Metargränd 7, UMEÅ | Boporten
Metargränd 7

UMEÅ, Teg

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Teg

Metargränd 7

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 41.4 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 2 642 SEK (I avgiften ingår värme & vatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 252 kr avseende kabel-TV/bredband. Hushållsel tillkommer. )
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 41,4 kvm
Våning: 2 av 4

Renoveringar

Inga planerade underhåll inom de närmsta åren.

TV- och internetanslutning

TV

Sappa

Internet

Bredband2

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Parkeringsplats med stolpe - 500 kr/mån.
Separat kö tillämpas (via Riksbyggen).

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 306457001-1204 i BRF Backsvalan 2

Förening

Andel i föreningen: 3,11 %

Andel av årsavgiften: 3,11 %

Övriga utrymmen

Till bostadsrätten hör ett förråd (ca. 15 kvm).
Cykelförråd i källaren.

Bostadsrättsförening

BRF Backsvalan 2

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen till Metargränd 7!

På våning 2, som motsvarar våning 3, finner ni denna nybyggda (2019) bostadsrätt noggrant genomtänk in i minsta detalj.
Här möts ni av material och utrustning i nyskick med en öppen planlösning, hög standard och stora fönster i olika väderstreck vilket låter ljusflödet stråla in fritt över varje kvadratmeter.

Den öppna planlösningen skapar ett socialt hem där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt! Hemmet disponerar cirka 41 kvm fördelat på två rum och kök. Sovrummet är rofyllt med utgång till en av bostadens två balkonger (Du läste rätt, två balkonger dessutom i olika väderstreck), ett drömlikt badrum - helkaklat och smakfullt inrett. Njut av att ha både tvättmaskin och torktumlare i ditt hem. Modernt & socialt kök med snygga detaljer, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar bostadens självklara mittpunkt med direkt access ut till hemmets andra balkong. Sommartid drar du på dig morgonrocken och tar med morgonkoppen ut för att njuta av glimtar från älven och dess mysiga omgivning!

På Metargränd bor du i ett lugnt och populärt område med närhet till det mesta - du blir bortskämd med bekvämt gång- eller cykelavstånd till centrum, elljusspår för den aktiva, gymanläggningar och Umeås vackra strandpromenad längs med älven, Avion med stort utbud av Ikea, shopping och restauranger. Busshållplats finns dessutom på kort avstånd och ni tar er enkelt till alla Umeås stadsdelar bland annat Umeå Universitet och universitetssjukhus (perfekt för studenten). Färden in till city är kort och lättsam. Släng dig på cykeln och du är Universitetsområdet på 20 minuter!
För dig som pendlar i jobbet eller som alltid är på språng mellan Sveriges städer eller Europas länder kommer du att uppskatta det korta avståndet till Umeå Airport och tågstationerna!

Detta är ett populärt idylliskt område där chanserna att förvärva sin nästa bostad är få! Här är nu din unika möjlighet att få ta del av ett toppmodernt hem på Teg!
Här bor ni i ett av stans mysigaste områden - stadsdelen mellan broarna!

Stilrena ytskikt och väldisponerade kvadratmetrar i ett populärt och omtyckt bostadsområde, vad mer kan man önska sig?
Den här chansen vill ni inte gå miste om!

Beskrivning

Rumsbeskrivning:
Välkommen upp till våning 2 och in till denna charmiga tvåa med alla rätt.

Här välkomnas ni in i en hall med gott om plats för avhängning. Tack vare de praktiska garderoberna finns mer plats för förvaring av ytterkläder och skor. Vidare finns även ett städskåp. Vitmålade väggar som brytas av snyggt mot den fina ekparketten som ligger under era fötter, som dessutom är genomgående för större delen av hemmet och skapar en enhetlig känsla!

Från hallen når ni hemmets helkaklade badrum, vitt kakel beklär väggarna och på golvet ligger ett mörkgrått klinker. Badrummet är utrustat med duschkabin, wc samt vit kommod med matchande spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare finns givetvis, ovan maskinerna finns en arbetsbänk för att underlätta då tvätten ska vikas och väggskåp för extra förvaring. Ett stilrent och modernt badrum där man valt att kosta på badrummet med behaglig komfortvärme på golvet.

Den sociala och öppna planlösningen mellan kök och allrum är perfekt för den som älskar att stå i köket och bjuda hem vänner. I övrigt ett stilrent kök där man valt köksluckor i ljusgrått som matchas mot bänkskivan i svart (laminat) och stänkskydd i vitt kakel. Ett välutrustat kök med kombinerad kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsung, inbyggd mikro samt helintegrerad diskmaskin som alla går i rostfritt. Så snyggt och modernt!

Ett luftigt allrum där det finns gott om utrymme att inreda med både soffa, mediamöbel och fåtölj. Här ifrån når ni även en av bostadens två balkonger. Ett perfekt komplement till bostaden med utsikt över grönområde och glimtar av älven - det är här som ni under sommarhalvåret kan avnjuta en lång frukost eller skåla in kvällen i goda vänners sällskap!

Sovrummet delas av från de sociala ytorna - ett avskilt rum från resterande del av hemmet för att få maximalt med lugn och ro. En oas att kunna varva ner i efter en hektisk dag med utgång till hemmets andra balkong - tänk så mysigt att slå sig ned med favorit boken här!

Upplev denna pärla på plats! Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

Pris
2 295 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Caroline Kollberg
Fastighetsmäklare

Karta

UMEÅ, Teg

Metargränd 7

Visa karta

Område - Teg

Redan på Gamla bron, Umeås äldsta, märker du att Teg är en populär stadsdel. Ovan Umeälven möts gående och cyklister i en aldrig sinande ström. På väg genom området passerar du platsen där många gärna väntar i en timme på stans bästa pizza.

UTBUD
Maten handlar du på någon av de välsorterade livsmedelsbutikerna, en med en berömd chips- och popcornbuffé som tar fredagsmyset till en ny nivå. Det finns också apotek, folktandvård, hälsocentral, gym, idrottsplats för fotboll, hockeyarena, kyrka, bibliotek,
konst- och rambutik, handelsträdgård och en populär second hand-butik. Direkt närhet till IKEA och Avion Shopping.

SKOLOR
En av alla hemligheter på södra sidan älven består av Umeås äldsta skola. I ett bedårande rött trähus från 1887 bedriver Östtegs skola (F-6) sin verksamhet som präglas av trygghet och en inriktning mot musik. Varje vår avslutas läsåret med en uppskattad musikfestival. Musiken är också populär på Tegs centralskola (7-9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey, bild och slöjd. Skolan erbjuder Norrlands största anläggning för spontanidrott, Qulan, byggd 2006. Självklart finns också ett flertal förskolor på området för de yngre barnen.

Intresseanmälan