpunkter.

Denna nyproducerade lägenhet är en dröm för den som vill ha hög standard och modern design. Här finns allt du behöver för att trivas och leva bekvämt och stilfullt. Utmärkt läge med närhet till Universitetet, NUS, IKSU, restaurang, gym, café och ca 200 meter till vackra Nydalasjön. Bra bussförbindelser till centrum. Här får du ett bekvämt och trivsamt boende som du kan njuta av under många år framöver.

Beskrivning

Rumsbeskrivning : Välkommen till denna fantastiska nyproducerade 2:a på 55 kvm med endast en ägare. Lägenheten är utrustad med högkvalitativa material och detaljer som ger en lyxig och modern känsla. I hallen sätter du fötterna på ett slitstarkt klinkergolv i mörk kulör. Hatthylla med krokar till vänster för ytterkläder.

Till vänster om hallen ligger det helkaklade badrummet där du har alla bekvämligheter i form av dusch med vikbara duschdörrar i glas, handfat med kommod, wc samt tvättmaskin och torktumlare. En praktisk arbetsbänk ovanför tvättmaskin och torktumlare finns också, perfekt att vika tvätten på.

Rakt fram från hallen når vi allrummet samt köket. Köket är beläget intill ett hörn och har gott om arbetsyta och förvaring samt utrustning i form av kombinerad och energisnål kyl/frys samt diskmaskin. Luftiga utrymmen med utsikt över vardagsrummet där du med enkelhet rymmer soffgrupp, tv-möbel samt matplats.

Intill vardagsrummet ligger sovrummet om hela 14 kvm där det finns gott om plats för dubbelsäng och de många garderoberna rymmer sko - och klädsamlingen. Genom hela lägenheten ligger en neutral ekparkett på golvet tillsammans med vita väggar, med denna neutrala bas kan du med lätthet sätta din egna prägel på bostaden.

Denna nyproducerade lägenhet är en dröm för den som vill ha hög standard och modern design. Här finns allt du behöver för att trivas och leva bekvämt och stilfullt.

Säljarens egna ord om bostaden: "Vi ser det som ett stort värde att ha närheten till Nydalasjön, och dess strövområden. Under sommarhalvåret brukar vi ha många fina eftermiddagar/kvällar på balkongen, med glittrande sol som speglar sig i Nydalasjön"

Utmärkt läge med närhet till Universitetet, NUS, IKSU, restaurang, gym, café och ca 200 meter till vackra Nydalasjön. Bra bussförbindelser till centrum. Missa inte denna unika chans att bli ägare till ditt nya drömhem.

Pris
1 695 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

UMEÅ, Tomtebo

Kålhagsvägen 29B

Visa karta

Område - Tomtebo

Här blandas stiliga flervåningshus med lantliga villor vilket skapar en varierad, stadslik atmosfär. Som en liten bullerby i staden vilar här en känsla av gemenskap och lugn, samtidigt som Tomtebo utvecklas i rask takt. Här växer såväl nya barn som hus upp.

UTBUD
Äventyrslekpark, badplatser och spår för stavtag och löpsteg får Tomtebo att sjuda av aktivitet sommar såväl som vinter. Efter en dag full av aktiviteter kan man fylla på reserverna i områdets pizzeria och kiosk. Annars hittar du Ålidhems centrum på gångavstånd och det stora köpcentrumet Strömpilen bara några kilometer bort.

SKOLOR
Det stora antalet småknattar gör utbildning och barnomsorg till den viktigaste verksamheten inom Tomtebo. Flera förskolor finns i området och både skolor och förskolor huserar i moderna, ändamålsenliga lokaler. Sjöfruskolan (3-9) använder exempelvis hållbarhet som en central del av utbildningen. Byggnaden inrymmer även fritidsgård vilket leder till ett bra samarbete dem emellan. Intill Nydalasjön finns också Tomtebogårds skola som erbjuder utbildning från förskola till klass 2.

Intresseanmälan