Regementsgatan 6, UMEÅ | Boporten
Regementsgatan 6

UMEÅ, Haga

Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
UMEÅ, Haga

Regementsgatan 6

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 74 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 131 SEK (Inklusive: Uppvärmning, vatten, Exklusive: Kabel-tv 139 kr/mån. Hushållsel & internet Avgiftsändring från 1/4-22 till 4 193 kr/mån. )
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 74 kvm
Våning: 2

Renoveringar

2021 - Nya tvättmaskiner till tvättstugan.
2022- Renovering av balkonger kommer att göras av Lundqvist måleri under sommaren.

TV- och internetanslutning

TV

Kabel-tv 139 kr/mån.

Internet

Fiber via Umeå energi.
Säljaren har tecknat avtal via Bredband 2, 100 mbt och betalar 335 kr/mån.

Uteplats

Balkongerna kommer att renoveras i sommaren 2022 av Lundqvist måleri.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Carport finns att hyra för 420 kr/månad

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 61101 i Brf regementet

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 340 SEK/mån.

El: 340 SEK/mån.

Förening

Huvudsäkring: 16 lägenhets A

Andel i föreningen: 9,61 %

Andel av årsavgiften: 9,61 %

Bostadsrättsförening

Brf regementet

Det finns 12 lägenheter i föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

3:a på Haga

Välkommen till omtyckta Regementsgatan 6. Delvis renoverad lägenhet med helkaklat badrum och balkong i västläge väntar nu denna lägenhet på en ny ägare. Fördelat över 74 smarta kvadratmeter erbjuds tre rum och kök vars planlösning är inriktat på socialt umgänge. Hemmets naturliga samlingsplatsen är självklart det tilltagna vardagsrummet som inrymmer både soffa och middagsbord. Via rummet når du balkongen som under sommaren 2022 kommer renoveras. Utöver allt detta erbjuds fönster i tre väderstreck vilket bringar fint ljus.
Bo i ett lugnt och tryggt område ett stenkast från centrum med bra avgift och fin innergård!

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning : Välkomnande hall med en inbjudande känsla som har anslutning till lägenhetens alla rum. Goda avhägningsmöjligheter med en naturlig plats för garderober.
Intill hallen finns även en rymlig klädkammare.
Lägenhetens verkliga pärla är det hemtrevliga och ljusa köket. Ni har gott om bänkyta och skåp för förvaring. Vita skåpsluckor och vitt kaklat stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, ugn, spis, fläkt, samt kyl/frys. Plats för matbordet intill fönstret.

Från hallen till vänster är bostadens försa sovrum. Vägg i vägg med köket. Sovrummet är välplacerat med ett lugnt och insynsskyddat läge. Rummet gör plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Gott om förvaringsmöjligheter och plats för garderober.
Om vi i hallen väljer att ta en högersväng når vi ett rymligt sällskapsrum med stora fönsterpartier och gott om ljusinsläpp. Ett mörkt golv som möter ljusa moderna väggar. I sällskapsrummet finns plats för din favoritsoffa, hyllor, TV- och ett matmöblemang om så önskas. Från sällskapsrummet tar du dig vidare ut till balkongen som ligger i västläge.

Intill vardagsrummet ligger sovrum nr 2 som idag används som kontor. Väl tilltaget och rymmer såklart säng med tillhörande sängbord.

Till sist har vi det renoverade badrummet som klär i vitt och svart kakel. Förberett för tvättmaskin. Wc, dusch, handdukstork, handfat med kommod och såklart golvvärme.

Varmt välkommen på visning!

Pris
2 395 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Evelina Olofsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

UMEÅ, Haga

Regementsgatan 6

Visa karta

Område - Haga

På Haga, som är en av Umeås äldsta stadsdelar, trivs man. Härliga, lummiga parker och närheten till centrum är anledningen enligt hagaborna. Eller förresten, från Haga är det inte bara nära till centrum, det är nära till allt.

UTBUD
Över hustaken ekar jublen från Gammliavallen när något av Umeås fotbollslag gör mål. Det är här på Haga som UIK hejats fram till sina sju SM-guld, något som inspirerat många unga lirare. Intill arenan återfinns också inomhushall för innebandy och basket samt elljusspårcentral. Förutom idrottsanläggningarna finns mataffär, restauranger och frisörer.

SKOLOR
På Hagaskolan (F-9) genomsyrar IT hela utbildningen. Skolan är även känd för sin utsmyckning. Det var nämligen här fredsbudskapet hyllades genom att ett peace-tecken sprayades på husfasaden gång på gång. Till slut beslöt sig kommunen för att uppmuntra budskapet, och efter att symbolen förevigats i sten kan den idag beskådas av förbipasserande E4-trafikanter.

Inom området hittar du också den kreativa och kulturrika Primaskolan (6-9) samt gymnasieskolan Midgård, som också har en kreativ och estetisk profil. Resursskolan Sandbackaskolan (6-9) och Sandalidens skola (F-3) ligger också i området, tillsammans med flera förskolor för de yngre.

Intresseanmälan