Målargränd 3G, UMEÅ | Boporten
Målargränd 3G

UMEÅ, Teg

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Teg

Målargränd 3G

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 64.7 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 826 SEK (I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, kabel-tv och bredband. Hushållsel tillkommer )
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 64,7 kvm
Våning: 4 av 4

Renoveringar

Hela lägenheten renoverades hösten 2019.

Kommande renoveringar i föreningen:
2021 påbörjas installation av 140 solceller.

TV- och internetanslutning

TV

Com hem ingår i månadsavgiften

Internet

Telenor. Ingår i månadsavgiften

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Parkeringsplats med stolpe. Går att hyra för 180 kr/mån. Finns lediga
Carportplats. Går att hyra för 250 kr/mån. Separat kö
Föreningen tillhandahåller även sex st laddplatser för elbilar.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 5416 i Brf Umeälven

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 480 SEK/mån.

El: 480 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 0,63 %

Andel av årsavgiften: 0,62 %

Övriga utrymmen

Förråd till bostaden finns på vinden.

Bostadsrättsförening

Brf Umeälven

Föreningen äger fastigheterna Bågen 2, 24, 25 och 26. Föreningens fastigheter består av 10 hus, samtliga uppförda 1998-1999. Till varje lägenhet hör ett förråd.

Det finns 145 lägenheter i föreningen.

Föreningen har mycket god ekonomi.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Målargränd 3G

WOW! Högst upp i huset finner vi denna underbara tegs-tvåa som har precis allt. Här erbjuds en ljus och välplanerad lägenhet med fint ljusinsläpp, kök och vardagsrum i öppen trevlig planlösning, kaklat och klinkat badrum med golvvärme och egna tvättmöjligheter, trivsamt sovrum med utmärk platsbyggd förvaring och en helt magisk balkong med sköna soltimmar under kvällen. Här bor du i en stabil och välskött förening med låg belåning där man senaste året har haft avgiftsfri månad samt en halv månadsavgift för juli månad.

Här bor man inom kort gångavstånd Umeå stadskärna, matbutiker, restauranger, caféer, skolor, apotek, gym, parker och Umeälven.

Varmt välkomna på visning, en bostad som måste upplevas!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Låt oss stolt presentera denna moderna lägenhet belägen på populära Teg! Rikligt med fönster och spännande vinkar som andas hög kvalitet - både när det gäller materialval och disponibla ytor. Färgvalen möter varandra och skapar ett enhetligt intryck. Ett unikt boende i en trevlig förening.

Ljuset är direkt påtagligt när du kliver in i hallen, här finns plats för förvaring av dina kläder och skor i bland annat den platsbyggda garderoben. Väggarna är i grå nyans som sedan bryts av mot ett ljusare vitlaserat ekparkettgolv.

En luftig och öppen atmosfär uppenbaras efter hallen där allt från ytskikt till materialval och utförande är noggrant genomarbetade. Kök och vardagsrum ligger i en öppen och social planlösning och köket är ett signerat sentens kök med ljusa luckor och överskåp som skapar en stilren och avskalad ton mot det öppna rummet. Maskinutrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl/frys, integrerad diskmaskin och fläkt. Intill utgörs en perfekt yta för större en matgrupp. Från köket tar ni er ut till den härliga och rymliga inglasade balkongen med en härlig kvällssol.

Allrummet kan inredas med soffgrupp samt tillhörande möblemang. Flertalet fönsterparti och en fransk balkong ger ett vackert ljusinsläpp och gör att utrymmet känns unikt.

Det harmoniska sovrummet är beläget längst in i bostaden vilket bäddar för en god natts sömn i lugnt och ostört läge. I sovrummet finns plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang efter önskemål. På ett snyggt och modernt sätt ramas sängen in med praktisk förvaring. På andra sidan rummet utgörs även flertalet garderober. Rummets väggar pryds av en fin färgsättning och här ligger samma snygga parkettgolv som resterade delar av bostaden.

Det stilrena och helkaklade badrummet som med sina materialval inger en modern känsla. Golvet består av klinker i en varmare nyans, självklart med golvvärme för högsta komfort. Väggarna kläs av kakel. Badrummet är inrett med en dusch med vikbara glasväggar, handfat med kommod, wc, spegelskåp samt tvättmaskin.

Varmt välkomna på visning, en bostad som måste upplevas!

Pris
2 395 000 kr
Intresseanmälan
VISNINGAR
Torsdag 21 oktober 17:00-19:00
Endast bokad visning. Boka via vår hemsida under "boka"
Boka
Söndag 24 oktober 14:00-14:30
Endast bokad visning. Boka via vår hemsida under "boka"
Boka
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Teg

Målargränd 3G

Visa karta

Område - Teg

Redan på Gamla bron, Umeås äldsta, märker du att Teg är en populär stadsdel. Ovan Umeälven möts gående och cyklister i en aldrig sinande ström. På väg genom området passerar du platsen där många gärna väntar i en timme på stans bästa pizza.

UTBUD
Maten handlar du på någon av de välsorterade livsmedelsbutikerna, en med en berömd chips- och popcornbuffé som tar fredagsmyset till en ny nivå. Det finns också apotek, folktandvård, hälsocentral, gym, idrottsplats för fotboll, hockeyarena, kyrka, bibliotek,
konst- och rambutik, handelsträdgård och en populär second hand-butik. Direkt närhet till IKEA och Avion Shopping.

SKOLOR
En av alla hemligheter på södra sidan älven består av Umeås äldsta skola. I ett bedårande rött trähus från 1887 bedriver Östtegs skola (F-6) sin verksamhet som präglas av trygghet och en inriktning mot musik. Varje vår avslutas läsåret med en uppskattad musikfestival. Musiken är också populär på Tegs centralskola (7-9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey, bild och slöjd. Skolan erbjuder Norrlands största anläggning för spontanidrott, Qulan, byggd 2006. Självklart finns också ett flertal förskolor på området för de yngre barnen.

Intresseanmälan