Alfens allé 15, UMEÅ | Boporten
Alfens allé 15

UMEÅ, Tomtebo

Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
UMEÅ, Tomtebo

Alfens allé 15

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 76 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 055 SEK (I avgiften ingår värme, vatten. )
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 76 kvm
Våning: 2 av 4

Renoveringar

NCC kommer och justerar värmeaggregaten i lägenhetena.

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Umenet.

Internet

Bredband. Leverantör: Umenet.

Uteplats

Uteplats 1: Balkong, läge söder. Inglasad, öppningsbar. Uteplats 2: Balkong, läge norr.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

P- plats med motorvärmare. 250 kr/mån.
Carport. 350 kr/mån.

Parkeringarna sköts av HSB

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 52-3020-1-4-1 i Brf Lyckoslanten i Umeå

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 407 SEK/mån.

El: 407 SEK/mån.

Förening

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad. I försäkringen ingår bostadsrättstillägget för föreningens lägenheter men hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna Huvudsäkring 16 A Lägenhet.

Andel i föreningen: 1,47 %

Bostadsrättsförening

Brf Lyckoslanten i Umeå

Det finns 71 lägenheter i föreningen.

Ingen avgiftsförändring beslutad.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Tomtebo » 3:a i nyskick, härlig takhöjd

3:a i nyskick där kombinationen av ljusa ytskikt, fönster i flera väderstreck och takhöjd på 2,70 meter skapar en känsla av rymd! Med smakfull färgsättning, genomgående ekparkettgolv och dubbla balkonger är det inte mycket som saknas detta boende. Komplett utrustat kök, helkaklat badrum med golvvärme och egna tvättmöjligheter samt två rofyllda sovrum, båda med plats för dubbelsäng.

Tomtebo är ett naturnära område vid Nydalasjön, endast ca 5 km från Umeå centrum och med närhet till universitet och sjukhus. Direkt närhet till matbutik, restaurang och frisör. Goda bussförbindelser!

Beskrivning

Rumsbeskrivning.: Entré via trapphus in till en stor, inglasad balkong som blir lite som ett extrarum till lägenheten. Tack vare inglasningen förlängs säsongen från tidig vår till sen höst. Här ute kan ni med fördel lämna era skor för att slippa grus och väta inne i lägenheten.

Lägenhetens hall ger ett väldigt bra första intryck med tilltagen takhöjd och naturligt ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Mycket goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter via hatthylla, garderober och en praktisk klädkammare.

Rakt fram från hallen ligger vardagsrum och matplats i öppen planlösning mot köket. Generöst planerad golvyta gör att ni rymmer soffan, favoritfåtöljen och tv-bänken utan att offra plats för ett rejält matsalsbord.

Arbetskök i sobert vitt med sällsynt mycket förvaring och goda tillredningsytor! Maskinparken består av fullstor kyl och frys, diskmaskin, ugn med spishäll i glaskeramik och fläkt.

Helkaklat badrum med golvvärme. Här finns wc, handfat, spegelskåp, dusch med vikbara glasdörrar samt egen tvättmaskin och torktumlare. Bänkytor och skåp ger plats för förvaring och möjliggör smidig tvätthantering.

Lägenhetens två sovrum ligger båda till höger om hallen. Båda är inredda med parkett på golvytorna och har plats för dubbelsäng. Från sovrum 1 nås balkong med trevlig utsikt.

Pris
2 395 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Evelina Olofsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

UMEÅ, Tomtebo

Alfens allé 15

Visa karta

Område - Tomtebo

Här blandas stiliga flervåningshus med lantliga villor vilket skapar en varierad, stadslik atmosfär. Som en liten bullerby i staden vilar här en känsla av gemenskap och lugn, samtidigt som Tomtebo utvecklas i rask takt. Här växer såväl nya barn som hus upp.

UTBUD
Äventyrslekpark, badplatser och spår för stavtag och löpsteg får Tomtebo att sjuda av aktivitet sommar såväl som vinter. Efter en dag full av aktiviteter kan man fylla på reserverna i områdets pizzeria och kiosk. Annars hittar du Ålidhems centrum på gångavstånd och det stora köpcentrumet Strömpilen bara några kilometer bort.

SKOLOR
Det stora antalet småknattar gör utbildning och barnomsorg till den viktigaste verksamheten inom Tomtebo. Flera förskolor finns i området och både skolor och förskolor huserar i moderna, ändamålsenliga lokaler. Sjöfruskolan (3-9) använder exempelvis hållbarhet som en central del av utbildningen. Byggnaden inrymmer även fritidsgård vilket leder till ett bra samarbete dem emellan. Intill Nydalasjön finns också Tomtebogårds skola som erbjuder utbildning från förskola till klass 2.

Intresseanmälan