Skogsbrynet 4, UMEÅ - Boporten
Skogsbrynet 4

UMEÅ, Haga

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Haga

Skogsbrynet 4

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 63 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 222 SEK (Allt ingår i avgiften värme, vatten internet och tv, IMD el . Balkong tillägg ingår obligatoriskt avgift med 550 kr/mån)
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 63 kvm
Våning: 8 av 8

Renoveringar

Bostadrätt
2022 Kök
2022 Balkong
2024 ommålning vardagsrum samt sovrum

Förening
2022-23: Färdigställande av utbyggda och inglasade balkonger. Byte av motorvärmarcentraler med möjlighet
att ladda elbilar. Pulversprinkler i miljörum.
• 2021-22: Installation av ny dörr till miljöhuset med kodlås och dörröppnare.
• 2020-21: Byte av samtliga låscylindrar i föreningen. Byte av rörkrokar på vattenledningsrör inklusive
asbestsanering.
• 2019-20: Åtgärder för lekpark, utemiljö och växtlighet med syfte att skapa en tillgänglig gemensamhetsyta
kombinerad med lekutrustning. Nyplanteringar av växter och träd. Tillskapande av vattenavskiljande dike mot
Stadsliden.
• 2018-19: Större underhåll av planteringar i form av byte av jord och nya växter. Besiktning av elskåp i
lägenheter.
• 2017-18: Ny utomhusbelysning i form av nya LED armaturer på stolpar, fasader, garage, lekpark, pollare samt
trädbelysning.
• Större underhåll av takfläktar. Plåtinklädnad av skorsten på hus 4.
• 2016-17: Byte av samtliga fönster och balkongdörrar. Ombyggnad av kylrum till uthyrningsbara varmförråd.
Montering av brandvarnare i samtliga lägenheter.
• 2015-16: Underhåll i trapphus - målning, polering av golv samt byte av takarmaturer till rörelsestyrda LEDarmaturer.
• 2014-15: Tillskapande av fler motorvärmarplatser.
• 2013-14: Ny dränering hus 2, 4 och 6

TV- och internetanslutning

TV

TV basutbud Tele2,

Internet

Bredband Tele2 100/100

Uteplats

Inglasad balkong

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats


56 p-platser. Separat kö
Carport. Separata kö
47 garageplatser. Separat kö
Laddbox finns för elbilar på samtliga bilplatser

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 302918001-0128 i Brf Skogsbrynet

Bostadens indirekta nettoskuldsättning

226 744 kr

Förening

Andel i föreningen: 0,60 %

Övriga utrymmen

Det finns varmgarage för cyklar, vallabod, samlingslokal, l, gemensam uteplats med grillmöjligheter, gemensamma tvättstugor och bastu.

Bostadsrättsförening

Brf Skogsbrynet

Föreningen är trevligt belägen intill Gammliaskogen/Stadsliden. Inom föreningen finns gemensamhetslokal med kök och bastu, 4 tvättstugor, vävstuga, snickerilokal, cykelförråd, skidförråd och vallarum.

Engagerad förening som bl.a. anordnar pubkvällar, luciafika, surströmmningsmiddag och andra trevliga aktiviteter samt ser till att det styrs upp en trädgårdsdag minst en gång per år. Det finns trivselgrupp och trädgårdsgrupp att ansluta sig till om man önskar.

Det finns 160 lägenheter i föreningen.

2017-18 Ny utebelysning med LED-armaturer
2016-17 Fönsterbyte
2013-14 Dränering hus 2, 4 och 6.
2004 Stamrenovering kök och badrum samt byte av elstammar.
2022 - Inglasning och utbyggnad av balkonger

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen till en Ljus Tre Rummare med Fantastisk Utsikt!

Högst upp i huset väntar denna ljusa trea på sin nya ägare. Från vardagsrummet har du enastående utsikt över Umeå stad, en vy som aldrig slutar imponera. Här bor du i en lägenhet som kombinerar stil och funktion på bästa sätt.

Det nyrenoverade köket är en dröm för matlagningsentusiaster, med sina vita, stilrena skåpluckor och en komplett rostfri maskinpark. De helkaklade vita väggarna ger ett fräscht intryck och utgången till den inglasade balkongen gör köket till hemmets hjärta. Här kan du njuta av morgonkaffet med en utsikt över Stadslidens trädtoppar.

