Odlarvägen 4A, UMEÅ | Boporten
Odlarvägen 4A

UMEÅ, Teg

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt

Odlarvägen 4A

UMEÅ, Teg
Bostadsrättslägenhet - 4 rok, 112 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 5 415 SEK (Hushållsel debiteras varje lägenhet via avi IMD (verklig förbrukning).)
Rum: 4
Sovrum: 3
Boarea: 112 kvm
Våning: 6 av 6

TV- och internetanslutning

TV

Kabeltv med grundutbud ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband. Ingår i månadsavgiften.

Uteplats

Stor terrass på ca 112 kvm med sol från tidig morgon till sena kvällen

Bilplats

Carport finns separat kö

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 252 i Brf. Solterassen

Förening

Hushållsel debiteras varje lägenhet via avi IMD (verklig förbrukning).

Andel i föreningen: 4,68 %

Andel av årsavgiften: 3,28 %

Bostadsrättsförening

Brf. Solterassen

Brf.Solterassen är en förening med 42 st lägenheter. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Reparatören 2 i Umeå som ligger på Stadsdelen Teg, Odlarvägen 4A och 4B.

Det finns 42 lägenheter i föreningen.

Ingen avgiftsförändring känd i dagsläget.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Teg » Penthouse med privat takterrass!

Välkommen till Teg och Umeås i särklass finaste takvåning! Här får ni möjligheten att förvärva en unik takvåning med stora, härliga ytor som ger er ett mycket representativt intryck, perfekt för umgänge med vänner och familj. Hela lägenheten håller mycket hög standard på samtliga materialval och färgsättningen är definitionen av smakfullt. Högt i tak och höga fina fönsterpartier skapar ett härligt ljus och rymd. Vid sena mörka höstkvällar kan ni njuta av den mysiga kaminen. Stor terrass på ca 112 kvm löper runt hela våningen där ni kan njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. Från lägenheten har ni tre utgångar till terrassen.

För visning kontakta Mäklare Helen 0720-509351

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Direkt vi stiger in genom dörren till denna unika takvåning slås vi av en härlig känsla av både ljus och rymd! Den enorma takhöjden i kombination av genomgående höga fina fönster gör att hela våningen flödar i ljus vilket inger en harmonisk känsla. Alla fönster i hela lägenheten har el styrda gardiner, perfekt för soliga dagar!

Vi välkomnas in i praktisk och möblerbar hall med gott om plats för avhängning av kläder och skor. Här finns även plats att sätta in garderober om så önskas! Under era fötter finner ni ett klinkergolv i svart nyans naturligtvis med golvvärme, väggarna är målade i ljus kulör.

Från hallen når ni det ljusa och luftiga köket som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Den höga takhöjden och de höga, fina fönsterpartierna gör ljuset och rymden i lägenheten påtaglig. Här ligger ett vackert 1-stavsparkettgolv i ek som matchas med stilrena lister i ek - vilket löper vidare genom hela våningen och ger ett fint helhetsintryck. Väggarna är målade i crémefärgad kulör som ramar in köket och vardagsrummet som skapar en både varm och trivsam känsla.

Det exklusiva köket ger ett sobert intryck med köksluckor i smakfull crémefärgad nyans som matchar väggfärgen. Gedigen stenskiva i svart går upp en bit under överskåpen och blir en fin kontrast mot det annars ljusa köket. Här har ni även en praktisk köksö som ger gott om skåp och arbetsytor, perfekt för den som gillar att arbeta i köket. Maskinparken består av hel kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll och fläkt. Matplatsen är stor och luftig med plats för stort matbord.

Det fantastiskt fina vardagsrummet ligger i direkt anslutning till köket och här har ni stora inredningsmöjligheter. Den fina kaminen blir rummets naturliga blickfång. Från vardagsrummet finns en av tre utgångar till den stora härliga terrassen.

Terrassen som är på ca 112 kvadratmeter löper runt hela våningen och är helt insynsskyddad. Här kan ni njuta av solens alla timmar både i solen och under tak i skuggan om så önskas. Det finns stora möjligheter att inreda terrassen med allt från frukosthörnan till matbordet med kanske ett utekök? Njut och koppla av i en loungegrupp, läs en god bok i solstolen eller varför inte inreda ett utegym?

Master bedroom är målat i en härlig och dov färgnyans som skapar harmoni i rummet. Sovrummet är försett med en egen klädkammare samt utgång till terrassen.

Det andra sovrummet är rofyllt inrett med målade väggar i grå nyans.

Innanför vardagsrummet ligger våningens minsta rum disponerat. Rummet är idag inrett som ett sovrum men fungerar även ypperligt som antingen arbetsrum eller bibliotek. Även här har ni utgång till terrassen med förmiddagssol.

Det stora badrummet är elegant inrett med golv och väggar i snygg, mörk kulör som ger rummet ett exklusivt intryck. Här har ni wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning och dusch. Innanför badrummet finns tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt gott om förvaring i form av skåp.

I anslutning till sovrummet finns wc inredd med ljust klinkergolv och ljusa väggar. Här finns wc, tvättställ med vit kommod och matchande spegelskåp.

Våningen är unik i sitt slag och ger er bästa möjliga boende, exklusiva materialval i kombination med ett fantastiskt ljusflöde skapar ert nya magnifika hem!

Pris
7 700 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner
Sara Stenlund
VD, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Teg

Odlarvägen 4A

Visa karta

Område - Teg

Redan på Gamla bron, Umeås äldsta, märker du att Teg är en populär stadsdel. Ovan Umeälven möts gående och cyklister i en aldrig sinande ström. På väg genom området passerar du platsen där många gärna väntar i en timme på stans bästa pizza.

UTBUD
Maten handlar du på någon av de välsorterade livsmedelsbutikerna, en med en berömd chips- och popcornbuffé som tar fredagsmyset till en ny nivå. Det finns också apotek, folktandvård, hälsocentral, gym, idrottsplats för fotboll, hockeyarena, kyrka, bibliotek,
konst- och rambutik, handelsträdgård och en populär second hand-butik. Direkt närhet till IKEA och Avion Shopping.

SKOLOR
En av alla hemligheter på södra sidan älven består av Umeås äldsta skola. I ett bedårande rött trähus från 1887 bedriver Östtegs skola (F-6) sin verksamhet som präglas av trygghet och en inriktning mot musik. Varje vår avslutas läsåret med en uppskattad musikfestival. Musiken är också populär på Tegs centralskola (7-9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey, bild och slöjd. Skolan erbjuder Norrlands största anläggning för spontanidrott, Qulan, byggd 2006. Självklart finns också ett flertal förskolor på området för de yngre barnen.

INTRESSEANMÄLAN