Porfyrvägen 3A, UMEÅ | Boporten
Porfyrvägen 3A

UMEÅ

Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt
UMEÅ

Porfyrvägen 3A

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 51.5 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 003 SEK (Ett tillägg för internet och kabel-tv tillkommer och är på 299 kronor per månad. I den totala månadsavgiften ingår värme, VA, internet och Kabel-TV. Hushållsel tillkommer. )
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 51,5 kvm
Våning: 2

TV- och internetanslutning

Internet

UmeNet, 299kr/månad. Obligatoriskt kostnad och är inkluderad i månadsavgiften

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Carportplats: 650 kr/månad, separat kö, finns lediga 2022-01-11.
Parkeringsplats med stolpe: 450 kr/månad. Seprarat kö. Finns inga lediga 2022-01-11.
Cykelparkering med skärmtak

Ekonomi

Lägenhetsnummer: A1101 i Brf Cykeln

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 189 SEK/mån.

El: 189 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 0,85 %

Andel av årsavgiften: 0,85 %

Övriga utrymmen

Inom föreningen finns en gemensam tvättstuga, belägen i entréplan och med digital bokningstavla direkt utanför dörren. Förråd i fristående byggnad på gården.

Bostadsrättsförening

Brf Cykeln

Brf Cykeln äger fastigheten Gimoborg 3. På fastigheten finns ett hus uppfört (byggår 2016) som inrymmer 46 st lägenheter och 1 st lokal. Tvättstuga i entréplan med digital bokningstavla och samtliga lägenheter har ett förråd i fristående byggnad på gården. Föreningen förvaltas ekonomiskt av Aspia.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar.

Det finns 46 lägenheter i föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Porfyrvägen 3A

På Porfyrvägen 3A ges nu möjligheten att förvärva denna ljusa tvåa med stilfull interiör. Här erbjuds en välplanerad lägenhet med genomgående planlösning, modernt kök, fina sociala ytor, stort kaklat badrum och en underbar balkong. Addera därtill ett trivsamt sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter. Läget är också kanon med goda kommunikationsmöjligheter och promenadavstånd till Strömpilen.


Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Varmt välkommen att stiga in till bostadens hall som har ypperliga avhängnings- och förvaringsmöjligheter via hatthylla och 3 stycken garderober. Under era fötter ligger ett grått klinkergolv som ramas in av tapetserade väggar.

Klinkergolvet i hallen övergår till ett fint parkettgolv som är genomgående i lägenheten vilket skapar ett fint rumssamband. Direkt till höger om hallen ligger badrummet disponerat. Klinkerbelagt golv och kaklade väggar i smakfulla färger. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp, badrumsskåp och dusch.

Rakt fram från hallen harmonierar kök och vardagsrum i en ljus och öppen planlösning. Optimalt planerat kök med gott om förvaring i över- och underskåp med vita fronter och rostfria handtag. Arbetsbestyren sköts på gråmelerad bänkskiva. Maskinparken består av kombinerad kyl och frys, diskmaskin, ugn, keramikhäll och fläkt.

Vardagsrummet karaktäriseras av ljus och rymd! Här letar sig solstrålarna in via fönster och från den rymliga balkongen och fönster i tre väderstreck. Möbleringsmässigt finns det plats för matgrupp, soffa och tv. Här tar ni er ut till den härliga balkongen.

Lägenhetens rofyllda sovdel nås från vardagsrummet. Här finns plats för en säng med tillhörande möblemang och kläderna förvaring i en rymlig garderob intill.

Varmt välkommen på visning!

Pris
1 595 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ

Porfyrvägen 3A

Visa karta

Intresseanmälan