Skidspåret 11, UMEÅ | Boporten
Skidspåret 11

UMEÅ, Berghem

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Berghem

Skidspåret 11

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 56 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 065 SEK (I avgiften ingår el, TV, internet, värme och vatten.)
Rum: 2
Boarea: 56 kvm
Våning: 2

TV- och internetanslutning

TV

comhem

Uteplats

Inglasad balkong

Bilplats

Bilplats med motorvärme och garage finns, separat kö tillämpas på båda. Status på kö 2022-05-24: MV 6 i kö, Carport 11 i kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 072

Förening

Andel i föreningen: 0,69 %

Andel av årsavgiften: 0,69 %

Övriga utrymmen

Ett förråd ingår till bostaden. Föreningen har samlingslokal, hobbyrum, övernattningsrum, bastu som de boende kan hyra. Föreningen har även odlingslotter.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen till skidspåret 11- boendet för dig som vill bo nära Universitet, sjukhus, citykärnan men önskar härliga grönområden runt knuten. Lägenheten ligger en trappa upp, har en trevlig planlösning samt en härlig inglasad balkong med utsikt över innergården. Hiss finns och allt ingår i avgiften!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkommen in i hallen, här finns plats för avhängning av ytterplagg samt skoförvaring. På golvet närmast ingången ligger ett mönstrat klinker och efter det en ekparkett som är genomgående i resten av bostaden. Väggarna är ljusa.

Från hallen nås det fräscha badrummet med grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns dusch, WC, kommod med överskåp samt handdukstork med värme.

I anslutning till badrum och hall är det väl tilltagna vardagsrummet. Här ryms både soffgrupp och annat möblemang såsom matsalsbord om så önskas. På väggarna är en snygg beige färg med en vit fondvägg och tack vare rummets stora och många fönster blir det ett trevligt ljusinsläpp.

Bostadens kök är både rymligt och praktiskt med gott om förvaring i både under- och överskåp. Köksluckorna är i grå/beige och bänkskivan är i rostfritt matchandes med grått kakel som stänkskydd. Maskinparken består av kyl, frys, spis med ugn och diskmaskin. Väggarna är ljusa.

Från köket nås den fantastiska inglasade balkongen med öppningsbara rutor och en trevlig utsikt över innergården. På golvet ligger en grå matta som ger värme och ökar mysfaktorn.

Innanför köket är sovrummet. Här finns gott om plats för en stor säng och annat möblemang om så önskas. Väggarna är beiga, fönstret ger ett härligt ljusinsläpp, och det finns tre platsbyggda garderober för smart förvaring!

Pris
2 195 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Josefin Granström
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Berghem

Skidspåret 11

Visa karta

Område - Berghem

Berghem ligger i närheten av Gammliaområdet och Universitetet, ca 2 km från centrum. Området byggdes under 50-talet och domineras av småhus med äganderätt och bostadsrättslägenheter.

UTBUD
Berghems utbud är svårt att klaga på. Matbutiken stänger inte förrän 23.46 och dessutom kan du hitta pizzeria, kiosk, kvarterspub, cykelbutik och blomaffär - det är aldrig långt till det du behöver. Här finns även Sävargården, museum, flertalet restauranger, IKSU Sport samt Gammliaskogen och Stadsliden med belysta motionsslingor.

SKOLOR
Väl tillgängligt i området ligger förskola, grundskola, särskola och fritidshem samlat. Förskolan på Berghem är Umeås äldsta, verksam sedan 1966. Berghemsskolan (F-6), närmaste högstadieskola återfinns på Mariehem, mindre än fem minuters cykeltur bort och endast två minuter ned för backen, i riktning mot centrum, hittar du Maja Beskow gymnasiet (klart 2019).

Intresseanmälan