Badrummet är en oas av lugn, helkaklat i en sober färgsättning som skapar en avslappnad atmosfär. Hela lägenheten är modernt inredd med ljusa, fräscha färger som ger en känsla av rymd och ljus. Varje rum är genomtänkt för att skapa ett harmoniskt boende.

Bara ett stenkast bort ligger Stadsliden, ett perfekt område för dig som älskar natur och friluftsliv. Här kan du ta en joggingtur eller en avkopplande promenad efter en lång dag. Samtidigt har du gångavstånd till Umeås centrum med ett brett utbud av affärer, träningslokaler, simhallar och restauranger.

Lägenheten tillhör en mycket stabil förening med låg månadsavgift, vilket gör det här boendet både ekonomiskt och bekvämt. Här kan du känna dig trygg i ditt nya hem, med alla fördelar som ett välskött bostadsrättsförening erbjuder.

Denna ljusa och stilfulla trea med fantastisk utsikt över Umeå stad är redo att bli ditt nya hem. Välkommen att boka en visning och upplev själv vad denna pärla har att erbjuda!

Kika gärna in på föreningens hemsida https://skogsbrynet.se/

Gör dig redo att flytta in!

Beskrivning

Interiör: Välkommen till ditt nya hem!

Stig in genom dörren till en välkomnande hall med avhängningsplats för ytterkläder och en praktisk klädkammare direkt till vänster. Här börjar din resa genom en bostad som erbjuder både stil och funktion.

Rakt fram från hallen möts du av ett modernt kök, utrustat med vita skåpluckor och en grå bänkskiva som ger en snygg kontrast. Köket är välplanerat med gott om förvaringsutrymme och en komplett rostfri maskinpark – spis, fläkt, ugn, kyl, frys och diskmaskin. De helkaklade vita väggarna ger en fräsch känsla och matplatsen vid fönstret, intill den inglasade balkongen, blir en naturlig samlingspunkt.

Vägg i vägg med köket ligger det mindre sovrummet, som rymmer en säng med sängbord och har en mindre förråd/klädkammare för extra förvaring. Om du önskar ett större kök kan väggen tas ner för att skapa ännu mer plats för matbord och sittgrupp.

Trivsamt sovrum med platsbyggda garderober är det andra sovrummet, som nås från vardagsrummet, är utrustat med garderober som erbjuder optimal förvaring. Här finns plats för en bekväm säng och ytterligare möbler.

Från hallen når du det ljusa och rymliga vardagsrummet, där väggarna är målade, här har du en magisk utsikt över takåsarna och området samt ett fantastiskt ljusinsläpp från söder, detta rum hemmets hjärta. Möbleringsmöjligheterna är många, vilket gör att du kan skapa ditt drömrum här.

Det helkaklade badrummet ligger praktiskt intill hallen. Här finns dusch, WC, handfat och ett rymligt badrumsskåp. För din bekvämlighet finns även tvättstugan i källaren i samma hus.

Perfekt Boende i Centralt Läge med ett centralt läge, en stabil förening och en härlig inglasad balkong är detta boende perfekt för dig som vill ha både komfort och närhet till allt.

Välkommen på visning!

Kom och upplev denna pärla – boka din visning idag!

Pris
2 495 000 kr
Utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner

Karta

UMEÅ, Haga

Skogsbrynet 4

Visa karta

Område - Haga

Haga, en av Umeås äldsta stadsdelar, ligger direkt norr om centrum. Den södra delen domineras av charmig villabebyggelse från 1940-talet, medan den norra delen erbjuder ett varierat utbud av två- och trevånings hyres- och bostadsrättshus från sent 1940-tal och framåt. Ofta inkluderas Haga och stadsdelen Sandbacka som en enhet.

Stadsdelen gränsar i väst till E4 och det före detta regementsområdet för I20, i söder till järnvägen, i norr till Sandaparken/Erikslundsvägen, och i öst till Gammlia och Stadsliden. Intill kanten av Stadsliden ligger T3 Arena (tidigare Gammliavallen), som är hemmaplan för fotbollslagen Umeå IK och Umeå FC.

I området finns tre gym i närheten, Fitness24seven vid I20, samt både Tenton på Hagmarksvägen (alldeles runt hörnet) och vid Coop nära.

Haga erbjuder också olika faciliteter, såsom skolor, en sporthall, och en fotbolls- och friidrottsanläggning som berikar livet för de boende i stadsdelen.

Intresseanmälan