Älvans väg 25, Umeå | Boporten
Älvans väg 25

Umeå, Tomtebo

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
Umeå, Tomtebo

Älvans väg 25

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 42 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 579 SEK (I månadsavgiften ingår värme, vatten, sophämtning, städning av trapphusen, vaktmästaravgifter, administrativa avgifter till HSB. Hushållsel ingår inte, dvs är personlig, och debiteras kvartalsvis. TV och wifi tillkommer och är för närvarande 273kr per månad.)
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 42 kvm
Våning: 3

TV- och internetanslutning

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 52-3261-1-25-3 i HSB Brf Lyktan

Förening

Andel i föreningen: 3,25 %

Andel av årsavgiften: 3,25 %

Övriga utrymmen

Till bostaden finns ett förråd.

Bostadsrättsförening

HSB Brf Lyktan

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Älvans väg 25

Välkomna till Tomtebo och Älvans väg 25! Nu finns chansen att förvärva denna mysiga tvåa i eftertraktat gavelläge. Ett hem med välplanerad planlösning och goda sällskapsytor inbäddad i grönska. Här bor du insynsskyddat med ljusinsläpp från två väderstreck. Vardagsrummets ytor skapar plats för både middagsbjudningar och soffmöblemang för mysiga hemmakvällar. Bra sovrum med gott om förvaring och ljuvligt ljusinsläpp.

På Älvans väg 25 bor ni i en lugn, stabil och välskött förening med stadens puls bara några minuter bort samt goda kommunikationsmöjligheten bara nedanför huset. På populära tomtebo är ni omgivna av lummig grönska med närhet till Umeå Universitet, NUS och Centrala Umeå. En kort promenad bort når ni Nydalasjön och dess mysiga omgivning.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Stig in i detta stilrena hem och möts av en rymlig hall med avhängning direkt till höger. Väggarna bär en vit kulör och på golvet ligger ett ek-parkettgolv som är genomgående för lägenheten.

Intill hallen nås kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Det första som slår er är ljusinsläppet från det stora fönsterpartiet och utanför breder grönskan ut sig. Rymligt och klassiskt är ledorden för köket och det blir en naturlig plats för matlagaren. Placera matplatsen vid det öppna fönstret och bjud in fågelkvittret - här sitter 4-6 personer bekvämt. De vita väggarna samsas med de återkommande ekparketten. Gott om förvaring döljer sig bakom vita skåpluckor. Arbetsbänken i mörkare laminat bryts av med ugn och fläkt. De andra vitvarorna består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin samt spishäll. Köket förlängs av den ljuvliga balkongen. Grönskan breder ut sig och inger en skön oas att vistas på. Här finns tid för återkoppling och chans att njuta av solens strålar.

Vardagsrummet upplevs ljust och välkomnande tack vare det trevliga hörnläget. Rummet är socialt och möbleras med fördel med både soffgrupp och matsalsbord.

Vägg i vägg finner ni hemmets sovrum. Här får ni plats med dubbelsäng med tillhörande nattduksbord, samt skrivbordshörna eller förvaringsmöbel för den som önskar. Klädförvaringen ryms i garderoberna.

Från hallen nås de smakfulla badrummet. Väggar är klädda i ljusa kvadratiska plattor och på golvet ligger en mörkare matta. Här finns wc, tvättmaskin, handfat med kommod, spegelskåp och duschhörna.

Välkommen till ett harmoniskt renoverat och smakfullt hem!

Pris
1 450 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Tomtebo

Älvans väg 25

Visa karta

Område - Tomtebo

Här blandas stiliga flervåningshus med lantliga villor vilket skapar en varierad, stadslik atmosfär. Som en liten bullerby i staden vilar här en känsla av gemenskap och lugn, samtidigt som Tomtebo utvecklas i rask takt. Här växer såväl nya barn som hus upp.

UTBUD
Äventyrslekpark, badplatser och spår för stavtag och löpsteg får Tomtebo att sjuda av aktivitet sommar såväl som vinter. Efter en dag full av aktiviteter kan man fylla på reserverna i områdets pizzeria och kiosk. Annars hittar du Ålidhems centrum på gångavstånd och det stora köpcentrumet Strömpilen bara några kilometer bort.

SKOLOR
Det stora antalet småknattar gör utbildning och barnomsorg till den viktigaste verksamheten inom Tomtebo. Flera förskolor finns i området och både skolor och förskolor huserar i moderna, ändamålsenliga lokaler. Sjöfruskolan (3-9) använder exempelvis hållbarhet som en central del av utbildningen. Byggnaden inrymmer även fritidsgård vilket leder till ett bra samarbete dem emellan. Intill Nydalasjön finns också Tomtebogårds skola som erbjuder utbildning från förskola till klass 2.

Intresseanmälan