Kvarnvägen 11, Umeå | Boporten
Kvarnvägen 11

Umeå, Väst på stan

Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt
Umeå, Väst på stan

Kvarnvägen 11

Bostadsrättslägenhet - 1 rok, 30 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 2 574 SEK (I månadsavgiften ingår värme, vatten och bredband (220kr/månad). Hushållsel tillkommer. )
Rum: 1
Boarea: 30 kvm
Våning: 6 av 8

Renoveringar

2013: Stambyte.

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia.

Internet

Bredband. Leverantör: Telia.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

P-plats med motorvärmare 315 kr/mån
Carport 415 kr/mån
Garage 515 kr/mån

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 212356001-0038 i Brf Plogen 20

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 274 SEK/mån.

El: 274 SEK/mån.

Förening

Huvudsäkring 16 A. Elförbrukning beräknas på Rörligt avtal hos Umeå Energi. 105.40 öre/kWh.

Andel i föreningen: 1,13 %

Andel av årsavgiften: 1,17 %

Övriga utrymmen

Tillgång till låst, gemensamt cykelförråd (kallförråd) på gården finns samt cykelställ utanför förrådet. Tvättstuga med tvättmaskiner och torkmöjligheter i källare samt förråd till varje lägenhet i källare alt på vinden

Bostadsrättsförening

Brf Plogen 20

Det finns 57 lägenheter i föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Kvarnvägen 11

Söker du efter otroliga utsikter men vill bo med bekvämt avstånd till city och universitet? Då hälsar jag dig varmt välkommen upp till våning 6 på Kvarnvägen 11.

Med denna etta kommer du uppskatta den generösa golvytan med gott om svängrum. Du möts av stora fönsterpartier som bjuder på en fin utsikt över natur och grönområde. Genomgående för bostaden är ljusa ytskikt och parkettgolv. Köket stoltserar med goda arbets- och förvaringsytor. Rummet ligger med en öppen, modern planlösning mot köket. Balkongen är ett stort plus, och vilken utsikt!

Gatans placering är noggrant utvald - med vackra omgivningar och ett lugnt läge. Du bor med endast en kort promenad in till centrum med shopping och restauranger. I grannkvarteret finns livsmedelsbutik, gym, apotek och vårdcentral. För att inte glömma umeälven som är precis nedanför bostaden!

Detta är ett perfekt boende för dig som ska köpa din första lägenhet, studerar eller veckopendlar.

Föreningen är trygg och stabil.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Första intrycket är allt! På våning sex väntar en enrummare utöver det vanliga. Men innan dess, möt mig vid huvudentrén. Jag vill visa dig området. Ser du skogspartiet och umeälven? Det blir din närmsta granne. Innergården är mysig och privat med parkliknande inslag.

Stig in! Fötterna placerar du på parkettgolv i ek. Enhetligt löper samma golv vidare i hela bostaden. Samtliga väggar är vitmålade. Kläder och skor placerar vi till höger om hallen och lite längre fram i hallen finns en garderob för plats för med förvaring.

Badrummet ligger till vänster från entrén. Badrummet är utrustat med kommod med handfat, spegel, eluttag, dusch och toalett. Badrummets väggar kläs i vitt kakel som möter en matta på golvet.

Dags att utforska sällskapsytorna. Kök och vardagsrum binder på ett naturligt och yteffektivt sätt samman de blygsamma antal kvadrat. Kanske är det därför bostaden upplevs större? Tre ljuskällor i form av två stora fönsterparti och en balkong som ger bostaden fint ljus. Med en öppen golvyta möjliggörs flertalet olika möbleringar. Testa och se vad som känns rätt för dig! Sällskapsdelen rymmer din soffa med tillhörande elektronik, säng och ditt allra bästa sällskap.

Köket har vita släta skåpsluckor med rostfria beslag. Här finns spis med häll, fläkt samt kyl & frys. Laga mat samtidigt som du umgås med dina gäster.

Varmt välkommen på visning!

Pris
1 245 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Väst på stan

Kvarnvägen 11

Visa karta

Intresseanmälan