Östermalmsgatan 38J, UMEÅ | Boporten
Östermalmsgatan 38J

UMEÅ, Öst på stan

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt

Östermalmsgatan 38J

UMEÅ, Öst på stan
Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 60 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 351 SEK (I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. El tillkommer. )
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 60 kvm
Våning: 3 av 3

Renoveringar

Badrum
Golv vardagsrum

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Sappa.

Internet

Leverantör: Sappa 1000/1000 Mbits/s

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

I föreningen kan du antingen hyra parkering i ett underjordiska garage med nedfart från Östermalmsgatan 26-32 eller motorvärmarplats utomhus. Garageplats kostar 510 kronor per månad och motorvärmarplats 285 kronor. Carport kostar 395 kronor. Separat kö till alla parkeringar.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 212325001-0112 i Riksbyggen, Brf Träsnidaren

Förening

Andel i föreningen: 0,36 %

Andel av årsavgiften: 0,36 %

Övriga utrymmen

I hjärtat av området ligger kvartersgården, på Östermalmsgatan 28 F. Där finner Där finns fastighetsskötarnas expedition, kvarterslokalen, tre gästrum, bastu med relax och gym.

Att använda gymmet är kostnadsfritt. Gästrummen, kvarterslokalen, gym och bastu bokas via ett webbaserat bokningssystem/app. Gästrummen och kvarterslokalen bokas hos fastighetsskötaren under expeditionstid. I föreningen finns även bastu att hyra.

I föreningen finns nio välutrustade tvättstugor, åtta som du bokar med ditt tvättstugelås och den nionde bokas via ett webbaserat bokningssystem/app.

Till bostaden finns ett förråd.

Bostadsrättsförening

Riksbyggen, Brf Träsnidaren

Föreningen Träsnidaren är ett arkitektritat, spännande och unikt bostadsområde centralt beläget med gångavstånd till det mesta som erbjuds i Umeå stad. Områdets arkitektur med olika storlek på byggnader tillsammans med grönskande "parker" ger bostadsrättsföreningen Träsnidaren dess extra karaktär. Träsnidaren fokuserar på att alla ska trivas och servicenivån är hög. Stabil och välordnad förening med god ekonomi och en unik boendemiljö.

Det finns 231 lägenheter i föreningen.

Inga avgiftsförändringar bestämda i dagsläget. Senaste utförda ändringen av avgiften gjordes 2012 då den sänktes med 4%.

I föreningen finns 231 lägenheter. Gemensamma utrymmen som hobbyrum, gym, festlokal och övernattningsrum.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Östermalmsgatan 38J

I en av områdets populäraste föreningen kan vi nu presentera denna moderna och estetiskt tilltalande tvårummare med en härlig balkong i soligt läge. Bostaden erbjuder bland annat goda förvaringsmöjligheter, ett stilrent och fullutrustat kök samt ett vardagsrum med gott om plats för umgänge. De stora fönsterpartierna i kombination med den genomgående planlösningen skapar ett härligt ljusinsläpp och den mysiga balkongen blir som ett fjärde rum under de varmare månaderna. Här bor vi i ett populärt område med närhet till stadskärnan, universitetsområdet, sjukhuset, grönområden samt goda kommunikationer med buss och tåg. Varmt välkommen på visning! Här bor man på en attraktiv adress och i en välskött förening ett stenkast från stadskärnan, universitetsområde och sjukhuset.

Hjärtligt välkomna!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Innan vi stiger in i bostaden möts vi av en egen trevlig uteplats som leder oss vidare in i bostaden.

Varmt välkommen in till bostadens rymliga hall. Här stiger ni in på praktiskt lagda klinkerplattor i ljus kulör som löper vidare in till köket. Hallens ljusa klinker och ljusgråa väggar skapar ett ljust och fräscht intryck. I hallen finns det gott om förvaringsmöjligheter och vidare finns avhängningsmöjligheter i form av hatthylla för ytterkläder och skor.

Till höger om hallen disponeras bostadens badrum som är nyligen renoverad. Väggarna bekläs i en grå och modern matta som sedan bryts av med en mörkare matta på golv. Badrummet utrustat med en en vägghängd toalettstol, duschhörna med glasvägg, handfat med kommod för förvaring, spegel med belysning samt en tvättmaskin.

Till vänster från hallen nås bostadens kök. Här löper samma klinker som i hallen och väggarna är ljust målade. Här finns det gott om både arbetsytor och förvaring i skåp och lådor. Kökets skåpluckor är vita som matchas upp med ett vitt kakel till stänkskydd. Maskinparken består av spis med häll, diskmaskin, kyl och frys. Matplats finns invid fönstret.

Rakt in från hallen nås bostadens vardagsrum och här övergår golvet till en snygg matta i fiskbensparkettmönster. Vardagsrummet är lättmöblerat och inrett i rofyllda kulörer. Här rymmer man en större soffgrupp med tillhörande möblemang samt en större matgrupp om så önskas. Med stora fönsterpartier och utgång till balkongen skapas ett härligt ljusflöde till lägenheten.

Balkongen är rymlig, här kan man blicka ut mot den lugna innergården och samtidigt njuta av solen som erbjuds under större delen av dagen. Föreningen tillåter användning av kolgrill på balkongen.

Från bostadens kök sovrummet. Här ligger en ljusa matta på golvet och väggarna är vita som bryts av med en mörkare fondvägg vid sängens huvudända. Här rymmer man med enkelhet en dubbelsäng och tillhörande möblemang samt förvaring av kläder i form av en garderob. Praktiskt disponerat har man även tillgång till en klädkammare med praktiska hyllor och klädhängare.


Varmt välkommen på visning!

Pris
1 695 000 SEK
Intresseanmälan
VISNINGAR
Tisdag 27 juli 18:15-20:15
Endast bokad visning. Boka via vår hemsida under "boka"
Boka
Torsdag 29 juli 18:15-19:15
Endast bokad visning. Boka via vår hemsida under "boka"
Boka
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Öst på stan

Östermalmsgatan 38J

Visa karta

Område - Öst på stan

Öst på stan kallas östra delen av Umeås innerstad. Stadsdelen avgränsas av Ume älv, Östra Kyrkogatan och Östermalmsleden. Stadsdelen har fortfarande karaktären av ordnad villastad med trähus i en stadsmässig rutnätsplan, men villor och mindre hyreshus ersätts successivt med stenhus i kvartersformering.

INTRESSEANMÄLAN