Sandåkersgatan 11D, UMEÅ | Boporten
Sandåkersgatan 11D

UMEÅ, Sandåkern

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Sandåkern

Sandåkersgatan 11D

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 67 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 406 SEK (I månadsavgiften ingår värme, kabel-tv, internet, bredbandstelefoni och bostadsrättstilllägg. Varmvatten, kallvatten samt hushållsel avstäms mot reell förbrukning. )
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 67 kvm
Våning: 4 av 8

Renoveringar

2018 Ventilation

TV- och internetanslutning

TV

Kabel-TV: Telia trippelplay

Internet

Telefon: Bredbandstelefoni

Uteplats

Stor inglasad balkong i söderläge

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Skärmtak: 600kr/mån. Separat kö till platserna.
P-stolpe: 350kr/mån. Separat kö till platserna.

Digital köhantering hos HSB.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 52-3033-1-2401-2 i Brf Hiske Backe 1

Förening

Andel i föreningen: 2,31 %

Andel av årsavgiften: 2,31 %

Övriga utrymmen

Till bostaden finns ett förråd längst upp i huset.

Bostadsrättsförening

Brf Hiske Backe 1

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Sandåkersgatan 11D

Välkomna till denna eftertraktade trea från 2015! Ett hem beläget på Sandåkern med fantastisk utsikt och stor inglasad balkong i söderläge!

Bostaden finns belägen på våning fyra av åtta och har fönster i två väderstreck. Söderbalkong, genomgående parkettgolv i ek, ljust och luftigt sovrum med väl genomtänkt förvaringsyta, djupa fönsterbänkar i vacker natursten är bara några av bostadens positiva attribut.

Sandåkern ligger påtagligt natur- och stadsnära med centrala Umeås rika utbud av restauranger och caféer en kort promenad bort och förskola och lekplatser i grannskapet. Strategiskt placerat med goda kommunikationer som ligger inom behagligt gångavstånd, busshållplats med regelbundna direktlinjer till NUS och Universitet. För att inte glömma omtyckta strandpromenaden längs med Umeälven en kortare promenad bort.

Stabil och välskött förening med grönskande innergård.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Sandåkersgatan 11D välkomnar vi dig fyra trappor upp till denna smakfulla och välplanerade 3a.

Den öppna hallen binder samman bostaden och erbjuder avhängning av kläder. Väggarna är ljust färgsatta och golvet är beklätt klinker i grått och golvvärme som vidare övergår till parkettgolv i ek.
Här finns platsbyggd och det inbyggda ELFA-systemet bakom skjutdörrar rymmer all er förvaring!

Rakt fram i hallen nås bostadens trivsamma kök. Köksinredningen går i ljusa toner och bjuder på gott om förvaring med rymliga skåp samt tacksam arbetsyta. Detta är ett välplanerat kök. Mellan bänkskivan i laminat och skåpen pryds väggen av ett vitt kakel. På golvet löper åter ett det fina parkettgolvet och väggarna är ljusa. Den maskinella utrustningen består av vitvaror så som diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, samt kyl och frys i "full höjd". Det stora fönsterpartiet berikar rummet med ljus! Här ryms en matplats för fyra-sex personer. En perfekt plats att njuta av morgonkaffet i när morgonsolens strålar letar sig in genom fönstret.

Intill köket ligger det sovrummet som också kan användas som ett arbetsrum. Här ryms både säng och ytterligare möbel. I garderoberna ryms kläder och prylar. Det stora fönstret skapar ett tacksamt ljus! Väggar i en ljus kulör.

Vidare in i vardagsrummet bjuder bostaden på en generös yta för både soffhörna med tillhörande möblemang. Härifrån nås även den härliga och väl tilltagna balkongen i söderläge, som blir ett extra rum under sommaren och vetter mot den mysiga innergården. Solnedgångarna som avnjuts härifrån är en anledning i sig att förvärva denna charmiga bostad. Väggarna i vardagsrummet är tapetserade i ljusa nyanser. Det stora fönsterpartiet ger ett behagligt ljus!

Vidare nås bostadens större sovrum. Här ryms både en dubbelsäng, sängbord samt förvaring i garderob. Det stora fönsterpartiet även i detta rum skapar en härlig rymd. På golvet vilar ett parkettgolv. I detta rum sover ni gott, utan en tillstymmelse till insyn!

Tillbaka till hallen nås badrummet som är i bra storlek. Här bekläs väggarna med vitt kakel som vidare bryts av ett mörkt klinker som vilar på golvet. Golvvärme även här. Här har man egna tvättmöjligheter med tvättmaskin och torktumlare med en ovanpåliggande bänkskiva i laminat. Mer förvaring finns i de två överskåpen. Vidare utrustas badrummet med handfat i praktisk kommod, spegelskåp, wc och dusch med glasväggar.


Varmt välkommen på visning!

Pris
2 495 000 kr
Intresseanmälan
VISNINGAR
Torsdag 7 juli 18:00-18:30
Endast bokad visning. Boka via vår hemsida under "boka"
Boka
Söndag 10 juli 12:15-12:45
Endast bokad visning. Boka via vår hemsida under "boka"
Boka
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Sandåkern

Sandåkersgatan 11D

Visa karta

Område - Sandåkern

Ungefär 2 kilometer från stadskärnan finner ni ett av Umeås nya bostadsområden, Sandåkern. Det pensionerade paret tar sin förmiddagskopp ute på verandan medan barnen provar sina barkbåtar i den porlande Tvärån.

UTBUD
Här har du närhet till det mesta. Vid en märklig, rundformad byggnad, ursprungligen Konsumbutik, numera kyrka, återfinns Västerslätts centrum som inrymmer både mataffär, konditori, bank, frisör och spelbutik. Du behöver alltså inte ta dig in till stan för att sköta dina vardagliga ärenden.

I närområdet finns även Nolia med mässhall och möjlighet till idrottsutövning och bara några minuter bort hittas centrala stans stora utbud av shopping och kultur. Friluftsmänniskan har nära till strandpromenad och uppskattade vandringsleder.

SKOLOR
På Grubbeskolan (7-9) finns specialinriktning för musik. Skolan erbjuder, förutom vanlig högstadieutbildning, även engelskaklasser. Grisbackaskolan (F-6) samt för de mindre barnen finns två förskolor: Linnéan och Kungsgården.

Intresseanmälan