Glassgränd 15, UMEÅ | Boporten
Glassgränd 15

UMEÅ, Västra Ersboda

Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt

Glassgränd 15

UMEÅ, Västra Ersboda
Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 60 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 416 SEK (Värme, vatten, kabel-tv och internet ingår i avgiften)
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 60 kvm
Våning: 1 av 2

Renoveringar

2018 Parkster
2019 Kontroll av tak
2020 Ny belysning på övre och nedre kylgränd
2021 Helrenoverad

TV- och internetanslutning

TV

Riksnet

Internet

Riksnet

Uteplats

Två uteplatser

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Bostadsrättsföreningen Glassen har sedan 2016 nybyggda garage och parkeringsytor med 66 garageplatser, 24 motorvärmarplatser, 30 bilplatser utan motorvärmare samt sex besökandeplatser vardera på Snipgränd och Glassgränd.

Släpvagnar får parkeras 24 timmar på boendeparkeringen. Sommartid finns det tillgång till uppställning på de grusade ytorna vid kvartershusen på Snipgränd och på Glassgränd. Platserna får tas i bruk endast under den tidsperiod som skyltningen anvisar.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 008 i Brf Glassen

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 250 SEK/mån.

El: 250 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 0,73 %

Andel av årsavgiften: 0,77 %

Bostadsrättsförening

Brf Glassen

Det finns 101 lägenheter i föreningen.

En förening med stabil och god ekonomi där den senaste avgiftsändringen 2020 höjdes månadsavgiften 3%

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Västra Ersboda - Ljus helrenoverad tvårummare i markplan

Nu har du chansen att förvärva denna helrenoverade trivsamma tvåa på bottenplan med egen ingång, härliga uteplatser på både fram och baksida. Lägenheten har nyligen helrenoverats med nya ytskikt i ljusa färger har rymligt och gästvänligt vardagsrum med utgång mot uteplatsen. Här bor du i närheten av ett komplett köpcenter med Coop och det finns bra med kommunikationer samt närhet till skog och natur.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkommen in i denna renoverade lägenhet med radhuskänsla då ni har egen ingång och två egna uteplatser med möjlighet att njuta av solen både för och eftermiddag. Lägenheten har renoverats (2021) med nya ljusa trägolv som matchas fint till de modernt vitmålade väggarna. Här finner ni en riktigt hemtrevlig, fint renoverad 2.a med mycket bra läge i kvarteret.

Vid entrén finner ni en härlig uteplats där ni kan njuta av förmiddagssolen, här ryms bord och stolar så ni kan avnjuta morgonkaffet i solen.

Här kliver ni in i ljus hall med gott om plats av förvaring via stor klädkammare samt utrymme för avhängning av ytterkläder i den inre delen av hallen. Under era fötter finner ni ett ljust modernt parkettgolv som tillsammans med de ljusa väggarna löper vidare in genom lägenhetens samtliga rum som skapar ett fint rumssamband.

Till vänster om hallen nås köket som har vita släta luckor och grå bänkskiva som matchas till ett vitt kakel under överskåp. Här får ni ett stilrent kök med gott om plats för förvaring och fina arbetsytor. Maskinparken som erbjuds består av kyl/frys, spishäll med ugn och fläkt. Köket har bra storlek med plats för matbord vid fönster.

Vidare från köket via den inre hallen når ni det gästvänliga vardagsrummet. Rummet är lättmöblerat med utrymme för både soffgrupp och annat möblemang, har stora fönsterpartier som skapar ljus och rymd. Här finner ni utgång till uteplats där du kan njuta av solen under eftermiddagen.

Det rofyllda sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och har plats för större säng samt förvaring via garderober.

Från den inre hallen når ni badrummet som är inrett med wc-stol, handfat med spegelskåp, dusch och tvättmaskin. På väggarna sitter ett stilrent vitt kakel som matchas med en grå matta på golv.

Vid entrén finner ni ett kallförråd med gott om plats för förvaring.

Välkommen på visning!

Pris
1 295 000 SEK
Utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Västra Ersboda

Glassgränd 15

Visa karta

Område - Västra Ersboda

Ca. 5 km norr om centrum finner du Ersboda. Hit vallfärdar umeborna för att handla mat, joggingskor eller en varför inte en bil. Här blandas de boende med folk från hela Umeå såväl som mer långväga gäster. Här möts du av trädgårdar, ängar och hus av alla de slag. Höj blicken, spana in arkitekturen och spetsa öronen efter rytmerna och skratten.

UTBUD
I området hittas allt man behöver enligt ersbodaborna själva. Till din tjänst står Umeås största externa köpcentrum i väst med matvarubutiker, klädbutiker och ett flertal second hand-butiker. På Östra Ersboda hittar du bibliotek, Folkets hus, vårdcentral, tandläkare, matvarubutiker, frisörer, restauranger och äldrevård på flera olika språk. För resten av dygnets vakna timmar kan du utveckla dina hobbys i antingen musik- och danshuset, hos Ersboda Sportklubb eller i de många andra föreningar som finns här.

För närkontakt med naturen rekommenderas att bara strosa runt längs områdets många gröna stråk, fiska i Tavelån eller besöka den årliga folkfesten Ersbodadagen på ängarna.

SKOLOR
Här hittar du tre skolor och åtta förskolor, alla med närhet till lummiga skogsdungar, lekplatser och fotbollsplaner. Ersängsskolan (F-9) har en natur- och kulturprofil samt inriktning mot idrott, media och scenisk produktion för de äldre årskurserna. Här hittar du också Ersdungens skola (F-5) och Östra Ersbodaskolan (F-5).

INTRESSEANMÄLAN