Sjöråvägen 6B, UMEÅ | Boporten
Sjöråvägen 6B

UMEÅ, Tomtebo

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Tomtebo

Sjöråvägen 6B

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 66.4 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 657 SEK (I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och ip-telefoni. El tillkommer och baseras efter förbrukning. )
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 66,4 kvm
Våning: 1 av 2

TV- och internetanslutning

TV

Kabel-tv via umenet

Internet

Bredband via A3 100/100 Mbit

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Det finns 14 parkeringsplatser och 16 carportplatser, alla med uttag för motorvärmare. Separat kö.

Parkeringsplatser kan hyras för 265 kr/mån.
Carportplatser kan hyras för cirka 350 kr/mån.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 00403 i Brf. Sjörået

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 340 SEK/mån.

El: 340 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 0,04 %

Andel av årsavgiften: 3,84 %

Övriga utrymmen

Till lägenheten finns ett förråd som ligger i en länga på innergården. I samma förrådslänga finns även ett cykelförråd.

Bostadsrättsförening

Brf. Sjörået

Det finns 32 lägenheter i föreningen.

Ingen avgiftsförändring känd i dagsläget.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Tomtebo

Välkommen till Tomtebo och denna fräscha markplanstrea! Ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt fönster från golv till tak ger ett härligt ljus i lägenheten. 2 uteplatser, en med morgonssol och den andra kan man njuta av eftermiddagssolen. Generöst tilltaget badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Lugnt och trevligt område med en rogivande innergård och grillplats. Naturnära med Nydalasjön endast ett stenkast bort och 10 min cykelväg till universitetet.

Välkommen på visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Stig in till en välkomnande hall med snyggt parkettgolv och blå nyans på väggar som övergår till vita väggar in i vardagsrum och kök som skapar ett fint rumssamband.

I direkt anslutning till hallen disponeras badrummet, inrett med mörk matta på golv och ljusa väggar. Väl tilltaget i storlek inrymmer badrummet wc, dusch med vikdörrar, handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare. Mindre fönster som släpper in ljus och och rummet belyses även med spottar i taket.

Rakt fram från hallen når ni vardagsrummet som har ett fantastiskt ljusinsläpp med stora härliga fönster. En fin detalj här spottar i fönstersmygar i de höga fönstren. Vardagsrumsdelen rymmer plats för en väl tilltagen soffa och matgrupp och tillhörande möblemang. Här finns även utgång till den ena uteplatsen där du kan njuta av förmiddagssolen på altanen som även här belyses med spottar i altan och i tak. Detta är en perfekt plats för mysiga frukostar och grillkvällar.

Köket är modernt inrett med vita luckor och grått kökskakel som vidare matchas med en grå laminatskiva. Utrustningen består av en hel kyl och frys, inbyggnadsugn med spishäll samt diskmaskin. Två fönster över arbetsbänken gör köket extra trivsamt. Här finns även en köksö för extra förvaring och arbetsyta för hemmakocken.

Lägenheten disponerar två sovrum som båda har fina fönsterpartier från golvnivå. Det större sovrummet rymmer dubbelsäng och har flera garderober till förvaring. Det mindre sovrummet lämpar sig perfekt som barnrum eller kontor.


Varmt välkommen på visning!

Pris
1 795 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Tomtebo

Sjöråvägen 6B

Visa karta

Område - Tomtebo

Här blandas stiliga flervåningshus med lantliga villor vilket skapar en varierad, stadslik atmosfär. Som en liten bullerby i staden vilar här en känsla av gemenskap och lugn, samtidigt som Tomtebo utvecklas i rask takt. Här växer såväl nya barn som hus upp.

UTBUD
Äventyrslekpark, badplatser och spår för stavtag och löpsteg får Tomtebo att sjuda av aktivitet sommar såväl som vinter. Efter en dag full av aktiviteter kan man fylla på reserverna i områdets pizzeria och kiosk. Annars hittar du Ålidhems centrum på gångavstånd och det stora köpcentrumet Strömpilen bara några kilometer bort.

SKOLOR
Det stora antalet småknattar gör utbildning och barnomsorg till den viktigaste verksamheten inom Tomtebo. Flera förskolor finns i området och både skolor och förskolor huserar i moderna, ändamålsenliga lokaler. Sjöfruskolan (3-9) använder exempelvis hållbarhet som en central del av utbildningen. Byggnaden inrymmer även fritidsgård vilket leder till ett bra samarbete dem emellan. Intill Nydalasjön finns också Tomtebogårds skola som erbjuder utbildning från förskola till klass 2.

Intresseanmälan