Döbelns plan 8, Umeå | Boporten
Döbelns plan 8

Umeå, Väst på stan

Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt
Umeå, Väst på stan

Döbelns plan 8

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 68 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 982 SEK (enl. bostadsrättsförening. I avgiften ingår el, vatten, värme, bredband och TV. Överlåtelseavgift 1208 kr betalas av köpare.)
Rum: 3
Boarea: 68 kvm
Våning: 1

TV- och internetanslutning

TV

Tele 2

Internet

Tele 2

Uteplats

Balkong med trappa till innergården.

Bilplats

Parkering hanteras av Riksbyggen.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 212305001-0012 i Riksbyggen Umeåhus nr 5

Förening

Andel i föreningen: 3,81 %

Andel av årsavgiften: 3,85 %

Övriga utrymmen

2 förråd tillhör lägenheten.

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Umeåhus nr 5

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Vacker trerummare Väst på stan där allt ingår i avgiften!

Vill du bo mitt i centrum men ändå inte? Varmt välkommen till Döbelns plan 8 och denna vackra trerummare på 68 kvm med stora fönster åt tre väderstreck, vackra trägolv och högt i tak. Här bor du nära city, strandpromenad och härliga grönområden. Allt ingår i avgiften. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: En halv trappa upp välkomnas du in i bostadens rymliga hall som fördelar samtliga rum i lägenheten. Ni möts direkt av det vackra trägolvet som är genomgående i hela bostaden. I hallen finns gott om plats för kläder och skor samt platsbyggda garderober till annan förvaring. Väggarna går i en ljusgrå ton.

I direkt anslutning finns bostadens kök. Köket har vita skåpluckor som matchas till beiget kakel och brun stenskiva. Under fötterna ligger ett plastgolv och väggarna går i grönt. Köket erbjuder gott om förvaring i över- och underskåp samt bra arbetsyta för matlagning. Maskinparken består av kombinerad kyl/frys, spis, ugn, fläkt samt diskmaskin.

Vidare från hallen kommer vi till matsalsdelens naturliga plats vid de stora fönsterna. Här sitter man och äter i centrum av lägenheten och har direkt tillgång till vardagsrummet och bostadens ena sovrum.

Vardagsrummet har en vacker platsbyggd bokhylla i samma nyans som övriga väggar. Här finns gott om plats för soffa med tillhörande möblemang samt annan förvaring om så önskas. Från vardagsrummet nås den soliga balkongen som även har en liten trapp ner till innergården, perfekt för härliga sommardagar!

Det finns två rymliga sovrum med vackert platsbyggd förvaring och mycket ljusinsläpp. Det ena sovrummet går i en ljusare ton och det andra i en aning mörkare grå.

Badrummet har en blå matta på golv matchat med vitt kakel med blå bård på väggarna. Här finns tvättmaskin, WC samt handfat med under- och överskåp.

Varmt välkommen på visning!

Pris
2 395 000 kr
Intresseanmälan
VISNINGAR
Torsdag 6 oktober 17:30-18:10
Endast bokad visning. Boka via vår hemsida under "boka"
Boka
Ansvariga mäklare
Josefin Granström
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Väst på stan

Döbelns plan 8

Visa karta

Intresseanmälan