Vretgatan 17, UMEÅ | Boporten
Vretgatan 17

UMEÅ, Haga

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Haga

Vretgatan 17

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 64 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 033 SEK (I månadsavgiften ingår vatten, värme, bredband och kabeltv. Hushållsel tillkommer. Cirka 3 gånger per år hjälper varje bostadsrättsinnehavare till att städa trapphuset.)
Rum: 2
Sovrum: 2
Boarea: 64 kvm
Våning: 1 av 3

Renoveringar

2015: Renovering av avlopsstammarna.
2018: Dränering.

TV- och internetanslutning

TV

Ingår i månadsavgiften.

Internet

Ingår i månadsavgiften. Telia.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

P-plats och garage: P-plats 295 kr/mån och Garage 595 kr/mån.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 00006 i Brf Hagen 15

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 239 SEK/mån.

El: 239 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 11,51 %

Andel av årsavgiften: 11,44 %

Övriga utrymmen

Till lägenheten finns det ett förråd på ca 5 kvm i källaren. Här finns även tvättstugan och cykelförråd.

Bostadsrättsförening

Brf Hagen 15

Det finns 10 lägenheter i föreningen.

2018 - Dränering av husgrund.
2015 - Stående stammar och bottenplatta: Infodrades (Sverör).
2004 - Taket renoverades.

Tvättmaskin: Kontakta med nuvarande bostadsinnehavare för mer information där. Om det är förberett så ser jag inga problem med om boende vill sätta in en tvättmaskin, annars finns tvättstuga i källaren.

Planerade åtgärder/renoveringar:
Fönster: Är ej utbytta än, men inhämtning av offert planeras. Här ingår i så fall också balkongdörrar samt eventuellt husets två entrédörrar. Det här står föreningen för.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Vretgatan 17

Med en träffsäker stilkänsla har denna underbara bostad genom åren genomgått en omsorgsfull renovering. De krav som idag ställs på ett förstklassigt boende är oftast ett gott ljusinsläpp och hög komfort, vilket infrias i denna rymliga tvårummare. Välkommen till en med tilltagen takhöjd, ett kaklat och klinkrat badrum samt en trevlig balkong.

Centrala Umeå väntar bara några minuter ner för gatan. Samtidigt härskar lugnet intill den fridfulla och lummiga Hagaparken och gammlila-spåret. Här väljer du antingen fågelsång eller det levande stadsbruset - inom en radie av bara hundra meter.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Varmt välkommen till bostadens entré! En rymlig hall med bra förvaring som sedan leder dig vidare till bostadens alla rum. Till höger finner vi tacksam förvaring i form av garderob samt möjligheter till att hänga dina ytterkläder. Hallen är utrustad med ett mörkt klinkergolv som vidare möter väggar i ljus kulör.

Rakt fram i hallen når ni bostadens fina badrum som är inrett med klinker i svart, golvvärme och vitkaklade väggar. Här finns dusch med glasväggar, wc och tvättställ med kommod i vitt samt spegel.

Köket är modernt inrett med vita luckor med stommar i ek, vilket ger en varm och ombonande känsla. Kakel i vitt under skåpen och bänkytor i laminat. Maskinparken består av kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin och spishäll med ugn och fläkt. I köket finns det plats för mindre matbord framför fönstret.

Det rofyllda sovrummet har plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang samt garderober. Väggarna är vita och ni sätter fötterna på ett parkettgolv i ek som går igen i alla rum i hela lägenheten, vilket ger ett bra helhets intryck. Här finns utgång till en trivsam balkong!

Vardagsrummet är ljust och luftigt med plats för både soffhörnan och matbordet.


Varmt välkommen på visning!

Pris
1 795 000 kr
Intresseanmälan
VISNINGAR
Torsdag 7 juli 17:00-17:30
Endast bokad visning. Boka via vår hemsida under "boka"
Boka
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Haga

Vretgatan 17

Visa karta

Område - Haga

På Haga, som är en av Umeås äldsta stadsdelar, trivs man. Härliga, lummiga parker och närheten till centrum är anledningen enligt hagaborna. Eller förresten, från Haga är det inte bara nära till centrum, det är nära till allt.

UTBUD
Över hustaken ekar jublen från Gammliavallen när något av Umeås fotbollslag gör mål. Det är här på Haga som UIK hejats fram till sina sju SM-guld, något som inspirerat många unga lirare. Intill arenan återfinns också inomhushall för innebandy och basket samt elljusspårcentral. Förutom idrottsanläggningarna finns mataffär, restauranger och frisörer.

SKOLOR
På Hagaskolan (F-9) genomsyrar IT hela utbildningen. Skolan är även känd för sin utsmyckning. Det var nämligen här fredsbudskapet hyllades genom att ett peace-tecken sprayades på husfasaden gång på gång. Till slut beslöt sig kommunen för att uppmuntra budskapet, och efter att symbolen förevigats i sten kan den idag beskådas av förbipasserande E4-trafikanter.

Inom området hittar du också den kreativa och kulturrika Primaskolan (6-9) samt gymnasieskolan Midgård, som också har en kreativ och estetisk profil. Resursskolan Sandbackaskolan (6-9) och Sandalidens skola (F-3) ligger också i området, tillsammans med flera förskolor för de yngre.

Intresseanmälan