Sandåkersgatan 7, UMEÅ | Boporten
Sandåkersgatan 7

UMEÅ, Sandåkern

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt

Sandåkersgatan 7

UMEÅ, Sandåkern
Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 55 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 062 SEK (I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabeltv och internet. Hushållselen tillkommer.)
Rum: 2
Boarea: 55 kvm
Våning: 3

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Canal Digital. (Skall bytas till Banhof) Ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband. Leverantör: A3. (Skall bytas till Banhof - uppgraderas till 1000 mbt ). Ingår i månadsavgiften.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

22 parkeringsplatser. Kostar 350 kr/mån. (Finns i dagsläget lediga p-platser. Kontrollerat 2021-03-30)
31 carportplatser. Kostar 500 kr/mån. (7 st i kö)
23 carportplatser med förråd. Kostar 600 kr/mån. (17 st i kö)
Förråd 100:-/mån. Separat kö. (12 st i kö)

Separat kö tillämpas och sköts av BDO Johanna Säfström.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: B23SG i Brf. BoKlok Sandåkern

Förening

Andel i föreningen: 1,06 %

Andel av årsavgiften: 1,06 %

Övriga utrymmen

Inom föreningen finns cykelförråd samt möjlighet att hyra ett lägenhetsförråd i byggnad på innergården. (Separat kö). Trevlig innergård för samvaro som just nu är under uppbyggnad för en ännu mer trivsam utomhusmiljö.

Bostadsrättsförening

Brf. BoKlok Sandåkern

Föreningen äger fastigheten Barken 1. På fastigheten finns 5 byggnader som inrymmer totalt 78 bostadsrätter. Byggår 2016.

Övrigt

Förvaltas av BDO. Johanna.safstrom@bdo.se
För mer information om föreningen, kika på deras hemsida: https://brfsandakern.se/index.php

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Sandåkersgatan 7 - Välplanerad gavellägenhet

Välkommen till Sandåkern och denna välplanerade gavellägenhet med balkong! Modern lägenhet från 2016 med stilfullt kök i öppen planlösning till rymligt vardagsrum. Genomgående laminatgolv i vitlaserad ek och härligt ljusinsläpp! Väl tilltaget badrum med kakel och egen tvättmaskin och torktumlare. Låg månadsavgift som ger bra boendekostnad, hiss finns i huset!

Populärt och lugnt område med närhet till ett flertal livsmedelsbutiker, skolor, restauranger likväl som centrum och älven med dess fina promenadstråk. Busshållplats på gångavstånd med regelbundna direktlinjer till både NUS och universitetet.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Varmt välkommen två trappor upp, via bostadens entrébalkong stiger du in i hallen. Lägenheten disponeras på gaveln vilket möjliggör möblemang med loungemöbel och växter vid bostadens entré

Vidare in nås den rymliga hallen som erbjuder avhängningsmöjligheter och på din högra sida finns det plats för hatthylla. Praktiskt beläget intill hallen disponeras bostadens rymliga förråd.

Rakt fram från hallen nås det generösa badrummet som bekläs av ljus matta på golv och klinker i vit kulör på väggar. Här finns handfat med kommod, spegel med belysning, dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Hallen leder oss vidare in till köksdelen. Här och i resterande del av bostaden ligger ett fint laminatgolv i vitlaserad ek som skapar ett fint rumssamaband och väggarna är målade i en vit kulör. Det ljusa intrycket förstärcks av ljusinsläppet som flödar in från tre väderstreck.

Köket är modern och går i ljusa toner och bjuder på gott om förvaring samt tacksam arbetsyta på träfärgad arbetsbänk som vidare möter ett mörkare kakel till sänkskydd. Köket erbjuder allt du kan tänkas behöva, den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys.
Intill köket finns plats för ett större matbord.

Vardagsrumsdelen erbjuder trivsamma möbleringsmöjligheter med plats för soffa, tv-möbel samt övrigt möblemang. Fantastiskt ljusinsläpp från stort fönster samt balkongdörr helt i glas, som leder er vidare till balkongen som disponeras i ett härligt söderläge. Balkongen som går att inglasa rymmer plats för loungemöbel och matplats.

Från vardagsrummet disponeras sovrummet med väggar i vitt. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt god klädförvaring i två rymliga garderober.

Varmt välkommen på visning!

Pris
1 895 000 SEK
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Sandåkern

Sandåkersgatan 7

Visa karta

Område - Sandåkern

Ungefär 2 kilometer från stadskärnan finner ni ett av Umeås nya bostadsområden, Sandåkern. Det pensionerade paret tar sin förmiddagskopp ute på verandan medan barnen provar sina barkbåtar i den porlande Tvärån.

UTBUD
Här har du närhet till det mesta. Vid en märklig, rundformad byggnad, ursprungligen Konsumbutik, numera kyrka, återfinns Västerslätts centrum som inrymmer både mataffär, konditori, bank, frisör och spelbutik. Du behöver alltså inte ta dig in till stan för att sköta dina vardagliga ärenden.

I närområdet finns även Nolia med mässhall och möjlighet till idrottsutövning och bara några minuter bort hittas centrala stans stora utbud av shopping och kultur. Friluftsmänniskan har nära till strandpromenad och uppskattade vandringsleder.

SKOLOR
På Grubbeskolan (7-9) finns specialinriktning för musik. Skolan erbjuder, förutom vanlig högstadieutbildning, även engelskaklasser. Grisbackaskolan (F-6) samt för de mindre barnen finns två förskolor: Linnéan och Kungsgården.

INTRESSEANMÄLAN