Kyrkhamnsvägen 38, UMEÅ | Boporten
Kyrkhamnsvägen 38

UMEÅ, Grubbe

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Grubbe

Kyrkhamnsvägen 38

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 61 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 069 SEK (Ingår i avgiften: Värme, vatten, TV samt bostadsrättstillägg. Internetuppkoppling tillkommer: 180,00 kr/mån. Föreningen har gemensamt bostadsrättstillägg till försäkringen. Detta ingår i avgiften. Hushållsel fördelas via individuell mätning i efterskott. Priset sätts kvartalsvis med utgångspunkt från genomsnittligt rörligt pris. Man kan följa den egna förbrukningen via internet.)
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 61 kvm
Våning: 2

Renoveringar

Underhåll utförs vid behov enligt antagen underhållsplan
(Föreningen har en 30-årig underhållsplan och avsätter medel för kommande behov).

Våren 2022 kommer arbetet med att byta ut samtliga fläktaggregat att slutföras och även renovering av gräsmattor.

TV- och internetanslutning

TV

ComHem-anslutning med ”3-hål i väggen”. Grundpaket ingår.

Internet


ComHem 250/50 Mbps. Obligatorisk avgift 180 kr/mån

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

32 p-platser med motorvärmare (260 kr/mån).
30 carport med motorvärmare (390 kr/mån).

3 st gästparkeringar som betalas med Parkster.

Till plats i carport får man räkna med ett par års kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 52-3036-1-31-2 i Brf Kungsänget

Förening

Föreningen har gemensamt bostadsrättstillägg till försäkringen. Detta ingår i avgiften.

Andel i föreningen: 1,39 %

Andel av årsavgiften: 1,39 %

Övriga utrymmen

Ett förråd finns till bostadsrätten.

Bostadsrättsförening

Brf Kungsänget

Det finns 60 lägenheter i föreningen.

Avgiftssänkning från den 1 oktober 2014 pga ändring av leverantör till Com Hem.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Kyrkhamnsvägen - Välplanerad 3:A på populärt område!

Bosätt dig i ett hem med utmärkt planlösning som utgörs av en rymlig hall med skjutdörrsgarderober, ett helkaklat badrum i generös storlek med golvvärme, kök med öppen planlösning mot såväl sällskapsrum som matplats, och ett tilltaget sovrum som har förvaring i toppklass. Dessutom har lägenheten ytterligare ett rum som lämpar sig utmärkt som sovrum, kontor eller ett bra extrarum när vänner är på besök. Samt en magisk balkong att avnjuta en god middag på under årets varmare dagar!

Njut av närhet till natursköna miljöer, centrum och diverse matbutiker & butiker i området. Bor du på Kyrkhamnsvägen har du gångavstånd till strandpromenaden, diverse förskolor och skolor, city och restauranger.

Beskrivning

Rumsbeskrivning:
Här möts du av en generös hall som ger en positiv första känsla. I anslutnings finns praktiska skjutdörrsgarderober samt badrum.

Via hallen når du det tilltagna badrummet som har smakfullt kakel/klinker med underliggande golvvärme. Förvänta dig utmärkt skick, modern stil och utrustning i form av toalett, handfat med kommod samt dusch med glasvägg. Självklart har du egen tvättmaskin och torktumlare.

Vidare i hallen uppenbarar sig köket som ligger i öppen planlösning mot både sällskapsrum och matplats. Rummet har rikt ljusflöde tack vare generösa fönster i två väderstreck och en känsla av rymd tack vare de ljusa färgvalen. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, kyl/frys, inbyggnadsugn samt micro, induktionshäll och fläkt.

Sällskapsrummet är en naturlig knytpunkt på Kyrkhamnsvägen, här finns gott om utrymme för soffa, soffbord och tv-möbel. Precis som i köket blir du bortskämd med rikligt ljusinsläpp från det stora glaspartiet. Från rummet tar du dig vidare ut till den tilltagna balkongen som leder tävlingen om att bli din favoritplats under årets varmare dagar. Här finns gott om plats för en loungegrupp och utemöblerna.
Sovrum

Ett stort, lugnt och harmoniskt sovrum som ligger i slutet av lägenheten, har plats för dubbelsäng. Här finns även en praktisk klädkammare.

Intill det stora sovrummet nås hemmets extra rum, som säljaren nyttjat i form av sovrum.

Pris
2 195 000 kr
Intresseanmälan
VISNINGAR
Torsdag 14 juli
Endast bokad visning. Boka via vår hemsida under "boka"
Boka
Ansvariga mäklare
Caroline Kollberg
Fastighetsmäklare

Karta

UMEÅ, Grubbe

Kyrkhamnsvägen 38

Visa karta

Område - Grubbe

Här blandas gamla stall med moderna radhus under storväxta trädkronor. Här bor du stadsnära, men ändå lantligt. Grubbe erbjuder dessutom ett bra urval av skolor; Grubbeskolan (7-9) och Grisbacka skola (F-6) samt flertalet förskolor. Området angränsar till Grisbacka i öster, Västerhiske och Umedalen i väster och kantas av Umeälven i söder. Närheten till Umeälven ger möjlighet till bad, fiske samt de fina promenadstråken. Gångavstånd till välsorterad livsmedelsbutik.

Backenvägen, som sträcker sig genom hela Grubbe, är kantad av små livsmedelsbutiker, klädaffärer, bagerier och blomsteraffärer. Här hittar du även en och annan snabbmatsrestaurang. I de angränsande områdena finns dessutom stormarknader, byggvaruhus och möbelvaruhus, och tre kilometer österut hittar du Umeå centrum med fullskaligt utbud av butiker, restauranger, pubar och kulturliv.

Intresseanmälan