Skogsbrynet 6, UMEÅ | Boporten
Skogsbrynet 6

UMEÅ, Haga

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Haga

Skogsbrynet 6

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 61.5 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 365 SEK (I avgiften ingår värme, vatten, tv och internet.. Balkong avgift om 400kr/mån tillkommer. Varje lägenhetsinnehavare betalar för den hushålls strömmen som man förbrukar. Månadsavgiften för lägenheten kommer då att minska med genomsnittsförbrukningen per m2. )
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 61,5 kvm
Våning: 7 av 8

Renoveringar

2004 stamrenoverades kök, badrum och dessutom byttes alla elledningar till jordade uttag. Under stamrenoveringen rustades även tvättstugorna upp. Balkongerna, värme i garagen och yttertaken. Det senaste åren har dels dränering runt hus 4, 2 och 6 skett. Dessutom är numera alla lägenhetsdörrar säkerhetsdörrar och ljudisolerade. Den senaste större åtgärden som är genomförd är renoveringen och underhållet av samtliga trapphus under 2015.

Pågående renovering just nu: Inglasad balkong (2022) Balkongavgift för varje lägenhet blir 400 kr/mån.

TV- och internetanslutning

TV

Via fiber, leverantör Telia. Ingår i månadsavgiften.

Internet

Fiber, via Telia. Ingår i månadsavgiften.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

P-platser 56 st, 150kr/mån
Carport 42 st 250 kr/mån
Garage 47 st 400 kr/mån
Gästparkeringar 12 st

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 302918001-0152 i Brf Skogsbrynet

Förening

Andel i föreningen: 0,58 %

Andel av årsavgiften: 0,58 %

Övriga utrymmen

Till lägenheten finns förråd. I övrigt i föreningen finns gårdslokal med kök, samlingsrum, relax/Tv rum, toalett och dusch. Utöver det finns snickarbod, vävstuga, tvättstugor samt vallabod.

Bostadsrättsförening

Brf Skogsbrynet

Föreningen är trevligt belägen intill Gammliaskogen/Stadsliden. Inom föreningen finns gemensamhetslokal med kök och bastu, 4 tvättstugor, vävstuga, snickerilokal, cykelförråd, skidförråd och vallarum.

Engagerad förening som bl.a. anordnar pubkvällar, luciafika, surströmmningsmiddag och andra trevliga aktiviteter samt ser till att det styrs upp en trädgårdsdag minst en gång per år. Det finns trivselgrupp och trädgårdsgrupp att ansluta sig till om man önskar.

Det finns 160 lägenheter i föreningen.

Stabil förening med god ekonomi.

2017-18 Ny utebelysning med LED-armaturer
2016-17 Fönsterbyte
2013-14 Dränering hus 2, 4 och 6.
2004 Stamrenovering kök och badrum samt byte av elstammar.

I dagsläget håller föreningen på att bygga ut och glasa in balkongerna.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Skogsbrynet 6

Välkommen till denna trevliga stora tvårummare med fantastik utsikt och perfekt solläge på balkongen. Perfekt planerad med stora möjligheter att skapa din egen drömlägenhet. Till ursprunget en trerummare men ombyggd till 2 rum vilket ger ett rymligt kök. Med skog och natur framför dina fötter, gångavstånd till centrum, närhet till affärer, träningslokal och restauranger så har du ett komplett boende! Mycket stabil förening med låg månadsavgift.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Ni stiger in i en ljus hall där ljust tapetserade väggar och vitmålat tak bryts av mot ett parkettgolv i ek som löper vidare i större delen av bostaden. Hatthylla direkt till vänster för avhängning av ytterkläder och skor.

Helkaklat badrum med ljusa klinkerplattor på golvet som ramas in av vitkaklade väggar. Här finns wc, handfat med kommod, spegel med belysning, badrumsskåp och duschhörna.

Rakt fram från hallen ligger köket med parkettgolv och ljust målade väggar. Här hittar ni köket som är perfekt för den som älskar att laga mat eller att baka. Här finns gott om arbetsytor och bra med förvaring. Köket är ett praktsikt arbetskök med ljusa luckor och vitt kakel. Maskinparken består av hel kyl/frys, fläkt, spis med häll och ugn samt diskmaskin. I anslutning till köket finns matplatsen som i begynnelsen var ett sovrum och kan med enkelhet återställas om så önskas. Här finns utgång till balkong med magiskt utsikt. Balkongen kommer inom kort att byggas ut och inglasat, något att se framemot!

Lägenhetens sovrum ligger till höger om köket. Ett rum som rymmer dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt garderobsvägg. Mer plats för förvaring finns i klädkammaren intill matplatsen.

Lättmöblerat vardagsrum med gott om yta för både soffgrupp och matsalsbord om så önskas.


Varmt välkommen på visning!

Pris
1 995 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Haga

Skogsbrynet 6

Visa karta

Område - Haga

På Haga, som är en av Umeås äldsta stadsdelar, trivs man. Härliga, lummiga parker och närheten till centrum är anledningen enligt hagaborna. Eller förresten, från Haga är det inte bara nära till centrum, det är nära till allt.

UTBUD
Över hustaken ekar jublen från Gammliavallen när något av Umeås fotbollslag gör mål. Det är här på Haga som UIK hejats fram till sina sju SM-guld, något som inspirerat många unga lirare. Intill arenan återfinns också inomhushall för innebandy och basket samt elljusspårcentral. Förutom idrottsanläggningarna finns mataffär, restauranger och frisörer.

SKOLOR
På Hagaskolan (F-9) genomsyrar IT hela utbildningen. Skolan är även känd för sin utsmyckning. Det var nämligen här fredsbudskapet hyllades genom att ett peace-tecken sprayades på husfasaden gång på gång. Till slut beslöt sig kommunen för att uppmuntra budskapet, och efter att symbolen förevigats i sten kan den idag beskådas av förbipasserande E4-trafikanter.

Inom området hittar du också den kreativa och kulturrika Primaskolan (6-9) samt gymnasieskolan Midgård, som också har en kreativ och estetisk profil. Resursskolan Sandbackaskolan (6-9) och Sandalidens skola (F-3) ligger också i området, tillsammans med flera förskolor för de yngre.

Intresseanmälan