Stöcksjö Strand 1, Stöcksjö | Boporten
Stöcksjö Strand 1

Stöcksjö

Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Stöcksjö

Stöcksjö Strand 1

Bostadsrättsvilla - 5 rok, 119 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättsvilla
Månadsavgift: 4 281 SEK
Rum: 5
Sovrum: 3 (Kan göras om till 4)
Boarea: 119 kvm
Biarea: 5 kvm

TV- och internetanslutning

TV

Fiber

Internet

Fiber

Uppvärmning och el

Nibe värmepump Frånluftvärme

Bilplats

Carport med förråd samt parkering

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 1992 SEK/mån.

El: 600 SEK/mån.

Vatten och avlopp: 483 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 12,00 %

Andel av årsavgiften: 12,00 %

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Stöcksjö strand- Sjönära bostadsrätts villa med magisk utsikt!

Välkommen till Stöcksjö strand och detta unika läge med närhet till sjön med fantastisk sjöutsikt, sol hela dagen! Här bor ni endast 5 minuter från centrum men ändå lantligt med lugnt läge, helt perfekt för den aktiva familjen som gillar sol, bad, skidor och skridskor! Nybyggda, moderna och funktionella bostadsrättsvillor som är perfekt planerade med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Smakfullt inredda med stora härliga fönster som släpper in både ljuset och den fantastiska utsikten. Genomgående materialval av hög kvalitet. Först till kvarn...

Beskrivning

Rumsbeskrivning : Välkommen till Stöcksjö Strand och denna nyproducerade villa som erbjuder nytänkande teknik och hållbara materialval av god kvalitet. Hallen erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt gott om förvaring via vita spegelgarderober med skjutdörrar. Vitmålade gipsväggar och tak omger husets entré. Under dina fötter ligger klinkergolv i grå kulör. Hela nedre plan har golvvärme och övre plan har radiatorer.

När vi kliver in så når vi det välplanerade och moderna köket som blir nedre plans naturliga mittpunkt, här finns med möjlighet till härligt umgänge med familj och vänner. Köket är från Ikon Kök med moderna luckor och lådor i grå kulör som förhöjer den nya känslan som hela huset genomsyras av. Luckorna är från Ikon kök, mellangrå, bänkskiva är grå 20 mm och rostfria vitvaror från Siemens. I maskinparken ingår hel kyl, frys, ugn, micro samt svart induktionshäll. Dessutom finns integrerad diskmaskin och en praktisk köksö perfekt för den som gillar att arbeta i köket eller bara ha skönt häng.

Den inre hallen har ett 1-stavs ekfaner golv i matt lack som löper vidare genom kök och vardagsrum som skapar ett bra helhetsintryck. Den öppna och ljusa planlösningen ger en härlig gemenskap mellan såväl vardagsrum som kök.

Vägg i vägg med hallen finner ni husets rymliga badrum som är helkaklat med grå klinker och vitt kakel. Här finns wc, dusch, tvättställ med kommod, belyst spegel, tvättmaskin och torktumlare samt bänkytor och praktisk förvaring.

Vardagsrummet skapar goda möjligheter till samhörighet. Här finns plats för soffgrupp och TV. Från vardagsrummet har ni utsikt över den vackra bakgården via generösa glaspartier och de tidlöst designade dörrarna i glas. Här finner ni utgång till altanen samt härliga gräsytor där det finns utrymmer lek och bus.

Den fina trappen leder oss upp till övre plan. Här ligger ett 1-stavs ekfaner golv i matt lack som löper vidare genom samtliga rum, vilket skapar ett snyggt helhetsintryck. Väggarna är målade i ljus kulör. Här har vi tre rofyllda sovrum i bra storlek, det största sovrummet har plats för dubbelsäng och i anslutning till rummet finns en inbyggd klädkammare, medan de andra två (eller tre beroende hur du vill disponera övervåningen) passar perfekt för enkelsängar. Rymligt allrum som kan delas av till ytterligare ett sovrum om så önskas.

Badrummet på övre plan har, likt det på nedre plan, grått klinkergolv från Konradssons kakel och vitt kakel på duschväggar. Här finns också wc, spegelskåp och underskåp samt dusch.

Mysig gård med bra solläge och rymlig uppfart med carport och praktiskt förråd. Nedanför husen finns stora grönytor perfekt för lek och stoj samt ett stenkast ner till strandkanten perfekt för sol och bad på sommaren och andra aktiviteter på vintern, t.ex skidor och skridskor.

Bilderna är skapade digitalt och kan skilja från verkligt utfall.

Pris
3 990 000 kr
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Stöcksjö

Stöcksjö Strand 1

Visa karta

Område - Stöcksjö

Stöcksjö är en tätort i Umeå kommun i Västerbottens län. Ligger strax söder om Umeå längs E4:an. Stöcksjö ligger vid den nordliga ändan av Stöcksjön.

Intresseanmälan