Kålhagsvägen 29 A, UMEÅ | Boporten
Kålhagsvägen 29 A

UMEÅ, Tomtebo

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Tomtebo

Kålhagsvägen 29 A

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 54 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 310 SEK (Inkl värme, kallvatten, bredband, tv (startutbud). Hushållsel och varmvatten tillkommer efter faktisk förbrukning. )
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 54 kvm
Våning: 2 av 5

TV- och internetanslutning

TV

Kabel-tv

Internet

Fiber

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Det kommer att finnas 26 bilplatser i parkeringshus samt 1 HCP-plats på gården. Platserna hyrs ut separat

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 2-1102 i Brf Lav Alfa

Förening

*Individuell elmätning sker på respektive lägenhet

Andel i föreningen: 2,50 %

Övriga utrymmen

Gemensam gård med bastu, cykelförråd, körytor, parkeringsplatser, planteringsytor, lekytor, uteplatser, avfallshantering, parkeringshus (planeras klara Q 4 2022.

Bostadsrättsförening

Brf Lav Alfa

Det finns 33 lägenheter i föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

2:a på Tomtebo

Välkommen till denna rymliga tvåa i den nya föreningen Brf Lav Alfa på växande Tomtebo. Här bor du i en nyproducerad lägenhet med 54 väldisponerade kvadratmetrar som blev klara år 2021. Helkaklat badrum med alla bekvämligheter du behöver, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett stort sovrum med bra förvaring. Läget är magiskt med närhet till city, universitetet. NUS, Nydalasjön, kommunikation, affärer och parker. Tillfälle!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Två våningar upp välkomnas vi in i en ljus och rymlig hall där vi har avhängningsmöjligheter i form av hatthylla för alla ytterkläder. Vi sätter fötterna på ett slitstarkt klinkergolv och genomgående för lägenheten är det vita väggar. Till vänster om hallen ligger det helkaklade badrummet där du har alla bekvämligheter i form av dusch med vikbara duschdörrar i glas, handfat med kommod, wc samt tvättmaskin och torktumlare. En praktisk arbetsbänk ovanför tvättmaskin och torktumlare finns också, perfekt att vika tvätten på. Rakt fram från hallen når vi allrummet samt köket. Köket är beläget intill ett hörn och har gott om arbetsyta och förvaring samt utrustning i form av kombinerad och energisnål kyl/frys samt diskmaskin. Luftiga utrymmen med utsikt över vardagsrummet där du med enkelhet rymmer soffgrupp, tv-möbel samt matplats. Intill vardagsrummet ligger sovrummet om hela 14 kvm där det finns gott om plats för dubbelsäng och de många garderoberna rymmer sko - och klädsamlingen. Genom hela lägenheten ligger en neutral ekparkett på golvet tillsammans med vita väggar, med denna neutrala bas kan du med lätthet sätta din egna prägel på bostaden. Missa inte chansen att förvärva denna bostaden, boka in er på visning. Varmt välkomna!

Pris
1 695 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Evelina Olofsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Tomtebo

Kålhagsvägen 29 A

Visa karta

Område - Tomtebo

Här blandas stiliga flervåningshus med lantliga villor vilket skapar en varierad, stadslik atmosfär. Som en liten bullerby i staden vilar här en känsla av gemenskap och lugn, samtidigt som Tomtebo utvecklas i rask takt. Här växer såväl nya barn som hus upp.

UTBUD
Äventyrslekpark, badplatser och spår för stavtag och löpsteg får Tomtebo att sjuda av aktivitet sommar såväl som vinter. Efter en dag full av aktiviteter kan man fylla på reserverna i områdets pizzeria och kiosk. Annars hittar du Ålidhems centrum på gångavstånd och det stora köpcentrumet Strömpilen bara några kilometer bort.

SKOLOR
Det stora antalet småknattar gör utbildning och barnomsorg till den viktigaste verksamheten inom Tomtebo. Flera förskolor finns i området och både skolor och förskolor huserar i moderna, ändamålsenliga lokaler. Sjöfruskolan (3-9) använder exempelvis hållbarhet som en central del av utbildningen. Byggnaden inrymmer även fritidsgård vilket leder till ett bra samarbete dem emellan. Intill Nydalasjön finns också Tomtebogårds skola som erbjuder utbildning från förskola till klass 2.

Intresseanmälan