Storgatan 13A, Umeå | Boporten
Storgatan 13A

Umeå, Väst på stan

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
Umeå, Väst på stan

Storgatan 13A

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 66 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 931 SEK ( I månadsavgiften ingår värme, vatten. Kabel-TV & internet tillkommer och kostar 275 kr/månad. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.)
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 66 kvm
Våning: 1 av 3

Renoveringar

2014: Nya entrépartier, portkod
2014-2016: Takrenovering
2015:Gemensamma utrymmen (källare, relax,
uthyrningsrum)
2015: Markytor (källarnedfarter)
2016:Huskropp (tak, fasad)
2017: Huskropp (fasad, murning ovan fönster)
2017: Markytor (uteplats)
2018-2019: Fönsterbyte
2019: Relining
2019: Markytor (innergård)


Renovering i lägenheten:
2021: Nytt golv och ny tapet och fler köksskåp i köket.

2022: Installation av handdukstork och kommod i badrum samt målning.

TV- och internetanslutning

TV

Com Hem för TV vilket ingår i avgiften. Önskas bredare utbud kontakta Com Hem.

Internet

Bredbandsbolaget.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Separat kö till parkeringsplats via Riksbyggen.
Garage - 500 kr/mån.
Motorvärmarstolpe - 300 kr/mån.
Parkeringsplats - 150 kr/mån.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 212526002-0056 i Brf Risten

Förening

Andel i föreningen: 1,00 %

Andel av årsavgiften: 0,93 %

Övriga utrymmen

Gemensamhetsutrymmen: Fyra tvättstugor, bastu, övernattningsrum, hobbyrum och pingisrum samt föreningslokalen med kök i källaren på ÖP 30 B. Två förråd till varje lägenhet.

Tvättstugorna finns i källarplan på följande adresser:
Storgatan 11
Storgatan 15
Östra Prinsgatan 28
Östra Prinsgatan 30

Bostadsrättsförening

Brf Risten

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Storgatan 13A

Välkommen till Storgatan 13A, med gångavstånd från centrala Umeå dess Citypuls. Här bor du lugnt omgiven ett stenkast från omtyckta strandpromenaden och dess natur. Denna tvårummare är omsorgsfullt renoverad genom åren, men många fina materialval. De väl tilltagna fönsterpartierna vetter åt två olika väderstreck och ljusinsläppet är påtagligt! Planlösningen är tilltalande. Gott om garderober samt en walk in-closet som skapar goda förvaringsmöjligheter.

Här bor du i en stabil och omtyckt förening med angenäma avgifter. Området präglas samtidigt av grönska och det är alltid lätt att hitta en skön plats i solen på gräsmattan på föreningens baksida. Centrum ligger bara ett stenkast bort och det finns mycket goda bussförbindelser in till Vasaplan och centrala Umeå som tar er vidare till bland annat Umeå universitet och NUS.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Ett trivsamt och ytterst väldisponerat hem i stabil förening. Bo lugnt och skönt i ett perfekt cityboende!

Du stiger in i en välkomnande hall och möts av en trivsam hall med ljusa väggar. Golvet är i sin tur beklätt med ett mörkbrunt laminatgolv som tröskellöst löper vidare in i bostadens vardagsrum och sovrum. För ytterkläder och skor finns plats att hänga av sig direkt på hatthyllan alternativt till vänster om hallen där ni finner flertalet platsbyggda garderober.

Rakt fram från hallen nås köket som har genomgått en uppdatering under åren både estetiskt och utrustningsmässigt. Som köksbänk vilar nu en träskiva som möter ett stänkskydd i vitt kakel. Maskinell utrustning finns i form av diskmaskin och fullstor kyl och frys samt spishäll och ugn. Här har du plats för ett bord för 4-6 sittande gäster. Det stora fönstret skänker ett behagligt ljus.

Hemmets mittpunkt är utan tvekan vardagsrummet. Ett generöst fönsterparti som skapar en otrolig känsla av rymd och ljus. Här finns gott om plats för familj och vänner att umgås. Här erbjuds goda möbleringsmöjligheter med stort utrymme för variation. Samma fina golv som skapar en mysfaktor över rummet och väggar klädda i ljusa kulörer.

Intill vardagsrummet nås hemmets sovrum. Här får ni plats med dubbelsäng med tillhörande nattduksbord, samt skrivbordshörna eller förvaringsmöbel för den som önskar. Klädförvaringen ryms intill i walk in-closet .

Badrummet når ni från hallen och där väggar och golv är beklädda av matta. Badrumsinredningen består av toalett, handfat med kommod samt dusch och badkar. Detaljerna gör sitt, så som den snygga mattan på golvet. Över handfatet sitter ett spegelskåp för extra förvaring.

Varmt välkommen på visning!

Pris
1 850 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Väst på stan

Storgatan 13A

Visa karta

Område - Väst på stan

Väst på stan bor du nära Umeälven och strandpromenaden, som du kan följa ända upp till Baggböle Herrgård. I Hedlundaparken hittar du en skogslekpark, en kryddträdgård och en minigolfbana.

Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. Goda bussförbindelser till och från Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.

I området finns mataffär, och närmare centrum finns kiosk, närbutik och blomsterhandel. I centrala Umeå finns ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer.Skolor och barnomsorg

Hedlundaskolan (F-6). Närmaste gymnasium är Dragonskolan. I området finns gott om förskolor med både traditionella och alternativa inriktningar, till exempel Montessori och Tellus (en förberedelseförskola för flyktingbarn).

Intresseanmälan