Stöcksjö Strand 4, Stöcksjö | Boporten
Stöcksjö Strand 4

Stöcksjö

Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt

Stöcksjö Strand 4

Stöcksjö
Bostadsrättsparhus - 5 rok, 125 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättsparhus
Månadsavgift: 4 490 SEK
Rum: 5
Sovrum: 3 (Kan göras om till 4)
Boarea: 125 kvm
Biarea: 3,9 kvm

TV- och internetanslutning

TV

Fiber

Internet

Fiber

Uppvärmning och el

Nibe värmepump Frånluftvärme

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 4 i Brf Stöcksjö Strand

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 1992 SEK/mån.

El: 600 SEK/mån.

Vatten och avlopp: 483 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 12,70 %

Bostadsrättsförening

Brf Stöcksjö Strand

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Stöcksjö strand- Sjönära bostadsrättvillor och med magisk utsikt

Välkommen till Stöcksjö strand och detta unika läge med närhet till sjön och fantastisk sjöutsikt med sol hela dagen! Här bor ni endast 5 minuter från centrum men ändå lantligt och lugnt läge men helt perfekt för den aktiva familjen som gillar sol, bad, skidor och skridskor! Nybyggda, moderna och funktionella villor som är perfekt planerade med öppen plan. Smakfullt inredda med stora härliga fönster som släpper in både ljuset och den fantastiska utsikten. Genomgående materialval av hög kvalitet. Först till kvarn...

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Rumsbeskrivning : Välkommen till Stöcksjö och denna nyproducerade villa som erbjuder nytänkande teknik och hållbara materialval av god kvalitet. Här bor du med utsikt över den generösa tomten och utsikt över sjön. Hallen erbjuder goda avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i vita spegelgarderober med skjutdörrar. Vitmålade gipsväggar och tak omger husets entré. Under dina fötter ligger klinkergolv i grå kulör. Hela nedre plan har golvvärme och övre plan har radiatorer.

Direkt från hallen till vänster når ni huset rymliga tvättstuga som är inredd med klinker på golv i grå kulör samt målade gips väggar. Här finns tvättmaskin och torktumlare samt bänkytor och praktisk förvaring. Vägg i vägg har ni huset rymliga badrum också hel kaklat med grå klinker och vitt kakel. Här finns wc, dusch, tvättställ med kommod och belyst spegel samt handdukstork.

Den inre hallen har ett 1-stavs ekfaner golv i matt lack som löper vidare genom kök och vardagsrum, vilket ger ett bra helhetsintryck. Vidare in i huset finner vi husets matplats. Den öppna och ljusa planlösningen skapar en härlig gemenskap mellan såväl vardagsrum som kök.

Det välplanerade och moderna köket blir nedre plans naturliga mittpunkt med möjlighet till härligt umgänge. Köket är Ikon Kök med moderna luckor och lådor i grå kulör som förgyller den nya känslan som hela huset genomsyras av. Luckorna går i en mellangrå ton, bänkskiva är grå slimline 20 mm och rostfria vitvaror från Siemens. I maskinparken ingår hel kyl, frys, ugn, micro samt svart induktionshäll. Dessutom finns integrerad diskmaskin och en praktisk köksö perfekt för den som gillar att arbeta i köket eller bara skönt häng.

Vardagsrummet skapar goda möjligheter till samhörighet. Plats för soffgrupp och TV samt matgrupp med utsikt över den vackra bakgården med altanen av tryckimpregnerad trall och gräsytor genom generösa glaspartier och de tidlöst designade dörrarna i glas. Det är en härlig och trivsam känsla mellan kök och vardagsrum som ger huset en öppen och social planlösning.

Den fina trappen leder oss upp till övre plan. Här ligger ett 1-stavs ekfaner golv i matt lack som löper vidare genom samtliga rum, vilket skapar ett snyggt helhetsintryck och väggarna är målade i ljus kulör. Här har vi tre rofyllda sovrum i bra storlek, det största sovrummet har en inbyggd klädkammare och här finns även plats för dubbelsäng, medan de andra två (eller tre beroende hur du vill disponera övervåningen) passar perfekt för enkelsängar. Rymligt allrum med plats för TV och som kan delas av till ytterligare ett sovrum om så önskas.

Badrummet på övre plan har, likt det på nedre plan, grått klinkergolv från Konradssons kakel och vitt kakel på duschväggar. Här finns också wc, tvättställ med kommod, spegelskåp samt dusch med vikbar duschvägg.

Mysig gård med bra solläge och rymlig uppfart med carport och praktiskt förråd.

Bilderna är skapade digitalt och kan skilja från verkligt utfall.

Pris
4 790 000 SEK
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Stöcksjö

Stöcksjö Strand 4

Visa karta

Område - Stöcksjö

Stöcksjö är en tätort i Umeå kommun i Västerbottens län. Ligger strax söder om Umeå längs E4:an. Stöcksjö ligger vid den nordliga ändan av Stöcksjön.

INTRESSEANMÄLAN